State University of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

State University of Management grundades 1919, är ett av de största statliga universiteten i Ryssland, specialiserat på utbildningschefer. Det har mer än 10 000 ryska och internationella studenter i alla institutioner och kurser. Det har mer än 2000 administrativa anställda, 1500 fakultetsmedlemmar, inklusive doktorer för vetenskaper och professorer, kandidater till vetenskaper och docenter, akademiker, motsvarande och fullständiga medlemmar av den ryska vetenskapsakademin. Universitetet erbjuder 45 kandidatprogram, 25 masterprogram och mer än 30 professionella utvecklingsprogram.

Universitetet erbjuder ledarutbildning inom nästan alla områden inom ekonomi och offentliga frågor. Nya specialiseringar och institut öppnas varje läsår på grund av den ökande efterfrågan från kvalificerade chefer på tillväxtmarknader. Sedan etableringen har universitetet framgångsrikt förberett över 100 000 kvalificerade chefer för alla ekonomiska sektorer. Det anses med rätta vara grundaren av den ryska ledarutbildningen.

130209_photo-1507679799987-c73779587ccf.jpeg

Jägare Race / Unsplash

Nu är State University of Management ett av Rysslands strategiska universitet, väletablerad forskningsnivå på flera nivåer och utbildningskomplex: Det har 5 utbildningsbyggnader, 2 idrottscentra och 2 studenthem som alla ligger på universitetets territorium `s campus. Det är väldigt väl skyddat och det är omöjligt att komma in utan att ha beställt ett studentkort eller ett passkort. Universitetets campus ligger i Moskva, nära Vykhino tunnelbanestation, och det tar 15 minuter att komma till stadens centrum.

State University of Management är medlem i internationella organisationer och föreningar och genomför framgångsrikt internationellt samarbete på regional och global nivå med universitet och utbildningscentra i olika länder. Internationell verksamhet bedrivs inom ramen för samarbetsprogram med de ledande utländska universiteten, genomförande av internationella utbildningsprogram och projekt, genomförande av gemensam forskningsverksamhet och utveckling av akademisk rörlighet.

State University of Management är en av grundarna av sammanslutningen av handelshögskolor i BRICS medlemsländer och dess Higher Business School har ackrediterats av Association of MBAs (AMBA).

Universitetet stöder hållbara relationer med många utländska universitet och internationella organisationer. Berömda internationella politiska och offentliga personer, enastående forskare valdes till hedersdoktorer vid universitetet. Universitetsområdet är en bekväm plats för internationella konferenser, möten och symposier med deltagande av ledande föreläsare vid utländska partneruniversitet.

Platser

moskva

Address
99 Ryazanskiy Prospekt
109542 moskva, Moskva, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium