Läs den officiella beskrivningen

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University är det mest högprofilerade högskolan i Ryssland, Stavropol-regionen. Nordkaukasien ligger mellan Svarta havet i väst och Kaspiska havet i öst, och Stavropolregionen som en betydande del av Nordkaukasien är en av Rysslands mest pittoreska regioner. Stavropol stad är ett kulturellt, affärs- och multinationellt centrum i regionen som framgångsrikt kombinerar charmen i en atmosfärisk stad med sina många torg, parker, stora skogsområden, trevligt klimat och den snabba livsrytmen i det moderna stadsområdet.

North-Caucasus Federal University (NCFU) är ett unikt vetenskapligt och akademiskt centrum som främjar konkurrenskraftiga specialister med höga personliga och kulturella värderingar, kreativa tankar och beslutsamhet för ständig utveckling.

NCFU: s uppdrag är att ge unika möjligheter inom akademiska, vetenskapliga och kulturella områden som förbereder framtida ledare som kan bidra positivt till utvecklingen av landet och världen.

North-Caucasus Federal University har 2 grenar - i Pyatigorsk och Nevinnomyssk - och 9 institut: Humanistiska institutet, Institutet för matematik och naturvetenskap, Institutet för biovetenskap, Juridiska institutet, Institutet för ekonomi och företagsledning, Institutet för utbildning och samhällsvetenskap , Institutet för olja och gas, Institutet för informationsteknologi och telekommunikation, och Institutet för teknik.

Forskningsverksamheten i NCFU utförs i 29 vetenskapliga utbildningscenter, 33 vetenskapliga laboratorier och 2 studentdesignbyråer, 26 vetenskapliga skolor och 47 vetenskapliga områden. Universiteten sysselsätter 1626 lärare, däribland 229 doktorer och 1090 kandidater för vetenskap. Det finns nära 25 tusen personer som representerar 86 nationaliteter och etniska grupper från 81 regioner i Ryssland, inklusive 1656 internationella studenter från 56 länder.

Det vetenskapliga biblioteket i North-Caucasus Federal University är rankat bland de bästa och största universitetsbiblioteken i Ryssland med mer än 2,5 miljoner enheter. Biblioteket ger tillgång till många pedagogiska resurser och har abonnemang på både ryska och utländska tidskrifter. Biblioteket kompletteras med aktuell pedagogisk och vetenskaplig litteratur varje år. Universitetskatalogen uppdateras regelbundet. Varje NCFU-student har full tillgång till alla bibliotekets resurser.

NCFU skapar de bästa förutsättningarna för studenter för en produktionsprocess för att få kunskap med att säkerställa bekvämt boende i framkant. Det finns 8 sovsalar i Stavropol och en extra i Pyatigorsk som ger boende för över 2500 studenter. En av de nyaste sovsalarna byggdes speciellt för internationella studenter.

Universitetsmedicinska centrum utrustad med den senaste utrustningen för att övervaka hälsan hos NCFU-anställda och studenter. Ett team av specialister som består av optiker, neurolog, allmänläkare, tandläkare, otolaryngolog och akutläkare står till hands för att tillhandahålla vård och support.

Att tillhandahålla högkvalitativa cateringtjänster är en av prioriteringarna vid NCFU med modern köksutrustning och laget av högt professionella kockar. Universitetets kantiner, snackbarer och kaféer håller hungern i bukten medan studenterna är på väg av kunskap. Varje byggnad är utrustad med en matsal och en buffé.

De kreativa studiorna som NCFU-student är engagerade i är 2 vokalstudior, 6 danslag, 2 studentteater, 4 volontärgrupper, 12 KVN-komiker . Valet av sportaktiviteter är också omfattande: 14 idrottsföreningar, 10 idrottshallar, gym, fitnesscenter och pool.

Programmen undervisas på:
Ryska
Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

North-Caucasus Federal University

Utbildning i masterprogrammet låter dig lära dig: utifrån systemanalys, genomföra en formalisering av ämnesområdet och en bedömning av komplexiteten hos de designade och ... [+]

Programbeskrivning:

Utbildning i masterprogrammet låter dig lära dig: utifrån systemanalys, genomföra en formalisering av ämnesområdet och en bedömning av komplexiteten hos de designade och implementerade datahanteringsinformationssystemen; design, utveckla informationssystem av tillämpad natur med hjälp av moderna IT-verktyg, med hjälp av metoderna för formaliserad beskrivning av systemmodeller, simuleringsmetoder och statistisk modellering, data mining metoder, etc implementera och behålla tillämpade informationssystem i företag och institutioner av olika profiler och aktiviteter.

Programmål:

Syftet med utbildningsprogrammet för högre utbildning i riktning mot träning 09.04.02 "Informationssystem och teknik" är att utbilda kandidaten i enlighet med utvecklingsnivå för informationssystem och teknik, bildandet av en tekniskt kompetent och socialt ansvarig person.... [-]

Ryssland Stavropol
September 2019
Ryska,Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
North-Caucasus Federal University

Detta magisterprogram är för utbildning av kvalificerade specialister som kan formalisera ämnesområden och bedöma komplexiteten hos utformade och implementerade informati ... [+]

Beskrivning:

Detta magisterprogram är för utbildning av kvalificerade specialister som kan formalisera ämnesområden och bedöma komplexiteten hos utformade och implementerade informationssystem för datahantering på grundval av systemanalys. utforma och utveckla tillämpade informationssystem med moderna medel för informationsteknik med hjälp av tekniker för en formaliserad beskrivning av systemmodeller, simuleringsteknik och statistisk modellering, data miningsteknik, etc; implementera och bistå tillämpade informationssystem hos företag och institutioner med olika profiler och aktiviteter.

Programmål:

Målet med högre utbildningsprogram i riktning mot utbildning 09.04.02 «Information Systems and Technologies» är en professionell utbildning av kandidater i enlighet med nuvarande nivå och trender inom informationssystem och teknik, formning av tekniskt skicklig och samarbetsvillig specialist .... [-]

Ryssland Stavropol
September 2019
Engelska,Ryska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
North-Caucasus Federal University

Programmet har utvecklats gemensamt med utländska partner på grundval av europeisk och rysk lagstiftning inom hygien och industriell säkerhet. Professionella cykeldiscipl ... [+]

Programmet har utvecklats gemensamt med utländska partner på grundval av europeisk och rysk lagstiftning inom hygien och industriell säkerhet. Professionella cykeldiscipliner utvecklas på grundval av Hygienteknik och Designgruppens föreskrifter och skapar kunskap, praktisk och forskningserfarenhet inom design av processutrustning och livsmedelsproduktionsprocesser som uppfyller kraven på designhygien och säkerställer kvalitets- och säkra produkter .

Syftet med programmet:

utbildningsspecialister inom design, genomförande, underhåll och revision av processutrustning och livsmedelsproduktionsprocesser, biologer och läkemedel för att de ska uppfylla de globala hygien- och säkerhetskraven. Programmet är dessutom inriktat på att utbilda forskare inom datormodellering och optimering av livsmedelsproduktionsprocesser, utforma och testa nya och / eller förbättrade delar av utrustning och tekniska linjer för att eliminera eventuella föroreningar (föroreningar) av produkter under deras produktion.... [-]

Ryssland Stavropol
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
North-Caucasus Federal University

Programmet är utvecklat på grundval av europeisk och rysk lagstiftning på området hygien och säkerhet för produktion i samarbete med utländska partner. Dissipliner utveck ... [+]

Beskrivning:

Programmet är utvecklat på grundval av europeisk och rysk lagstiftning på området hygien och säkerhet för produktion i samarbete med utländska partner. Dissipliner utvecklas i enlighet med föreskrifterna i Hygienteknik och Design (Hygienteknik och Designkoncern) med målet att bygga kunskap, praktisk och forskningserfarenhet avseende teknologisk utrustning och matproduktionsprocesser som uppfyller kraven på hygienisk design och säkerställa produktkvalitet och säkerhet.

Programmål:

utbildningsspecialister inom design, genomförande, underhåll och revision av teknisk utrustning och produktion av livsmedel, biologiska produkter och läkemedel för att säkerställa att de överensstämmer med de globala hygien- och säkerhetsföreskrifterna. Det syftar också till att utbilda forskare inom datormodellering och optimering av livsmedelsproduktionsprocesser, design och provning av nya och / eller förbättrade utrustning och produktionslinjer för att undvika eventuell orenhet eller förorening i produktionsprocesser.... [-]

Ryssland Stavropol
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Давай к нам!