State University of Management (SUM)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I hundra år har State University of Management (SUM) varit ledande inom ledarutbildning i Ryssland . Över 12 tusen studenter studerar på SUM. Universitetet erbjuder 13 kandidatprogram, 9 masterprogram och 8 forskarutbildningar.

SUM består av 6 utbildningsinstitutioner med totalt över 40 akademiska institutioner och forskningsavdelningar. Cirka 4 000 specialister och ledande befattningshavare får ytterligare professionell utbildning på SUM varje år. Sedan starten har universitetet framgångsrikt förberett över 100 tusen kvalificerade chefer för olika ekonomiska sektorer.

State University of Management är ett väletablerat forsknings- och utbildningskomplex på flera nivåer. Det anses med rätta vara grundaren av den ryska ledarutbildningen. SUM är ledande inom vidareutbildning och upptäckt av managementpersonal för den ryska ekonomin .

State University of Management är ett av Rysslands strategiska universitet.

State University of Management genomför framgångsrikt internationellt samarbete på regional och global nivå med universitet och utbildningscentra i främmande länder. Huvudmålet för den internationella samarbetsaktiviteten är att öka prestige för rysk högre utbildning och integrera universitetet i världsutbildnings- och vetenskapssamhället.

Internationell verksamhet för SUM genomförs inom ramen för samarbetsprogram med de ledande utländska universiteten, genomförande av internationella utbildningsprogram och projekt, genomförande av gemensam forskningsverksamhet och utveckling av akademisk rörlighet.

State University of Management är en av grundarna av föreningen för handelshögskolor i BRICS medlemsländer . Föreningen grundades 2008 för att utveckla internationellt utbildningssamarbete och utbyta vetenskaplig kunskap och ekonomisk erfarenhet under moderna ekonomiska förhållanden.

Universitetet stöder hållbara relationer med många utländska universitet och internationella organisationer. Berömda internationella politiska och offentliga personer, enastående forskare valdes till hedersdoktorer vid universitetet.

Universitetsområdet är en bekväm plats för konferenser, möten och seminarier, symposier och tävlingar med deltagande av ledande föreläsare vid utländska partneruniversitet.

Hela byggnadskomplexet vid State University of Management ligger i det sydöstra administrativa distriktet i Moskva, nära tunnelbanestationen "Vykhino" Tagansko-Krasnopresnenskaya tunnelbanelinje.

Universitetsområdet innehåller 5 akademiska byggnader: den huvudsakliga utbildningsbyggnaden (EB), laboratoriebyggnad (LB), byggnad med föreläsningssalar (P), administrativ byggnad (A) och affärscentrum (BC). Universitetet disponerar idrottsanläggningen (SC), centrum för utbildningsprogram (TSUVP), en pool och två sovsalar (karta SUM).

Universitetets materiella och tekniska bas fylls, förbättras och uppdateras intensivt.

Universitetets infrastruktur uppfyller alla moderna krav för utbildning av högt kvalificerade specialister.

Platser

moskva

Address
Ruazansky prosp. 99, metro Vykhino
109542 moskva, Moskva, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium