HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

HTMi Mission: Kom som student, bli chef

Under det kommande decenniet förutspås den internationella hotell- och turistbranschen att behålla sin position som världens största arbetsgivare och världens största leverantör av ledningspositioner. HTMis roll är att förbereda studenter för en ledningskarriär inom denna, den mest spännande branschen idag. HTMi stöds av ett världsomspännande nätverk av internationella hotellföretag, vars representanter regelbundet besöker HTMi för att rekrytera på campus. HTMi-akademiker finns i ledande hotellföretag världen över.

HTMi Vision: Att vara ett ledande institut för hotellhantering i världen

Förverkligandet av HTMis vision förbättras genom sina fem centra för excellens:

 • The School of International Hotel and Tourism Management
 • International Hospitality Research Center Schweiz
 • International Center for Events Management Training Switzerland
 • Centrum för kulinarisk förvaltning Schweiz
 • Centrum för karriärhantering121593_121544_P1055172.jpeg

The School of International Hotel and Tourism Management

School of International Hotel and Tourism Management tillhandahåller praktikplatser av hög kvalitet till alla studenter.

Studenter får examen i schweizisk stil för utbildning och för utbildning, följt av en kandidatexamen eller MBA-examen från universitet med en långvarig tradition för utmärkelse inom utbildning på examennivå, alla undervisade på engelska.

Bachelor BSc (Hons) -graden valideras och tilldelas av Ulster University och MSc-graden valideras och tilldelas av Edinburg Napier University. HTMi är ackrediterat och erkänd formellt som en högre utbildningsinstitution med EduQua, Swiss Association for Quality and Management Systems (SQS) och British Accreditation Council (BAC). BAC är en fullständig medlem i European Association for Quality Assurance (ENQA). Alla grundutbildningar och MSc är ackrediterade av Institute of Hospitality.

International Hospitality Research Center Schweiz

International Hospitality Research Center Switzerland, på HTMi, är unikt i Schweiz och är ett utmärkt exempel på HTMi som är ledande inom forskning och innovation. På HTMi är forskning en viktig del av alla kurser och institutet har sina egna internationella tidskrifter: International Journal of Hospitality and Tourism Student Journal and the Contemporary Issues in Hospitality Student Journal. Forskning är en viktig del i utvecklingen av studenternas analytiska färdigheter, som är avgörande för att vara en utmärkt framtidschef i den internationella hotell- och turistnäringen.

International Center for Events Management Training Switzerland

Center for Events Management Training Switzerland ger alla studenter fokus på utbildning i olika aspekter av hotellhändelseshantering. Betydelsen av detta hänför sig till de mycket stora intäkterna och vinsten från evenemang i en hotellorganisation. På campus, varje termin, finns det ett stort antal evenemang på alla nivåer, inklusive konferenser, bröllop och kulinariska evenemang. Centret organiserar också grupper av studenter som ska arbeta vid och stödja stora internationella evenemang som OS.

Centrum för kulinarisk förvaltning Schweiz

Center for Culinary Management Switzerland fokuserar på att förse studenter med nödvändig kompetens och kunskap för att arbeta i en kökmiljö, utveckla recept och arbeta inom a la carte- och festlokaler, på campus, på HTMi. Det finns ett särskilt fokus på europeisk bakning och konditorivaror, och centret har sin egen online-kulinariska TV, såväl som en online-receptbok, med många exempel på spetskompetens inom kulinarisk konst.

Centrum för karriärhantering

Center for Career Management på HTMi ansluter till alla stora internationella hotellföretag och placerar studenter runt om i världen. Centrumet organiserar internationella rekryteringsevenemang för hotellföretag på campus, karriärresor för prisbelönta studenter till ledande hotellcenter runt om i världen och ger färdigheter för att söka jobb och stöd för alla studenter och akademiker. Centret organiserar också praktikplatser i Schweiz för alla HTMi-studenter.121594_121539_1P1A5909.jpeg

Studentuppdrag

Kom som student, bli chef

På HTMi-fakultetsstyrelsens vägnar välkomnar jag dig till HTMi. Under det kommande decenniet förutspås den internationella hotell- och turistbranschen att behålla sin position som världens största arbetsgivare för människor och som den största leverantören av ledande befattningar. Vi befinner oss i en verkligt internationell industri som kräver en internationell blandning av chefer för att återspegla våra hotell internationella karaktär. HTMis roll är att förbereda studenter för en ledningskarriär inom denna, den mest spännande branschen idag.

För att våra studenter ska kunna undersöka, studera och träna i olika aspekter av hotell- och turistbranschen har HTMi Hotel and Tourism Management Institute fyra "centra för excellens". De är School of International Hotel and Tourism Management, International Hospitality Research Center, International Centre for Event Management Training och Center for Culinary Management. Vår undervisningsfakultet är alla högt kvalificerade och är helt dedikerade till vårt uppdrag att förbereda alla studenter för ledande befattningar inom hotell- och turistbranschen, allt från praktikchefer till mellanledare till högre chefer.

HTMi stöds av ett världsomspännande supportnätverk av kontor och internationella hotellföretag. För att hjälpa oss med vårt uppdrag besöker internationella hotellföretag varje semester oss för att rekrytera på campus. I detta stöds de av HTMi International Department. Våra kandidater finns i ledande hotellföretag världen över.

Välkommen till världen av International Hotel and Tourism Management, välkommen till HTMi.

Ian RJ Larmour, direktör, HTMi121595_121543_P1088087.jpeg

Företagens sociala ansvar (CSR)

Vi ser vårt ansvar (vår CSR), att ta hand om de sammankopplade olika intressenterna i HTMi inklusive:

 • Studenter genom att ge dem bästa möjliga utbildning, utbildning, placeringar och yrkesutbildning för att göra dem redo för karriärer som framtida chefer.
 • Institutionen för utbildning och närstående organisationer för utbildningskvalitet genom att respektera och följa utbildningsregler och förordningar och kvalitetsstandarder.
 • Föräldrar genom att inte bara förbereda våra elever på rätt sätt utan också genom att respektera investeringen som gjorts i deras barns framtid.
 • Studentrekryterare genom att tillhandahålla aktuell, korrekt och effektiv information och upprätthålla ett kvalitetsanspråk för HTMi.
 • Hotell- och turistbranschen genom att tillhandahålla lika många kvalificerade studenter och akademiker för att stödja branschens framtid och genom att stödja den branschen på många andra sätt också med forskning, evenemang och andra stödinitiativ.
 • Den lokala ekonomin i Schweiz genom att generera så mycket välstånd som möjligt till olika företag och organisationer.
 • Miljön genom att säkerställa Schweiz stränga miljö och lagliga ramar är inbäddade i operationskulturen på HTMi.
 • HTMis personal genom att förse dem med alla nödvändiga resurser för att undervisa och hantera studenter på den högsta kvalitetsnivån som uppfyller kraven i läroplanen och studentens inlärningsresultat.

Platser

Sörenberg

Address
Marientalweg,3
6174 Sörenberg, Lusern, Schweiz

Singapore

Address
HTMi Hotel and Tourism Management Institute (Singapore)
51 Cuppage Road, #03-05A/07
Singapore 229469

229469 Singapore, Singapore

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium