Vladivostok State University of Economics and Service

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför VSUES?

Plats och anläggningar

VSUES, grundat 1967, är beläget i centrala Vladivostok, staden med unika monument och arkitektur, som kombinerar ryska och orientalisk stil traditioner. VSUES har högt utvecklad infrastruktur och består av fem pedagogiska byggnader, idrottshall, 3 sovsalar, köpcentrum "Golubinaya Pad '", och bil-reparation centrum. Det är mycket bekvämt för studenter, lärare och gäster som alla kaféer, affärer, frisersalong, bank och klinik är koncentrerade till ett ställe. VSUES campus är omgivet av en stor variation av träd och växter som utgör en ekologisk väg. Det är bara några minuter till stadens huvudgata - Svetlanskaya. VSUES har mycket bekvämt förskjutning vad gäller stadstransporter och infrastruktur.

Högt kvalificerade och erfarna lärare

Det finns mer än 2 000 lärare och anställda inom VSUES, många av dem har doktor grader, några av dem är professorer. I utbudet av stipendier och projekt VSUES lärare har möjlighet att studera utomlands, där de kan behärska utbildningsprogram och moderna undervisningsmetoder samt förskott sina kunskaper och etablera nya partnerskap band. VSUES fakulteten tar ofta del i olika internationella konferenser och workshops och lärarna uppmanas att ge föreläsningar utomlands.

Brett utbud av majors för studenter och blivande internationella relationer Numera VSUES innehåller 6 institut, tre högskolor, Centrum för främmande språk, etc. VSUES erbjuder olika utbildningar för utländska studenter. Ryska språkkurser finns tillgängliga. Den innehåller ett brett utbud av program på ryska för olika kategorier av studenter. VSUES samarbetar med mer än 40 universitet och högskolor i USA, Kina, Sydkorea, Japan, Italien, Spanien och Nya Zeeland. Universitetet har utbytesprogram med högskolor och universitet i Kina, Sydkorea och Japan.

Vår stolthet

VSUES vann utmärkelsen i Ryska federationen regeringen kvalitet 2009.VSUES delades Crystal Palm vid La Sorbonne som en av världens bästa handelshögskolor under 2008. VSUES vann All-Russia konkurrens på utbildning av god kvalitet och blev en av vinnarna i gymnasiet chefer utbildning internationellt program i 2007.VSUES blev också det bästa universitetet-deltagare i Vladimir Potanin Charity Foundation Scholarship Program i Far Eastern Federal District.There är " Vseved "Internetportal, sätta betyg av ryska högskolor. Enligt "Vseved" portal, är VSUES det bästa universitetet i Vladivostok sedan 2005. Dessutom är VSUES det enda universitetet som fick fyrstjärnigt bedömning som gjorde honom till en av de bästa universiteten i Ryssland.

Platser

Vladivostok

Address
Vladivostok State University Economics and Service
41 Gogolya str.

690014 Vladivostok, Primorsky Krai, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium