Glion Institute of Higher Education

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Glion Institute of Higher Education - "Rekryterare rang Glion bland top 3 ledningen skolor gästfrihet i världen för en internationell karriär."
Taylor Nelson Sofres (TNS) - 2007

&nbsp

Glion Institute of Higher Education: Hospitality Management School


Glion Institute of Higher Education är en internationell hospitality management universitet i Schweiz. Öppnade hösten 1962 i den tidigare Bellevue Hotel, var Glion Hotel School (som det då hette) den första privata, universitets-schweiziska Hotel Management School.

Mer än ett enkelt hotell skola, erbjuder Glion utbildningsprogram som kombinerar branschkunskap med ledarskap och personlig utveckling. De fyra graders spår innehåller:

  • International Hospitality Management kandidatexamina
  • Event, sport och underhållning Management examina kandidatexamen
  • Post Graduate Diploma in International Hospitality Management
  • MBA inom Hospitality, turism och tjänster Industri

Varje år ger Glion eftergymnasial utbildning för cirka 1.500 studenter från 90 länder runt om i världen. Framgången för våra studenter kan hänföras till Glion s beprövade fusionen mellan akademiker med Schweiziska hotell skola modell, nära band med besöksnäringen och ett internationellt universitet miljö. I över 40 år har tusentals studenter gått igenom "Glion Experience "och bar på den berömda" Glion Spirit "för att representera vår institution som ledare inom besöksnäringen.

&nbsp

&nbsp

Ackreditering och erkännande


Institutionella kvalitetssäkring


New England Association of Skolor och högskolor


Glion Institute of Higher Education är ackrediterad på universitetsnivå i New England Association of skolor och högskolor, Inc. genom sin kommission för institutioner för högre utbildning.


Ackreditering av New England Association of Skolor och högskolor (NEASC) anger att Glion uppfyller eller överstiger de normer för institutionella kvalitetssäkring, som regelbundet utvärderas genom en peer review process. En ackrediterad högskola eller universitet har de nödvändiga resurserna för att uppnå de uppsatta syfte genom lämpliga utbildningsprogram, är betydligt göra det, och ger en rimlig bevisning för att det kommer att fortsätta att göra det inom en överskådlig framtid. Institutionell integritet behandlas också genom ackreditering.

&nbsp

Ackreditering av NEASC inte är partisk, det gäller för institutionen som helhet. Som sådan är detta erkännande inte en garanti för varje kurs eller program som erbjuds, eller behörighet enskilda akademiker. Ger dock ackreditering rimlig säkerhet om kvaliteten på tjänster och möjligheter tillgängliga för studenter som deltar institutionen.

&nbsp

&nbsp

Livet på Glion och Bulle campus

&nbsp

* Den Glion campus: Livet på schweiziska rivieran

Den Glion campus är utgångspunkten för alla grundutbildningsprogram och den plats där elever lär genom praktisk övning. På detta hotell-skola atmosfär är personlig disciplin betonas att utveckla professionella färdigheter och attityder.

Glion campus utsikt över den magnifika Genèvesjön och ansikten både schweiziska och franska alperna. Det erbjuder en unik utsikt över "schweiziska rivieran" som inte är lätt glöms bort. Området har en ovanligt mild mikroklimat som tillåter palmer och andra exotiska växter att växa i regionen. Många anser att det är en av de vackraste platserna på planeten.
Vy över Glion Campus.


Glion ligger direkt ovanför Montreux, den världsberömda semesterorten. Välkänt för sin jazz och klassisk musikfestivaler är Montreux värd för en internationell befolkning och många kulturella aktiviteter. Området är rikt på både sommarsporter (fotboll, tennis, cykling, segling, volleyboll) och vintersporter (skidåkning, snowboard, ishockey). När det gäller kvällarna finns det en mängd val med klubbar, barer, restauranger, biografer, teatrar och konserter.

Glion är också bara 25 minuter med bil eller med tåg från Lausanne, huvudstad i kantonen Vaud, och bara en timme från den internationella staden Genève.

&nbsp

&nbsp

* Den Bulle Campus: unga och dynamiska

&nbsp

Examensstuderande flytta ofta till det Bulle campus i sin andra eller tredje året, där de går med våra doktorander. Bulle är en modern, akademiska campus, särskilt utformade för högre utbildning. I detta universitet miljö, studenter svarar för förvaltningen av sin tid, organisera sitt arbete och utveckla sin analytiska och kritiska tänkande genom forskning, grupp-och enskilda projekt.

Bulle är beläget i hjärtat av Gruyère, en magnifik region känd för sina turism, ost och andra specialiteter mat. Bulle erbjuder ett livligt kulturliv och underhållning (klubbar och barer), tillsammans med massor av idrott, inklusive längdskidåkning, mountainbike, canyoning, forsränning, klättring, paragliding och ridning. Bulle campus ligger bara några minuters promenad från centrum av denna charmiga stad där eleverna kommer att hitta ett brett utbud av dag och natt aktiviteter, såsom restauranger, barer, nattklubbar och många affärer och butiker.

Student Kommittén organiserar olika evenemang och temafester på campus och i närliggande klubb "Globull", den största nattklubben i regionen med levande musik och DJs.

Utflykter och utflykter organiseras regelbundet och omfatta både kultur och sport. Bulle är bara en 30 minuters bilresa från Montreux, och lite mer än en timme från Genève. Skidbackarna ligger bara på tröskeln till campus med Moléson utväg och den mer prestigefyllda turistorten Gstaad mindre än 45 minuter bort.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Msc - Ese Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år February 2018 Schweiz Montreux

Detta masterprogram förbereder nyutexaminerade och karriär växlare för ledande befattningar i internationella evenemang, idrottsförbunden och underhållningsbranschen företag. [+]

Detta masterprogram förbereder nyutexaminerade och karriär växlare för ledande befattningar i internationella evenemang, idrottsförbunden och underhållningsbranschen företag. Studenterna kommer att lära sig grunderna i händelse planering och ledning av verksamheten, följt av affärskurser för särskilda evenemang och idrotten funktioner. Genom uppslukande kurser och en praktik kommer studenterna öva färdigheter event management, och integrera underhållningsbranschen kunskap med en karriär-byggnad strategi. Programmet levereras i Schweiz, på Bulle campus, en idealisk plats för studenter att bevittna arbetet i stora idrottsorganisationer som UEFA och Internationella olympiska kommittén, och många politiska och kulturella evenemang under hela året. Eftersom de tar hand om evenemang och händelser på och utanför campus, forskarstuderande utveckla projektledning kompetens och affärsmannaskap innan du slutför en 6-månaders industri praktik. MSC ESE PROGRAM ÖVERSIKT Nyckelfakta Varaktighet: 1,5 år Terminerna: 4 studie block på campus och en praktik; eller 2 studieblock på campus, online-kurser och en praktik Plats: Schweiz (Bulle campus) Intag: januari, april, juli och oktober (från 2017) Curriculum Termin 1 (Study Blocks 1 & 2) - On Campus (15 hp) Graduate Practicum (ESE) ESE Lagstiftning kulturella Communications Sport etik och styrning Strategisk Events Entrepreneurial mat och dryck ledning Termin 2 (Studie block 3 och 4) - på campus (18 poäng) Managerial Redovisning Hospitality Marknadsföring Human Resources Management Global strategisk ledning Revenue Management Industry Research Project Praktik (3 poäng) Mastering Förvaltningsberättelse [-]

Msc - Internationell Gästfrihet Finansiering

Online och Campus-kombinerat Deltid 2 terminer February 2018 Schweiz Bubble Montreux + 1 fler

Den Civilingenjör i International Hospitality Finance är en högkoncentrerad program som täcker de principer och praxis för ekonomisk förvaltning och praktiska tillämpningar för besöksnäringen. Genom civilingenjörsutbildningen, kommer du att utveckla kompetens och analysverktyg för ekonomiska beslutsfattandet och personliga strategier för att producera innovativa lösningar på komplexa ekonomiska utmaningar. [+]

MSC Programmet är indelat i en termin på Bulle campus, och en online-segment som kan fyllas i 6 månader.

Förberedande Kunskap Program (PKP) M912 Business Computing

Grundläggande kurser (30 hp)

Campus Baserat Segment M923 Data Driven Beslutsfattande (3 poäng) M933 International Managerial Finance (3 poäng) M943 Revenue Management (3 poäng) M934 Trender i Financial Innovation (3 poäng) M935 Entrepreneurial Wealth Management (3 poäng) M936 Financial Ledarskap (3 poäng )

Online Segment M960 egendom och Asset Management (3 poäng) M961 finansiella strategi och planering (3 poäng) M903 Tillämpad avhandling (6 poäng)

Överbryggande kurser (Krav baserade på individuella kvalifikationer)... [-]


Msc - Internationell Hotel Management

Campusstudier Heltid 1 år February 2018 Schweiz Montreux

Fokuserar på att utveckla färdigheter för att hantera människor, verksamheter och affärer i hotell och gästfrihet företag. [+]

Master of Science (MSc) i International Hotel Management fokuserar på att utveckla färdigheter för att hantera människor, verksamheter och affärer i hotell och gästfrihet företag. Att skapa en grund för kompetens hotell management, den första terminen omfattar hotellverksamhet ledning. Därifrån studenter tar högre kurser i hospitality management inklusive ekonomi, marknadsföring, personal, och revenue management. Programmet avslutas med en praktikplats för praktisk erfarenhet som ger eleverna en chans att öva sina nya kunskaper i en verklighetstrogen arbetsmiljö. Vem är det till för? Detta program är utformat för nyutexaminerade studenter som innehar en gästfrihet, turism eller Event Management examen, eller för studenter som har en civilekonomexamen inte är relaterad till besöksnäringen. MSC HOTEL MANAGEMENT PROGRAM ÖVERSIKT Nyckelfakta Varaktighet: 1,5 år Terminerna: Två terminer (fyra studieblock) på campus och en praktik. Några av kurserna i termin 2 (studieblock 3 och 4) kan tas på nätet, beroende på kurs tillgänglighet. Praktik: 1 (6 månader) Program Startdatum: januari, april, juli eller oktober Plats: Schweiz (Bulle campus), eller Glion London, UK Curriculum Termin 1 (studie blocken 1 och 2) - On Campus (15 hp) Graduate Practicum (Hospitality) Hantera hotellverksamhet kulturella Communications Avancerad logi Hantering Strategisk Events Entrepreneurial Mat & Dryck Förvaltning Termin 2 (STUDIE Block 3 och 4) - på campus (18 poäng) Managerial Redovisning Hospitality Marknadsföring Human Resources Management Global strategisk ledning Revenue Management Industry Research Report Praktik (3 poäng) Mastering Förvaltningsberättelse [-]

Videoklipp

About us!

Kontakt

Glion Institute of Higher Education

Adress, rad 1 Rue de l'Ondine 20
1630 Bulle, CH
Hemsida http://www.glion.edu/
Telefonnummer +41 26 919 78 78

Glion Institute of Higher Education

Adress, rad 1 Glion Rd 111
1823 Glion-sur-Montreux, Switzerland
Hemsida http://www.glion.edu/
Telefonnummer +41 21 966 35 35