Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till GBS!

Geneva Business School (GBS) här är en ledande institution som erbjuder avancerad schweizisk kvalitetsutbildning. Våra program lärs 100% på engelska och våra campus ligger i större europeiska städer som Genève och Barcelona.

Vår innovativa metodik innebär att eleverna lärs i små och fokuserade klassrum av noggrant utvalda fakultetsmedlemmar, som alla är yrkesverksamma på toppnivå, dedikerade till att styra dem på resan till att bli framtida företagsledare.

GBS erbjuder olika bachelor-, master- och doktorandprogram.

Studenter kan välja att specialisera sig i en av våra många majors, bland annat internationella relationer, sportledning, digital marknadsföring och internationell finansiering.
GBS-campus är strategiskt belägna på två av de mest mångkulturella och dynamiska städerna i Europa.

GBS-campus är strategiskt belägna på två av de mest mångkulturella och dynamiska städerna i Europa.

Genève Campus ligger i hjärtat av Genèves internationella organisationer kvartalet, som ligger inom ett av de största centrum för diplomatisk, finansiell och affärsverksamhet i världen. Våra faciliteter inkluderar en toppmodern auditorium och många studiehubbar, speciellt utformade för att erbjuda en samtida lärande med en bra studentmiljö.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Geneva Business School (GBS)

Magisterexamen i finans med en major i International Finance är utformad för att utmana och utveckla din förståelse för global finansiering genom noggrann utbildning i de ... [+]

Master of Science in Finance med en majoritet i International Finance är utformad för att utmana och utveckla din förståelse för global finansiering genom noggrann utbildning i den konceptuella, analytiska och empiriska komplexiteten i modern internationell finansiering och investering. Du kommer att förstå de makroekonomiska krafter som formar världen idag, hur man bedömer risker och svarar på nya finans- och investeringsutmaningar.

Under kursen ska studenten:Förvärva kunskaper om internationell beskattning och fastighetsplanering.Lär dig riskhantering och få en fördjupad kunskap om försäkringsbolag.Kunna utföra en teknisk analys.Känna till Hedge Fund analys och ledning.Utforska analysanalys för chefer.... [-]
Schweiz Geneva Spanien Madrid
Februari 2020
Engelska
Heltid
22 - 1 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Let's get started!

Geneva Campus

Life in Geneva

Address
Chemin de la Voie-Creuse 16
1202 Geneva, Geneva, Schweiz
Address
Geneva Business School Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl. Barcelona España
08007 Barcelona, Catalonia, Spanien
Address
Calle Baltasar Gracián, 4
2815 Madrid, Community of Madrid, Spanien