Läs den officiella beskrivningen

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School Ltd är ett professionellt paraplyföretag som använder sina institutionella relationer för att ge högsta standard för akademiska aktiviteter. Vi är stolta över att outsourca andra prestigefyllda universitets- och högskolepartners och deras ansedda lärare och läroplaner genom att sträva efter vetenskaplig excellens ur ett mer pragmatiskt, affärsmässigt perspektiv.

Denna sammanhållna strategi gör att vi kan spela en ledande roll i distansutbildningen i fyra kontinenter. Samtidigt gagnar vi inte bara den högsta tekniska bakgrunden i Hong Kong SAR, utan också från dess flexibla utbildningsstandarder.

Fastighetsbolaget som är registrerat i Hongkongs särskilda administrativa region PR Kina (reg.nr 1709134) har fått stöd av den regeringskrediterade ZSKF King Sigismund College (Budapest), en av Ungerns främsta institutioner för högre utbildning och andra strategiska universitetspartner i Asien och de mest utvecklade länderna i Asien.

Baserat på vårt starka samarbete med flera europeiska och asiatiska högre utbildningspartner, har vi ett växande rykte för online-forskarutbildningskurser. Vi är dock fortfarande trogen för vårt engagemang för excellens i undervisning och nära kontakt mellan studenter och lärare. Med en värld av möjligheter har alla skolans traditionella öppna MBA-förberedande och doktorandprogram blivit internationaliserat för att ge studenterna den globala kompetensen som de behöver för att konkurrera både i hemlandet och utomlands.

"Kunskap är återfödd." Detta är vårt mycket viktiga motto under tider av världskriser och representerar hur vi känner oss om möjligheter och ansvar. Genom att gå med på Alfred Nobel Open Business School kan man uppleva de många möjligheterna i överensstämmelse med uppdraget och fortsatta engagemang från handelshögskolan.

Med våra nya standarder i öppen affärsutbildning kommer du att få den teoretiska och praktiska kunskap som krävs för att leva en informerad värld och uppnå den framgång som krävs för ett tillfredsställande yrkesliv.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Alfred Nobel Open Business School

Nivå 7 Utökat Diplom i Strategisk Förvaltning är en 120 poäng kvalifikation. ... [+]

Nivå 7 Utökat Diplom i Strategisk Förvaltning är en 120 poäng kvalifikation.

Alla elever måste fylla i de fem kärnenheter på totalt 75 poäng.

Kärnenheter

Strategisk planeringFinans för strategiska cheferForskning för strategisk utvecklingOrganisationsbeteendePersonlig utveckling för ledarskap och strategisk förvaltning

Eleverna väljer sedan unendorsed rutten eller en av fyra Pathways : Finans, Marknadsföring, Managing People eller International.

Nivå 7 Utökat examensbevis i strategisk ledning - Oförändrad ruttNivå 7 Utökat Diplom I Strategisk Förvaltning (Finans)Nivå 7 Utökat Diplom I Strategisk Förvaltning (Marknadsföring)Nivå 7 Utökat Diplom i Strategisk Förvaltning (Hantering av Människor)Nivå 7 Utökat Diplom I Strategisk Förvaltning (Internationell)... [-]
Schweiz Effretikon
Öppen antagning
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Alfred Nobel Open Business School

Detta är ett program där eleverna är skyldiga att demonstrera interpersonell, självstudier och forsknings- och presentationsförmåga genom hela kvalifikationen. ... [+]

Detta är ett program där eleverna är skyldiga att demonstrera interpersonell, självstudier och forsknings- och presentationsförmåga genom hela kvalifikationen.

Bedömningar utvecklas för att uppmuntra färdigheter som ger studenterna en mycket stark grund för vidareutveckling inom gästfrihet och turism.

Studenterna får två diplom, en från Alfred Nobel Open Business School Schweiz och den andra från CTH, som är en Ofqual regulerad tilldelande organisation i England som tillhandahåller QCF-kvalifikationer.

Kvalitets- och granskningsförordningen (Ofqual) reglerar kvalifikationer, undersökningar och bedömningar i England.

Studenterna måste uppnå:Båda ... [-]
Schweiz Effretikon
Öppen antagning
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
.
Address
Bahnhofstrasse 28, 2. OG,
CH-8307 Effretikon, Zurich, Schweiz