Alfaisal University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Alfaisal universitetet

Alfaisal universitet grundades av den välrenommerade King Faisal Foundation 2002 som en av de första privata icke-vinstdrivande, forskning och undervisning universitet i Sverige åtagit sig att uppnå internationell standard of excellence. Det har stöd av nationella och internationella grundare och framstående styrelseledamöter som ständigt har stött universitetet i sitt uppdrag att förbli en student -centered institution åtagit sig att forskning.

Alfaisal universitet består av fyra fakulteter, som spänner från Business, teknik, medicin, vetenskap och allmänna studier erbjuda världsklass sälj grund- och forskarutbildning till finaste manliga och kvinnliga studenter i Sverige och Norden. Beläget i hjärtat av Riyadh, centrum för handel, industri och forskning, erbjuder Alfaisal sina studenter möjlighet att utveckla sin fulla potential med enastående faciliteter, inspirera akademiker och forskning-ledda undervisning som gör det möjligt för våra elever att lämna oss som högutbildade, väl -developed individer kunna göra övergången till arbetsplatsen lätt.

Vision

Alfaisal universitet är en privat icke-vinstdrivande institution som strävar efter att vara en världsledande forskningsuniversitet åtagit sig att skapa, spridning och tillämpning av kunskap inom ekonomi, teknik, biovetenskap och medicin, och utvecklingen av en kunskapsbaserad ekonomier.

Mission

Alfaisal universitet är en elevcentrerad universitet som skapar och sprider kunskap genom världsklass grund- och forskarutbildning utbildningsprogram, forskning och service som gynnar Konungariket Saudiarabien, regionen och världen, och stimulera utvecklingen av kunskapsbaserade ekonomier.

Akademiker

Alfaisal universitet erbjuder ett brett utbud av Graduate och Grundutbildning i sina fyra högskolor (Business, teknik, medicin och naturvetenskap).

Programmen har utformats i samarbete med framstående internationella akademiska partners för att tillfredsställa den lokala och internationella marknadens krav och att ge studenterna möjlighet att vara förberedd för sysselsättningen.

Beläget i hjärtat av Riyadh, centrum för handel, industri och forskning, erbjuder Alfaisal sina studenter möjlighet att utveckla sin fulla potential med enastående faciliteter, inspirera akademiker och forskning-ledda undervisning som gör det möjligt för våra elever att lämna oss som högutbildade, väl -developed individer kunna göra övergången till arbetsplatsen lätt.

Platser

Riyadh

Alfaisal University

Address
Alfaisal University
11533 Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudiarabien
Telefon
+966 11 215 7777

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium