Glion Institute of Higher Education

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Glion Institute of Higher Education ger högkvalitativ utbildning på högskolanivå inom ledning av gästfrihet och evenemang, sport och underhållning. Sedan 1962 har Glion omvandlat studenter från hela världen till toppklassproffs för de globala tjänstesektorerna och framgången för Glion-kandidater har fått institutionen ett utmärkt rykte bland branschpersonal som röstade Glion "Best Hospitality Management School" på Worldwide Hospitality Awards i 2015.

Framför allt syftar Glion till att ge en femstjärnig studentupplevelse från början till slut, inklusive personlig akademisk mentorskap, ledarskapsutveckling och toppmoderna faciliteter. Under ackreditering av NEASC (USA) levererar Glion bachelor- och magisterexamen med ett antal specialiseringar.

Campuserna i Schweiz och London ger eleverna chansen att uppleva två globala knutpunkter för turism och affärer, med enkla överföringsalternativ att flytta mellan platser. Studenterna får en global kulturell förståelse i den mångkulturella studentkåren och gör professionella kontakter med branschledare genom kontakter med hotell, konferenser, föreläsare och alumni-nätverket på 13 000 yrkesverksamma.

Efter examen har eleverna flera sysselsättningsmöjligheter, trots skolans rekryteringspartners, bland annat världens främsta internationella gästfrihetsmärken, lyxmärken, underhållningsföretag, evenemangsbyråer och internationella idrottsförbund.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se BBAs » Se 1-åriga MBA:er » Se Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Msc - Internationell Hotel Management

Campusstudier Heltid 1 år February 2018 Schweiz Montreux

Master of Science (MSc) i International Hotel Management fokuserar på att utveckla färdigheter för att hantera människor, verksamheter och affärer i hotell och gästfrihet företag. [+]

Stig till toppen av gästfrihetsbranschen

Master of Science (MSc) i International Hotel Management fokuserar på att utveckla färdigheter för att hantera människor, verksamheter och affärer i hotell och gästfrihet företag.

Att skapa en grund för kompetens hotell management, den första terminen omfattar hotellverksamhet ledning. Därifrån studenter tar högre kurser i hospitality management inklusive ekonomi, marknadsföring, personal, och revenue management. Programmet avslutas med en praktikplats för praktisk erfarenhet som ger eleverna en chans att öva sina nya kunskaper i en verklighetstrogen arbetsmiljö.

Detta program är utformat för nyutexaminerade, som innehar en kandidatexamen, inklusive de som inte är relaterade till gästfrihetsbranschen.... [-]


Videoklipp

About us!

Kontakt

Glion Institute of Higher Education

Adress, rad 1 Glion Campus Glion Institute of Higher Education Route de Glion 111
1823 Montreux, Schweiz
Hemsida http://www.glion.edu/
Telefonnummer +41 26 919 78 78

Glion Institute of Higher Education

Adress, rad 1 Glion Institute of Higher Education Bulle Campus Rue de l'Ondine 20
1630 Bubble, Schweiz
Hemsida http://www.glion.edu/
Telefonnummer +41 21 966 35 35