OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland är certifierat av EFMD Online Course Certification System (EOCCS), vilket är ett utmärkt bevis på kvalitet inom online- och distansutbildning. EFMD är Europas största nätverksorganisation inom ledarutveckling. ABMS är det första virtuella universitetet i Europa och är ett registrerat varumärke för utbildning i Schweiz under Nr. 690804 av det schweiziska federala institutet för immateriella rättigheter. OUS har rätt att driva och utfärda examensbevis i Schweiz enligt bokstavsnummer (DBK DBKS 6/33/60236) utfärdat av utbildnings- och kulturstyrelsen i delstaten Zug.

Vi erbjuder en rad online-studieprogram som börjar från Associate Bachelor Degree upp till doktorsexamen , inklusive mastere och bachelorprogram , alla våra studier kan göras på ett akademiskt år deltid (fredag ​​till söndag).

Akademin är en global ledare inom Online Business Education ett enastående rykte -

OUS är ett " Premier Accredited University " av ackrediteringstjänsten för internationella högskolor

OUS är ISO 9001: 2008 certifierad. OUSis Recognized av ASIQUAL (Academic and Skills International Qualifications).

Huvudspråket i våra studieprogram är på engelska engagerade yrkesverksamma från hela världen.

OUS är ackrediterat av Europeiska rådet för ledande företagsskolor (ECLBS) och Europeiska rådet för distansutbildning (EUCDL).

Vi har skapat en online-upplevelse som gör att du kan interagera effektivt med lärare och andra studenter. Allt du behöver är en dator med internetanslutning, utbildning på dina villkor.

Vi uppmuntrar människor att ta vad de lär sig och tillämpa på sitt eget liv.

Vårt mål

  • Framgångsrik framtid för alla våra studenter
  • Internationell miljö
  • Utmärkt föreläsare
  • Hög kvalitetsstandard
  • Att tjäna studenter från hela världen

Klasser

Våra online klasser hålls små gör dig mer intensiv lärande Miljö, vi försöker hålla våra studenter - föreläsarnas ration väldigt liten, alla våra program undervisas på engelska. Vårt fokus är att ge dig en bra företagsanslutning genom att erbjuda dig en deltid online studieprogram som håller dig kopplad till ditt eget företag eller jobb. För mer information besök ABMS - The Open University of Switzerland www.abmswiss.com

Platser

Zurich

Address
Freilagerstrasse 39
8047 Zurich, zurich, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium