Rostov State University of Economics

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Rostov State University of Economics (RSUE) grundades 1931Det är en modern högskola med djupt rotade traditioner.

RSUE är beläget i den Söder om Ryssland, Nämligen i Rostov-on-Don, Den informella södra huvudstad Ryssland. Det är en megalopolis (1,1 miljoner. Invånare) med mild och varmt klimat (den genomsnittliga årliga temperaturen +10 ° C). Staden har perfekta kommunikationer med huvudstaden i landet Moskva och många europeiska städer. Historiskt Rostov-on-Don var en av de mest internationella städerna i Ryssland med sin älskvärda, tryggt liv miljö och det är fortfarande den samma.

RSUE hade varit en del av ett särskilt system för yrkeshögskolorna i forna Sovjetunionen under en lång tid. Detta system införlivas endast 14 sovjetiska universitet och kallades för att ge hela landet (med befolkning på 300 miljoner. personer) med högkvalificerad personal inom Ekonomi och förvaltning. Numera Rostov State University of Economics är ett klassiskt universitet som erbjuder utbildningar inom 24 ämnen. Det ger ungkarl, master- och doktorandstudier och fortfarande bevarar status en av de mest framstående högskolor i landet, särskilt i Ekonomi och förvaltning.

RSUE har helt integrerats i Europeiska området för högre utbildning. Den pedagogiska processen förverkligas i överensstämmelse med principerna i Bolognaprocessen och staten diplom Rostov State University of Economics erkänns och värderas i Ryssland och utomlands.

RSUE har varit en värduniversitet för internationella studenter sedan 60-talet av 20-talet. För närvarande studenter från 30 länder studerar vid universitetet. Förhållandet mellan internationella studenter till de nationella sådana är nästan 5%. De är elever från Asien, Afrika, Europa och Sydamerika. Många internationella studenter som mål att fortsätta studera i RSUE, Vilket bekräftar den höga kvaliteten på den erhållna utbildningen och gynnsamma förhållanden på Högskolan. De utexaminerade från University ta ledande positioner i statliga organ och privata företag i deras länder.

Internationella studenter åtföljs av International Office eftersom de ansökt om University fram till sin avgång till sina hem efter examen. Den International Office hjälper internationella studenter att möta alla utmaningar i samband med sina studier och bor i Ryssland: Behandlingen av visum och uppfyllandet av Migrations lag, antagning sovsal, anpassning i det nya landet, etc. Varje internationell student har en konsult som hjälper eleven hela tiden.

Under deras studie de internationella studenterna har möjlighet att välja ytterligare utbildningsprogram samtidigt få huvud grad; har en tillgång till ryska och internationella skriftliga källor i ämnen de studerar och till e-bibliotekssystem liksom; kan delta i olika internationella konferenser i Ryssland och utomlands; få ytterligare stipendier för sina prestationer i studier och vetenskaplig verksamhet, samt sport och socialt liv; delta i utbytesprogram utomlands; få Europeiska Diploma Supplement tillsammans med statliga ryska diplom och njuta av många andra möjligheter.

Rostov State University of Economics betalar mycket uppmärksamhet till det sociala livet av studenter. Sovsalar innebär välutrustade, bevakade komplex som har tvättstugor, kök, idrottsplatser, bibliotek och tillgång till Internet. Den Studenternas Cultural Centre möjliggör för studerande att förverkliga sin kreativa potential, med början från lektioner i en dramacirkel och efterbehandling genom att dansa grupper av olika stilar. Universitetet lägger särskild vikt vid elevernas idrott. RSUE har fått hederstiteln "University of sunt liv-stil" och det finns olympiska mästare och mästare i världen bland sina elever. Det finns 30 typer av sport man kan gå in för professionellt eller som amatörer gratis. Universitetet äger två underbara fritidshem (i kaukasiska bergen "utväg och på Azovska havet) där studenterna kan spendera sin semester.

Platser

Rostov-on-Don

Address
Rostov State University of Economics
Head of International Office,
B. Sadovaya str., 69
office 528

344002 Rostov-on-Don, Rostov Oblast, Ryssland

moskva

Address
moskva, Moskva, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium