CIES - International Centre for Sports Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

CIES - International Centre for Sports Studies , är ett oberoende studiecenter beläget i Neuchâtel, Schweiz. Det skapades 1995 som en grund mellan Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, staden och delstaten Neuchâtel.

75794_DSC_1907.jpg

Bild: FIFA Master 18: e utgåvan hemma hos FIFA välkomnas av både FIFA-president Gianni Infantino och generalsekreterare Fatma Samoura.

Med hjälp av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt tillhandahåller CIES forskning, högskoleutbildning och konsulttjänster till sportvärlden i syfte att övervinna sportens komplexitet i dagens samhälle och förbättra hur det styrs och hanteras i alla sporter.

Som ett internationellt centrum upprätthåller CIES en kvalificerad och mångsidig personal och utökar sitt partnerskap med individer, universitet och idrottsorganisationer runt om i världen.

Vårt uppdrag

CIES uppmuntrar kontinuerliga framsteg och hållbar utveckling inom sporthantering runt om i världen genom att fullt ut utnyttja sitt internationella nätverk av partners. Vi främjar aktivt det pågående utbytet av kunskap och erfarenheter från alla våra forsknings- och utbildningspartners. är där akademisk forskning möter praktisk ledning, vilket resulterar i forskningsbaserade lösningar som kan anpassas till lokala behov och krav.

Platser

Neuchâtel

CIES International Centre for Sports Studies

Address
International Centre for Sports Studies
c/o Hôtel DuPeyrou
Avenue DuPeyrou 1

2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Schweiz
Telefon
+41 32 718 39 09

Leicester

Address
Leicester, england, Storbritannien

Milan

Address
Milan, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium