GITI - Geneva Information Technology Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Geneva IT Institute är ett IT skola baserad i Genève i Schweiz.

Sedan 1996, med en multinationell studentkåren och fakulteten har det fokuserat på utbildningssystemen praktiken orienterad med kompletta program förbereder för examina på hög nivå det svarar på den växande efterfrågan av IT-marknaden.

Huvudmål:

Huvudsyftet är att svara på industrin och marknadens krav genom att ge större vikt vid praktiska överväganden. Metoden för undervisning bygger på en effektiv, små grupper, verkstad utbildning.

Kännetecken för våra kurser:

Våra kurser är orienterade Practice. Våra kurser motsvarar den snabbt växande behov av nätverksteknik.

Våra mål är:

Träna studenterna så att de får en praktisk kunskap i datateknik. Noga följa utvecklingen av datateknik och motsvarande pedagogik. Uppfylla kraven på marknaderna ekonomi och jobb. Bibehålla kvaliteten på vår undervisning på högsta internationella nivå.

Vår undervisningsmetod:

Metoden är utvecklande, lätt och undervisade i laboratorier och verkstäder samt i klassrum. Det är jobb och carieer orienterad baserad på learning by doing. Små grupper 5-6 per klass. Alla våra kurser ges antingen på franska eller engelska. Klassrum och Labs. är moderna och välutrustade. Vi tillämpar allvarlig kontroll på varje elevs kunskaper och avancemang. Vi stöder studenter som har svårigheter med att genomföra särskilda möten. Våra instruktörer är alla specialiserade utövare inom IT. Ursprung från olika delar av världen som innehar diplom hög nivå och med flera år praxis inom undervisningserfarenhet. Våra studenter kommer från olika ursprung, de går för på medellång och lång sikt kurser för att slutföra den mest sofistikerade utbildningsprogram för branschfolk inom IT. Vår administrativ personal tar hand om alla formaliteter när det gäller elevtillstånd, boende och sjukförsäkring.

  • Observera att Giti inte ger någon stipendium eller sponsring.

Platser

genever

Address
GITI 54bis route des Acacias -
1227 Carouge

Tel: +41/ 022 301 22 44
info@giti-edu.ch
www.giti-edu.ch

1227 genever, genever, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium