University of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Technology är ett ungt universitet som är på väg upp. Det ligger i Moskva-regionen, staden Korolev - en vagga av rysk astronautik och den största vetenskapsstaden i Ryssland. Universitetet har framgångsrikt genomfört utbildnings- och forskningsverksamhet sedan 1998 och styrs av de senaste prestationerna inom detta område.

På mycket kort tid har University of Technology uppnått betydande framgångar, efter att ha stigit genom den icke-statliga utbildningsinstitutionen till statsuniversitetet. Den balanserade utbildnings-, forsknings-, internationella och undervisningsaktiviteter gjorde det möjligt för University of Technology att inkluderas i TOP-100 bästa högskolor i Ryssland 2018 och 2019 (RAEX-ranking).

130840_DSC_1033.jpg

foto med tillstånd av University of Technology

University of Technology är ett av de största statliga universiteten i Moskva-regionen. Universitetsområdet har 6 akademiska byggnader och 2 sovsalar - alla inom gångavstånd från varandra.

University of Technology erbjuder studier vid:

  • Institutioner: Institute for Engineering and Digital Technologies , Institute for Project Management and Engineering Business, Institute for International Education , Institute for supplementary Education ;
  • Högskolor: Space Engineering and Technology College , Technology and Design College
  • Barnens Techno-Park "Quantorium"

Högskolan har 26 institutioner och 14 av dem är etablerade på de ledande företagen i regionen och syftar till elevernas praktiska inriktning. Universitetet erbjuder 50 majors för kandidatexamen, magisterexamen och forskarutbildning. Universitetsbiblioteket äger mer än 1 300 000 tryckta och elektroniska utgåvor om vilket tema som helst. Otroliga auditorier, utrustade med nödvändiga faciliteter, bidrar till utvecklingen av elevernas kreativa färdigheter.

Mer än 6000 studenter är inskrivna vid University of Technology , inklusive cirka 600 utländska studenter från 11 länder. Lärarpersonalen består av 350 medlemmar, 80% av dem har akademiska examina och titlar.

Under 2015 inrättades på grundval av University of Technology det regionala vetenskaps- och utbildningsklusteret «North-East». Klustret, som ligger i den nordöstra delen av Moskva-regionen, har bildat ett enhetligt vetenskapligt och utbildningsutrymme för att täcka behoven hos högteknologiföretag med kvalificerad personal.

Universitetet är också medlem i tre kluster: Federal Interregional Cluster «Kompositer utan gränser», etablerade på territorierna i Moskva-regionen, Republiken Tatarstan och Saratov-regionen; Moskva-regionen kluster för elektroteknik "Elektroteknik XXI" och innovationskriterier för kärnkraftsfysik och nano-teknik (Dubna).

Inom nära samarbete med verkliga ekonomiska företag inrättades Engineering Center "High -Temperature Composites" med moderna laboratorier, utrustade med de senaste anläggningarna med högre precision, i samarbete med JSC "Kompozit" vid University of Technology . Studenter, forskarutbildare och JSC "Kompozit" ledande specialister undersöker och utvecklar nya högteknologiska material i centrum för deras fortsatta tillämpning inom raketvetenskap.

130835_DSC_5676JPG.jpg

foto med tillstånd av University of Technology

De små innovationsföretagen, Institutionen för ungdomsvetenskaplig utveckling, Studentvetenskapliga samhället och Studentdesignkontoret har bildats vid universitetet.

Varje år blir University of Technology en plattform för olika vetenskapliga evenemang, inklusive internationella och regionala konferenser.

Det finns 3 akademiska tidskrifter vid University of Technology . 2 av dem ingår i listan över vetenskapliga frågor som godkänts av statskommissionen för akademiska examina.

University of Technology deltar aktivt i den sociala och ekonomiska utvecklingen i Moskva-regionen. Studenterna vid högskolan är regelbundna deltagare i olika ekologiska forum, volontärrörelser, sport och kulturevenemang både i staden och i regionen.

Internationaliseringen av utbildningen är en integrerad del av University of Technology internationella verksamhet. För närvarande undertecknas mer än 45 internationella avtal med utländska universitet runt om i världen. University of Technology är en aktiv deltagare i ERASMUS mobilitetsprogram. Akademisk rörlighet genomförs också inom de bilaterala avtalen med utländska universitet.

University of Technology är registrerat i ANABIN-databasen, ett internationellt system för högre utbildningsinstitutioners erkännande, med "H" -status. Denna status gör det möjligt för universitetsexamenerna att nostrificera sina examensbevis i EU och ansöka om europeiska forsknings- och utbildningsstipendier.

På grundval av högskolornas årliga övervakning, som hölls av Rysslands ministerium för vetenskap och högre utbildning, erkändes University of Technology som en effektiv institution för högre utbildning av alla indikatorer.

University of Technology : s kortdistansplaner är inriktade på de tekniska huvudfaktornas expansion, fördjupning av det vetenskapliga samarbetet med rymdindustriföretagen och breddande samarbete inom utbildnings- och forskningssfärer med utländska partners.

Platser

Korolyov

Address
141070 Московская область,
г. Королев, ул. Гагарина, 42

Korolyov, Moskva Oblast, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium