IMI International Management Institute Switzerland

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

IMI International Management Institute i Schweiz är en privat skola för gästfrihet och företagsledning som grundades 1991. Vi erbjuder en familjär atmosfär och personaliserat lärande och karriärstöd.

Våra grundutbildningar inom gästfrihet, affärs- och marknadsföringshantering valideras av Manchester Metropolitan University och vår kulinariska examen av Oxford Brookes University.

Vi erbjuder en MBA-examen i gästfrihetshantering (validerad av Manchester Met.) Och en MSc i gästfrihet och evenemang plus doktorsexamen som specialiserat sig på hotell och evenemang eller kulinariska.

Vår Diplom HF i International Hospitality Management erbjuder tre specialiserade praktikplatser tillsammans med tre studiesemester med starkt fokus på språkkunskaper.

Kombinationen av akademisk kvalitetsundervisning, schweizisk praktisk utbildning, utmärkta branskkontakter och hisnande landskap är ett recept för framgång. Våra kandidater finns i Senior Management-positioner över hela världen. Deras framgång visar att för att nå toppen betalar det sig att börja på toppen!

Platser

Lusern

IMI University Centre

Address
IMI International Management Institute Switzerland
Seeacherweg 1

6047 Lusern, Lusern, Schweiz
Telefon
+41 41 349 60 00

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium