American University in Switzerland

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Handla om

Förbereder dig för morgondagens verksamhet, American University in Switzerland är ett av Schweiz ledande internationella affärsuniversitet beläget i La Tour-de-Peilz vid den vackra stranden av Genèvesjön nära den olympiska huvudstaden Lausanne och Genève, centrum för diplomati .

Genom sin 45-åriga historia har AUS förberett internationella affärsstudenter med dagens kunskap, verktyg och utbildning för att vara en positiv bidragsgivare till den allmänna ledningen i morgondagens affärsorganisation.

Genom att erbjuda skräddarsydd utbildning i en internationell och multikulturell miljö, med praktiska och teoretiska kurser, som är relevanta för dagens marknad, har AUS en ny, dynamisk och ambitiös personal som ger en personlig inställning - både i klassrummet och utanför skolan - för alla elever .

Mission och Vision

Det American University in Switzerland uppdrag uttalar vår filosofi och vägledar oss i att formulera vår strategi i riktning mot ständig förbättring som en institution i världsklass.

AUS förbereder den internationella affärsstudenten med kunskap, verktyg och utbildning för att vara en positiv bidragsgivare till den allmänna ledningen i alla affärsorganisationer .

De tre pelarna i AUS: s allmänna ledning är:

  • Kunskap: AUS strävar efter att förmedla kunskap och undervisa var man kan hitta svar på alla kunskapsgap.
  • Verktyg: AUS strävar efter att lära användningen av analysverktyg för problemlösning och komplexa beslutsfattande.
  • Träning: AUS strävar efter att förbättra personliga färdigheter genom disciplinerad träning.

AUS: s vision är att erbjuda utbildning och utbildning för morgondagens kompetenta och ansvarsfulla företagsledare. Alla AUS-program är utformade för att kultivera en förståelse för mänskligt beteende, kulturell känslighet och ett globalt perspektiv inom näringsliv och politik.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Ackrediteringsmedlemskap

Nationell

AVDEP - Association Vaudoise des Ecoles Privées (Medlem)

Ett associerande nätverk - ideellt och apolitiskt - av privata skolor, omgruppering av organisationer för allmän utbildning och yrkesutbildning, dag- och internatskolor, etablerade i kantonen Vaud och riktade till elever och elever i alla åldrar och ursprung, utan diskriminering av ras eller bekännelse.

En panel med undervisningsprogram för kursplaner för högre utbildning och utbildningstjänster i en prestigefylld multikulturell miljö. Examensbevis, erkända över hela världen, intygar kvaliteten och rykte för den pedagogiska stämpeln ”schweiziska skolor”.

En grupp internatskolor med internationellt yrke och kändhet, som erbjuder hög nivå, utbildningsvillkor och föreställningar, svarar på behoven och kraven i all natur och ursprung.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (Medlem)

Målet med schweiziska federationen för privata skolor är att manifestera och säkerställa det betydande värdet av schweiziska utbildningsanläggningar över hela världen.

Schweizisk-amerikanska handelskammaren (medlem)

Swiss-American Chamber of Commerce spelar en viktig och aktiv roll för att hjälpa schweiziska företag i USA och amerikanska företag i Schweiz att utöka sin verksamhet.

Internationell

IACBE - International Accreditation Council for Business Education (Accreditation)

IACBE är erkänt av Council for Higher Education Accreditation (CHEA). CHEA: s syfte är att granska och bekräfta kvaliteten på regionala, trosbaserade, privata karriärer och programmatiska ackrediteringsorganisationer. IACBE ackrediterar affärsprogram som leder till examen på universitetsnivå, kandidatexamen, magisterexamen och doktorandnivåer vid institutioner för högre utbildning över hela världen som beviljar kandidatexamen och / eller examen.

American Graduate School of Business har fått specialiserad ackreditering för sina affärsprogram genom International Accreditation Council for Business Education (IACBE) belägen på 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA.

ECBE - Europeiska rådet för företagsutbildning (ackreditering)

ECBE, European Council for Business Education, är en internationell icke-vinstdrivande utbildningsorganisation, registrerad i Bryssel. Det strävar efter att stödja institutioner för akademiskt och professionellt lärande inom näringsliv och relaterade områden. Det tillhandahåller rådgivning och konsulttjänster för att uppmuntra och stödja institutioner att förbinda sig att ständigt förbättras genom att delta i sina ackrediteringsprocesser.

IATA - International Air Transport Association

International Air Transport Association (IATA) är branschföreningen för världens flygbolag och representerar cirka 290 flygbolag eller 82% av den totala flygtrafiken. Vi stöder många områden inom luftfartsverksamhet och hjälper till att utforma branschpolitik i kritiska luftfartsfrågor.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Platser

La Tour-de-Peilz

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Schweiz