Glion Institute of Higher Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Glion Institute of Higher Education ger högkvalitativ utbildning på högskolanivå inom ledning av gästfrihet och evenemang, sport och underhållning. Sedan 1962 har Glion omvandlat studenter från hela världen till toppklassproffs för de globala tjänstesektorerna och framgången för Glion-kandidater har fått institutionen ett utmärkt rykte bland branschpersonal som röstade Glion "Best Hospitality Management School" på Worldwide Hospitality Awards i 2015.

Framför allt syftar Glion till att ge en femstjärnig studentupplevelse från början till slut, inklusive personlig akademisk mentorskap, ledarskapsutveckling och toppmoderna faciliteter. Under ackreditering av NEASC (USA) levererar Glion bachelor- och magisterexamen med ett antal specialiseringar.

Campuserna i Schweiz och London ger eleverna chansen att uppleva två globala knutpunkter för turism och affärer, med enkla överföringsalternativ att flytta mellan platser. Studenterna får en global kulturell förståelse i den mångkulturella studentkåren och gör professionella kontakter med branschledare genom kontakter med hotell, konferenser, föreläsare och alumni-nätverket på 13 000 yrkesverksamma.

Efter examen har eleverna flera sysselsättningsmöjligheter, trots skolans rekryteringspartners, bland annat världens främsta internationella gästfrihetsmärken, lyxmärken, underhållningsföretag, evenemangsbyråer och internationella idrottsförbund.

Platser

Montreux

Glion Institute of Higher Education

Address
Glion Campus
Glion Institute of Higher Education
Route de Glion 1111823 Montreux, Vaud, Schweiz
Telefon
+41 26 919 78 78

Bulle

Glion Institute of Higher Education

Address
Glion Institute of Higher Education
Bulle Campus
Rue de l'Ondine 20

1630 Bulle, Fribourg, Schweiz
Telefon
+41 21 966 35 35