CANVAS

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

CANVAS Ecole Art-Mode är en Swiss Arts College specialiserad på mode och grafisk design. Baserat i Lausanne, Schweiz, har skolan över 25 års erfarenhet av att utbilda studenter till att gå in i visuella konst- och modebranscher. Skolan erbjuder ett unikt urval av kreativa kurser som gör det möjligt för elever att få de teoretiska och praktiska färdigheter som behövs för att behärska sin valda disciplin.

Med ett brett utbud av kurser och grader ger CANVAS eleverna frihet och flexibilitet att skräddarsy sina egna kursscheman. Med ett urval av korta och långa kurser, kan eleverna studera i sin egen takt genom att veta att alla klasser erbjuder europeiska överföringskrediter (ECTS) som senare kan tillämpas på ett program.

131658_Image1.jpg

foto med tillstånd av CANVAS

En springbräda för att starta din karriär som kreativ

CANVAS ger studenterna svaret på hur man startar sin karriär inom visuell konst eller modebranschen. Som pionjär inom högre utbildning inom design, mode och konst, har CANVAS mer än 25 års erfarenhet av utbildning.

Baserat i hjärtat av Lausanne (i den fransktalande delen av Schweiz) har CANVAS vuxit markant under de senaste 15 åren. Grundarna utbildades i schweiziska Hautes Ecoles i mode och grafisk design och brinner för design och pedagogik. De skapade CANVAS med ambitionen att föra teknisk utbildning av hög kvalitet till studenter som är intresserade av att bli morgondagens modedesigner, skräddare, grafiska formgivare och illustratörer.

CANVAS program är erkända av både schweiziska yrkes- och utbildningsorgan och certifieras av de schweiziska statliga organen (CIO, AI) och European Federation of Education (FEDE).

Erfarenhet av Service of Creativity

CANVAS är erkänt för sin höga utmärkande nivå inom konsten. Studenterna har regelbundet presterat bra i några av de mest prestigefyllda europeiska designtävlingarna.

Skolan har en dynamisk och erfaren fakultet som är uppmärksam på verkligheten och kraven på den professionella integrationen av sina elever, anpassar och anpassar sina undervisningsmetoder för att tillgodose varje elevs behov samtidigt som de förbereder dem för kraven och förväntningarna på arbetet marknadsföra.

Skolan erbjuder både dagtid och kvällskurser, tillsammans med möjligheten att följa examens- och certifikatprogram på deltid för att göra det möjligt för elever att bygga en personlig tidsplan som passar deras behov och möjliggör hantering av deras professionella och personliga skyldigheter.

CANVAS är stolta över att vara en del av en stor och inflytelserik multikulturell gemenskap av passionerade skapare . Skolan erbjuder en mångkulturell konstnärlig inställning som tar hänsyn till de olika kulturerna i vår värld och som möjliggör studenternas personliga och professionella berikning.

En kreativ pedagogik

CANVAS utbildning kombinerar en teoretisk och praktisk metod för de konstnärliga och tekniska aspekterna av de kreativa yrken som de förbereder sina studenter för. Lärningsmetodik och verktyg ger eleverna en fördjupad förståelse och behärskning av den valda disciplinen så att de kan etablera sig professionellt i slutet av sin utbildning.

I samarbete med professionella företag, verkstäder och CANVAS erbjuder CANVAS sina studenter utbildningens flexibilitet att få yrkeserfarenhet medan de studerar och är alltid uppmärksam på varje students ambitioner och mål. Arbetsplatsprojekt ger studenter direkt marknadserfarenhet och hjälper dem att utveckla ett initialt professionellt nätverk.

Ett stort urval av program

CANVAS erbjuder tillgänglig utbildning inom modedesign, skräddarsydd & modeteknik, grafisk design och illustration. Skolans program uppdateras och granskas ständigt för att hålla jämna steg med utvecklingen av praxis och trender inom områdena mode, design och visuell konst.

Skolan erbjuder ett brett utbud av internationellt erkända examina och certifikat, inklusive:

  • Kortkurscertifikat
  • Förberedande certifikat
  • Grundgrader
  • Specialiseringsgrader
  • Kandidatexamen
  • Kvällslektioner

European Credit Transfer System (ECTS)

CANVAS grader inom modedesign, skräddarsydd & modeteknik, grafisk design och illustration, är av en överlägsen professionell standard och är integrerade i likvärdigheten i European Credit Transfer System (ECTS) som erbjuder högre grader på "3-5- 8'-modell (kandidatexamen - magisterexamen). Detta system är baserat på programmets arbetsbelastning och de studietimmar som krävs för att uppnå programmets mål.

Gå med i CANVAS att ta din utbildning till nästa nivå och se till att du når dina kreativa mål!

Platser

Lausanne

Address
Avenue de Sévelin 46
1004 Lausanne, Vaud, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium