Alfred Nobel Open Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School är ett professionellt paraplyinnehav som använder sina institutionella relationer för att tillhandahålla högsta standard för akademisk verksamhet. Vi är stolta över att lägga ut andra prestigefyllda universitets- och högskolepartners och deras ansedda forskare och läroplaner genom att sträva efter vetenskaplig kompetens ur ett mer pragmatiskt, affärsrelaterat perspektiv.

Denna sammanhängande strategi gör det möjligt för oss att spela en ledande roll i världen för distansutbildning på fyra kontinenter.

Baserat på vårt starka partnerskap med europeiska partners för högre utbildning har vi ett växande rykte för online-forskarutbildningar. Men vi förblir också tro mot vårt engagemang för utmärkta undervisning och nära kontakt mellan studenter och fakultetsmedlemmar. Genom att erbjuda en värld av möjligheter har alla skolans traditionella öppna MBA och DBA omfattande internationaliserats för att ge eleverna den globala kompetens de behöver för att tävla både i sina hemland och utomlands.

"Kunskap är återfödd." Detta är vårt mycket viktiga motto under tider av världskriser och representerar hur vi känner oss om möjligheter och ansvar. Genom att gå med på Alfred Nobel Open Business School kan man uppleva de många möjligheterna i överensstämmelse med uppdraget och fortsatta engagemang från handelshögskolan.

Med våra nya standarder i öppen affärsutbildning kommer du att få den teoretiska och praktiska kunskap som krävs för att leva en informerad värld och uppnå den framgång som krävs för ett tillfredsställande yrkesliv.

Platser

Zurich

.

Address
Löwenstrasse 20
8001 Zurich, zurich, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium