SMC University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

DESIGN DIN KARRIÄR

SMC är en ackrediterad internationell online-företagsskola som tillhandahåller distansundervisning, kandidat- och doktorandprogram till studenter över hela världen. SMC erbjuder dig vad som förväntas av ett ledande universitet - grunden och fortsättningen av en bra karriär. Och mycket mer: bästa servicekvalitet, högsta uppmärksamhet, state-of-the-art eLearning-teknik. SMC är överkomligt och erbjuder bästa värdeutbildning på en oöverträffad kundvänlig undervisningsnivå. Med otaliga onlineutbildningsleverantörer på marknaden, lita på ditt hjärta. Lita på SMC.

BÄSTA SERVICE

Studenttillfredsställelse pris 2016

WORLD WIDE

Studenter från> 130 länder

Sedan 1985

Pionjärer i distansutbildning

VILKA ÄR VI?

SMC är ett verkligt globalt universitet med elever från mer än 130 olika länder. Vi utbildar högpresterande med en känsla av individualism och står ut från folkmassan. Du får en oövervakad tjänst, starka professionella nätverk, sanna karriärmöjligheter och förblir flexibla på plats och tid.

BÄSTA PRAKSIS

Kärnan i SMCs studentkropp, som består av högpresterande från för närvarande mer än 130 olika länder över hela världen, har en avancerad professionell ställning och ligger typiskt högst upp i internationellt kända organisationer och företag. Denna omständighet skapar ett oöverträffat mervärde för SMCs elever i den utsträckning som de dra nytta av att dela med sig av stor erfarenhet, kunskap och bästa praxis - en sann konkurrensfördel.

DITT PERFEKTA FIT

Flexibla online-program

SMC: s flexibla online master- och doktorsprogram kan följas på deltid från vilken plats som helst i linje med elevernas personliga och professionella åtaganden.

För yrkesverksamma och individer

SMC erkänner behovet av arbetande yrkesverksamma och individer i efterfrågan av högsta flexibilitet. Vårt distansutbildningssystem gör att eleverna kan skapa personliga kalendrar i linje med professionella och personliga åtaganden.

Löpande registrering

Inskrivning pågår Programmen kan följas från vilken plats som helst, när som helst och vilken takt som helst.

Personlig uppmärksamhet är ett kännetecken för SMCs servicekultur. Vår administration och fakultet är en av de mest lyhörda, uppmärksamma och serviceorienterade i utbildningsarenan. Detta är en aspekt som väsentligt ökar lärandes erfarenhet, kvalitet och framgång.

ACKREDITERING

SMC är ackrediterat av ackrediteringsrådet för företagsskolor och program (ACBSP), den ledande specialiserade ackrediteringsorganisationen för företagsutbildning som stödjer, firar och givande utmärkelsestjänster. ACBSP är ett programmatiskt ackrediteringsorgan i USA, erkänt av rådet för högre utbildning, ackreditering, CHEA.

Platser

Zug

Address
Vorstadt 26a,
6300 Zug, Kanton Zug, Schweiz