Dar Al-Hekma University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

جامعة دار الحكمة ligger i hjärtat av kuststaden Jeddah, en ledande institution för högre utbildning i Konungariket Saudiarabien. Universitetet har sedan starten 1999 bildat högkvalitativa program som uppfyller kraven för den snabba utvecklingen och tillväxten som bevittnas av vårt land och världen.

Vår uppgift

Förberedelsen av en ledande kandidatexamen.

universitet

Dar Al-Hikma är ett ideellt universitet som sedan starten 1999 har varit en ledande institution för högre utbildning för kvinnor i Saudiarabien.

جامعة دار الحكمة erbjuder sina program inom fyra fakulteter: Al Hikma College of Business och Law, Al Hikma College of Design och Arkitektur, Hälsovetenskapliga fakulteten, beteende- och utbildningsvetenskaper, och fakulteten för teknik, datavetenskap och datateknik. Utbildningsprogram har utvecklats i samarbete med internationella universitet och Dar Al-Hikma är fullt ackrediterat och erkänt av högskolans ministerium i Konungariket Saudiarabien.

DAH schools

Karakteristik av studien vid جامعة دار الحكمة

Vetenskapliga program ackrediterade lokalt och internationellt:

Gradprogrammen har utvecklats i samarbete med de mest internationellt erkända universitet som är licensierade och erkända av utbildningsdepartementet i Konungariket Saudiarabien. I linje med Utbildningsdepartementets strategi är dessa program utformade för att passa behoven på arbetsmarknaden i Saudiarabien

Akademiska stödtjänster:

Akademiska stödtjänster erbjuds studenter som inte har råd att studera eftersom de lider av lärandeproblem.

Olika studentaktiviteter:

Du kan välja bland ett brett och varierat utbud av studentklubbar och icke-akademiska aktiviteter som stöder och främjar omfattande utveckling inom alla aspekter av ditt liv, inklusive: självutveckling av tro, social och hälsa.

Volontärarbete:

Vi erbjuder dig många möjligheter att frivilligt delta i samhällets tjänst på din fritid på universitetet. Universitetet har tilldelat varje studenttid för att tjäna samhället att bli genomfört under den angivna perioden för examen. Våra samhällstjänstprojekt är diversifierade för att passa samhällets behov.

Karriärmöjligheter:

Blev den organisation i yrket vanor som präglar den جامعة دار الحكمة i جامعة دار الحكمة جامعة دار الحكمة - جامعة دار الحكمة , i syfte att säkerställa att arbetet i Talebattna möjligheter genom sin status direkt kontakt med de ägare av prestigefyllda i det landet , företagen behöver rekrytera kadrer av begåvade och kvalificerade och ofta företagare akademiker i Dar al - Hikma Maakhtar roll andra eftersom den جامعة دار الحكمة i جامعة دار الحكمة erbjuder många program som är anpassade till behoven på arbetsmarknaden och banar väg för framtida kandidater.

Platser

Jeddah

Address
Prince Majid Road
22246 Jeddah, Makkah-provinsen, Saudiarabien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium