CREA Geneva | INSEEC GROUP

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Översikt

CREA är en ledande utbildningsinstitution inom marknadsföring, kommunikation, digital marknadsföring och konstriktning. Varje år tar mer än 450 studenter kurser på skolan, levereras av de bästa schweiziska och internationella föreläsarna. CREA erbjuder för närvarande bachelor- och magisterexamen, tillgänglig på heltid eller som ledningskurser för professionella, samt fortbildningskurser i form av certifierade program. CREA fokuserar sin utveckling på excellens inom följande områden - Creation, Digital

Filosofi

Världen förändras, utbildning är också. CREA är ett utmärkt springbräda för framtida proffs inom områdena skapande, marknadsföring, kommunikation och digitala färdigheter.

Med tanke på utvecklingen i näringslivet förutser skolan de stora förändringar som den digitala världen provocerar i marknadsföring och kommunikation och kurser har omdefinierats av nya behov inom dessa sektorer (lyx, mode, sport, etc.).

Lär dig av erfarenhet. Det är värdelöst att lära sig utan förståelse. På CREA tror vi att utbildning bara kan vara och måste vara, baserat på erfarenhet, den kunskap som upplevs. Av denna anledning är våra kursledare och föreläsare alla erfarna proffs. En skola som ligger nära näringslivet

Kunskap bör komma från expert specialister. Våra föreläsare är alla professionella inom sitt område. De delar sin kunskap och verktyg med sina elever så att allt lärande är relevant för den nuvarande verksamheten. Arbetsvärlden förändras snabbt och det är viktigt att varje elev kan komma in i den med relevanta färdigheter.

CREA delar sitt nätverk, inklusive schweiziska och internationella företag och experter, med sina elever så att de ligger nära näringslivet. De stöder eleverna och skolan i förvärv av kompetens som är relevanta för den nuvarande professionella arbetsplatsen.

ECTS Credits

Vi levererar ECTS-poäng till våra kandidatexamen. Dessa krediter är erkända av yrkesorganisationer och CREAs samarbetsföretag men inte statliga utbildningsbevis.

De delas dock av en privat skola och överensstämmer strikt med de förfaranden som publiceras i Bolognaprocessen. ECTS-poängen är baserade på ett system som gör det möjligt att kvantifiera studier (ansikte mot ansikte lektioner, forskningsarbete, personliga studier etc.).

Våra kurser är värda 180 högskolepoäng och våra kurser är 120 hp. Samarbetsavtal med andra institut och yrkesorganisationer i Europa gör det möjligt för våra studenter att gå med i andra kurser, särskilt på forskarnivå.

CREA har en licens för övning utfärdat av Genève-avdelningen de l'Instruction Publique (Public Education Department), inom sektorn för privat skola.

E-learning

En innovativ online-plattform gör det möjligt för alla våra elever att fördjupa sina kunskaper inom vissa ämnesområden, förbereda sina föreläsningar, revidera eller helt enkelt utöka sin kunskap inom områden som kompletterar den undervisning som tillhandahålls hos CREA.

Platser

genever

Address
Route des Acacias 43, 1227
genever, genever, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium