Geneva School of Diplomacy and International Relations

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

För att utveckla bättre värld ledarskap och en mer medkännande värld, för att förstå världen omkring oss - dåtid, nutid och framtid - och för att påverka den världen i en humanitär riktning, är vad Genèves diplomatskola handlar om.

Genèvediplomatskola och internationella relationer (GSD) stoltserar med rigorösa undervisning och en fakultet känd för sin oro för de individuella behoven hos våra studenter. Denna tradition förstärks av den specialiserade och tvärvetenskapliga karaktär av läroplanen. Vår kultur av elevernas engagemang fastställs grunden för en stimulerande och kosmopolitisk atmosfär som främjar utbyte av idéer, forskning, undervisning och integrationen av eleverna i världens mest diplomatiska gemenskapen.

Den höga kvaliteten på utbildningen presenteras av våra framstående fakultet - av kända professorer, ambassadörer, statsmän och stateswomen - ut för deras professionella och akademisk excellens och humanitärt engagemang lika. De instruera, forskning och publicera i både klassiska och banbrytande områden inom internationella relationer. Deras pedagogik är praktiskt orienterad, slutligen förbereda studenterna för mycket givande karriärer i internationella frågor.

GSD erbjuder mycket konkurrenskraftiga program som specialiserat sig på internationella relationer på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå. Som en del av läroplanen vi bidra till att ge våra elever med unika praktikmöjligheter inom den omgivande internationella organisationer och frivilligorganisationer. Genèvediplomatskola har traditionellt fokuserat på utbildning i världsklass internationella offentliga och privata sektorn ledare som kommer att påverka världen i en humanitär riktning. Beläget i hjärtat av det internationella samfundet, skapar GSD en unik möjlighet att interagera med global styrning aktörer genom ett antal specialiserade seminarier (som levereras av nyckel experter och forskare från ledande universitet och internationella organisationer).

Vårt syfte är att förbereda framtida ledare för sina roller på världsscenen för att främja fred och mänskliga rättigheter. Baserat på sina kärnvärden, ger GSD hög kvalitet, praxis-inriktad utbildning, med ett engagemang för studenter stöd och främjar en filosofi rotad i skolans motto "Serviendo Guberno" - att styra är att tjäna.

Samtliga utbildningsprogram i sin helhet hålls på engelska.

Vi ser fram emot att dela Genèves diplomatskola erfarenheter med er.

Platser

genever

Geneva School Of Diplomacy & Intl Relations

Address
Château de Penthes
18, chemin de L'Impératrice

1292 genever, genever, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium