Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

126068_logos.png

ibs

Om oss

Företagsekonomiska institutet (IBS-Moskva)

Sedan starten har Institute of Business Studies (IBS-Moskva) inom RANEPA varit ledande på den ryska företagsutbildningsmarknaden. IBS-Moscow är en handelshögskola som driver en RANEPAS lokaler i Moskva. IBS-Moskva grundades 1988 i Moskva State University of International Relations nationellt känd för stark internationell expertis. 1994 överfördes IBS-Moskva till RANEPA och blev dess homogena strukturella enhet.

En kombination av den internationella expertisen från Moskva State University of International Relations och RANEPAs rika erfarenhet av att förbereda kompetenta chefer och chefer har bidragit till det breda erkännandet av IBS-Moskva i Ryssland och CIS-länder. Som en kollegial handelshögskola och RANEPAs strukturella enhet har vi tillgång till de mänskliga och materiella resurser som krävs för att säkerställa hög kvalitet på våra inlärningsprogram. IBS-Moskva i RANEPA är den första och den enda handelsskolan i Ryssland som tjänar AACSB-ackreditering. Nästan 35 000 av våra kandidater är aktiva medlemmar i IBS-Moskva Alumni Association. Alla våra utbildningar är ryska godkända. Våra deltid MBA, EMBA och Master in Management-program är ackrediterade av Association of Masters in Business Administration (AMBA International). ibs

Vårt uppdrag

IBS uppdrag är att utbilda och bilda den nya generationen av en socialt ansvarig entreprenörs- och ledningselit i Ryssland och att främja rysk företagsutbildning. Den äldsta och mest ansedda handelsskolan i Ryssland

 • Grundades 1988.
 • Ledare för ryska företagsskolans rankningar.
 • Marknadsorienterad företagsskola (85% av programmen är öppna program).
 • Prestigefylld internationell och nationell ackreditering.

En av de största skolorna i RANEPA 4-avdelningar, 7 stolar, 4 centra, över 20 program, 13 dubbelgradsprogram. IBS har över 2000 studenter, 200 fakultetsmedlemmar och 35000 studenter.

Internationellt och nationellt erkännande Alla EMBA- och MBA-program i IBS har internationell ackreditering av AMBA International och National Accreditation Council for Management and Business Education (NACBME), ligger på toppositioner i rankningar för handelshögskolor.

IBS är högst upp på rankningen för Business School Eduniversal Ranking: 2011-2018. Ryska nationella handelshögskolor rankade: 2012–2018. 181 IBS-kandidater och fakulteter ingår i listan ”ТОП-1000 Russian managers”. I den interna RANEPA-graderingen har IBS i den översta gruppen av RANEPA handelshögskolor, och dess EMBA- och MBA-program högsta betyg på 6 stjärnor.

En komplett cykel av grundutbildning och forskarutbildning Från kandidatexamen till ledarskap. Det totala antalet studenter och deltagare på kandidatexamen, mästaren, МВА, Executive МВА och professionella omskolningsprogram överstiger 2000.

Ändra, men håll dig sant mot dig själv Den viktigaste faktorn som säkerställer IBS ledande positioner är förmågan att förändras samtidigt som den håller sig sant mot sig själv - anpassar sig till den skiftande miljön på utbildningsmarknaden, håller upp de bästa traditionerna och hög kvalitet på sin program. Den akademiska konsulten för IBS-program i IBS är Ichak Adizes, en av världens ledande experter inom ledarskap och ledning.

Över 35 000 alumner skapades IBS Alumni Association för att underlätta kommunikation och samarbete med och mellan alumner. Idag förenar IBS-alumnföreningen högt kvalificerade ryska ledare, chefer och yrkesverksamma som har examen från IBS sedan 1988.

Marknadsorienterade företagsskolor IBS forskarutbildningar har nära relationer med ledande företag, som också bidrar till konsult- och forskningsprojekt. Detta gör det möjligt för IBS att omedelbart identifiera nya trender och hålla sig anpassad till marknadens krav. IBS är primärt inriktat på medelstora och stora företag, som ligger till grund för Rysslands civila samhälle. IBS-program är högt ansedda av ryska marknadsinriktade företag (85% av IBS-studenter kommer från den öppna marknaden).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

Betyg och rankningar

 • Betyg Eduniversal TOP Business School Sedan 2014 har IBS rankats i de 4 palmerna av Excellence-kategori TOP Business School.
 • Eduniversal EMBA Enligt Eduniversal ratingbyrå i 2016-2018 IBS-program är bland världens bästa program. Under fem på varandra följande år har IBS Executive MBA i strategisk ledning och ledarskap rankats bland de topp 10 EMBA-programmen i Östeuropa. MBA rankades bland de topp 10 MBA-programmen i Östeuropa 2016-2017 enligt Eduniversal.
 • Eduniversal Master i internationell ledning IBS Master i International Management rankades i Eduniversal Bästa Masters i Östeuropa i 2015-2018-listan. I fem på varandra följande år har IBS Master i International Management rankats bland de 10 bästa Masterprogrammen i Östeuropa.
 • I åtta år i rad har IBS varit högst upp i Rysslands nationella handelshögskolor! Institutet för affärsstudier är högst upp i betygsdiagram i kategorierna "inkomstökning" och "karriärutveckling". Den ryska affärsskolans nationella betyg bedrivs av den ryska MBA Alumni League och en nationell rekryteringsbyrå Job.ru och publicerades av tidningen Izvestia 2010-2014, Secret Firmy portal 2015 och RBK nyhetsportal 2016 - 2019.
 • Ökning av personliga intäkter för IBS-kandidater är den snabbaste i Ryssland. Enligt oberoende studier av en nationell rekryteringsbyrå Job.ru och Russian MBA Alumni League, bidrar en MBA-examen till betydande karriärutveckling och personlig inkomstökning. IBS MBA-examen är högst upp på ratinglistan. IBS-examenernas personliga inkomst har ökat i genomsnitt med 69% inom 2-4 år efter examen. Resultaten av studien publicerades av kommersial.ru, MBA.su och rbc.ru webbportaler.
 • Betyg av den ryska ledarföreningen "Topp 1000 ryska chefer" På en individuell nivå, mellan 2001 och 2019, citerades 181 akademiker och lärare från IBS av den ryska ledarföreningen i sina "Topp 1000 ryska chefer" recensioner. Detta ger opartisk bevis på effektiviteten hos IBS-program.

IBS-Moscow är en aktiv medlem av föreningar:

 • AACSB International
 • EFMD
 • Executive MBA Council (EMBAC)
 • General Management Admission Council (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • National Accreditation Council for Business and Management Education (NACBME)
 • Ryska föreningen för företagsutbildning (RABE)
 • Russian Managers Association

ibs

Platser

moskva

Address
moskva, Moskva, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium