The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

145395_image_2020-11-20_16-42-51.png

Allt du ville höra och fråga om Skoltech i REAL-TIME. Möt med Skoltech-representanter, få svar på dina frågor och var redo att utforska vårt campus virtuellt.

Vi inbjuder studenter och akademiker med STEM-bakgrund som är intresserade av att fortsätta sina magister- eller doktorandstudier till Skoltechs Online Open doors. Du får en översikt över tillgängliga program och läroplanstruktur, Skoltechs kända fakultetsmedlemmar, karriärmöjligheter, studentliv på och utanför campus och mer. Du får också information om antagning och möjlighet att ställa alla frågor du har om ansökningsprocessen.

Skoltechs bästa experter kommer att hålla ett tonhöjdssamtal tillägnad deras intresseområde och hjälpa dig att bli student på Skoltech.

Hitta mer information i länken här

Skoltech är ett internationellt forskarinriktat universitet som grundades av gruppen världsberömda forskare 2011. Skoltechs läroplan fokuserar på teknik och innovation och erbjuder masterprogram inom 10 tekniska discipliner. Studenterna får grundlig teoretisk och praktisk utbildning, utformar sina egna forskningsprojekt, deltar i praktikplatser och får entreprenörskompetens i engelska. Fakulteten består av nuvarande forskare med internationell ackreditering och prestationer.

Skoltech integrerar traditionen för rysk vetenskaplig expertis med bästa praxis från hela världen. Den kombinerar grundläggande vetenskap med entreprenörskap och innovation. Detta tillvägagångssätt, kompletterat med den internationella atmosfären, globalt kända professorer och forskare från Ryssland och utomlands, perfekt utrustade laboratorier och nära integration till samhället och industrin ger studenter möjlighet att få en högre utbildning i världsklass och få de breda karriär- och affärsmöjligheterna.

111168_TSL_3334.jpg

Ansök till ett av de 100 unga universiteten i Naturindex. Skoltech erbjuder MSc och doktorandprogram :
 • Avancerade tillverkningstekniker
 • Biovetenskap
 • Informationsvetenskap och teknik
 • Datavetenskap
 • Energisystem
 • Materialvetenskap
 • Matematisk och teoretisk fysik
 • Petroleumsteknik
 • Fotonik och kvantmaterial
 • Rymd- och tekniksystem

Vad som gör att Skoltech skiljer sig från andra universitet är den extraordinära miljön som gör din MSc-studie en viktig milstolpe:

 • Utbildning: Föreläsningar och praktiska klasser ges av världsberömda experter. Studenter kan utforma sitt eget träningsprogram genom att välja mellan olika kurser
 • Vetenskap: Vetenskapen är integrerad i utbildningen: varje elev bedriver egna forskningsprojekt
 • Erfarenhetserfarenhet: Vi erbjuder industriell nedsänkning: 8-veckors praktik hos ledande industriföretag, där eleverna sätter sin kunskap och färdigheter i aktion
 • Entreprenörskap: Vi kompletterar din akademiska utbildning med företagskursen som ger tips om hur man kommersialiserar idéer och forskningsresultat
 • Mobilitet: över en tredjedel av våra studenter deltar i olika akademiska mobilitetsprogram som arbetar som praktikanter eller forskare vid MIT, Harvard University, National University of Singapore, University of Calgary och andra ledande internationella universitet.
 • Global miljö: studenter från 40 länder, professorer och forskare från internationellt kända laboratorier och universitet. Vi undervisar på engelska.
 • Livet: När du är inskriven får du chansen att delta i stora internationella konferenser, delta i vetenskaps- och studentkonkurrenser och arbeta med egna projekt och initiativ.
 • Studentpaket: Skoltech-studenter har rätt till ett månatligt stipendium med start från 40 000 RUR (ca 550 EUR) och sjukförsäkring.

111171_TSL_2765.jpg111172_TSL_3442.jpg

Våra studenter formulerar sina egna framtidar genom att välja från olika karriärmöjligheter inom industri, vetenskap och näringsliv

 • Vetenskap: Landing Ph.D. positioner och fortsatt forskning vid ledande ryska och internationella forskningsenheter
 • Bransch: Landspecialistpositioner inom olika branscher, krävande grundläggande kunskaper i matematisk och teoretisk fysik
 • Idrifttagning: Starta ett företag på egen hand eller genom Skolkovo innovationsekosystem med sin omfattande pool av experter, partners, konsulter och investerare

Utbildning i Skoltech är gratis. Studenter kan skapa sin individuella inlärningsplan och komplettera den obligatoriska uppsättningen av discipliner genom valbara kurser och projekt från alla fält. Forskning är en integrerad del av studieprocessen.

Charles Belina, USA: Jag valde att studera på Skoltech eftersom det gjorde det möjligt för mig att få en utbildning i världsklass, samtidigt som jag upplevde livet i ett främmande land. Ingen annanstans kunde jag leva ut min dröm att bo utomlands i en kosmopolitisk stad som Moskva medan jag studerade vid ett högsta universitet. Skoltech uppmuntrar samarbete och teamprojekt och lär sina elever att påverka; det betyder att du lär dig att skapa något som människor kan använda.

Shreya Santra, Indien: Jag bestämde mig för att följa min magisterexamen på Skoltech när jag fick reda på hur detta nyetablerade institut skickar positiva krusningar genom det internationella vetenskapliga samfundet. De erfarna fakulteten och avancerade forskningsanläggningar som finns i Skoltech är mycket tilltalande för varje ingenjörsstudent. Miljön på Skoltech är extremt vänlig och motiverande och det är lätt för internationella studenter att anpassa sig till livet i Moskva.

Adeniyi Adebayo, Ghana: "Minds, hjärtan och händer! Skoltech hjälper dig att återupptäcka verkligt lärande: det är erfarenhetsmässigt och engagerar ditt sinne i alla bemärkelser, inklusive hjärtat och händerna. Det är en transformativ upplevelse och jag älskade varje del av resan. "

Platser

moskva

The Skolkovo Institute of Science and Technology

Address
Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1
121205 moskva, Moskva, Ryssland
Telefon
+7 (495) 280 14 81

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium