Alfred Nobel Open Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School Ltd är ett professionellt paraplyföretag som använder sina institutionella relationer för att ge högsta standard för akademiska aktiviteter. Vi är stolta över att outsourca andra prestigefyllda universitets- och högskolepartners och deras ansedda lärare och läroplaner genom att sträva efter vetenskaplig excellens ur ett mer pragmatiskt, affärsmässigt perspektiv.

Denna sammanhållna strategi gör att vi kan spela en ledande roll i distansutbildningen i fyra kontinenter. Samtidigt gagnar vi inte bara den högsta tekniska bakgrunden i Hong Kong SAR, utan också från dess flexibla utbildningsstandarder.

Fastighetsbolaget som är registrerat i Hongkongs särskilda administrativa region PR Kina (reg.nr 1709134) har fått stöd av den regeringskrediterade ZSKF King Sigismund College (Budapest), en av Ungerns främsta institutioner för högre utbildning och andra strategiska universitetspartner i Asien och de mest utvecklade länderna i Asien.

Baserat på vårt starka samarbete med flera europeiska och asiatiska högre utbildningspartner, har vi ett växande rykte för online-forskarutbildningskurser. Vi är dock fortfarande trogen för vårt engagemang för excellens i undervisning och nära kontakt mellan studenter och lärare. Med en värld av möjligheter har alla skolans traditionella öppna MBA-förberedande och doktorandprogram blivit internationaliserat för att ge studenterna den globala kompetensen som de behöver för att konkurrera både i hemlandet och utomlands.

"Kunskap är återfödd." Detta är vårt mycket viktiga motto under tider av världskriser och representerar hur vi känner oss om möjligheter och ansvar. Genom att gå med på Alfred Nobel Open Business School kan man uppleva de många möjligheterna i överensstämmelse med uppdraget och fortsatta engagemang från handelshögskolan.

Med våra nya standarder i öppen affärsutbildning kommer du att få den teoretiska och praktiska kunskap som krävs för att leva en informerad värld och uppnå den framgång som krävs för ett tillfredsställande yrkesliv.

Platser

Zurich

.

Address
Löwenstrasse 20
8001 Zurich, zurich, Schweiz