Schaffhausen Institute of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Driva transformativa framsteg inom vetenskap, forskning och teknik

Varför ett annat universitet

 • Sjukdomar och åldrande
 • Miljö och global uppvärmning
 • Social rättvisa och fattigdom
 • Krig och våld
 • Rymd- och universumutmaningar

Det finns många globala problem i vår värld, men datorer kan hjälpa till att förutsäga dem; det är därför modern fysik och många andra moderna vetenskaper leder oss in i datorvärlden.

Tyvärr är potentialen för moderna digitala datorer begränsad - problem i verkliga världen behöver bättre datorer, vi behöver nya datorer som använder nya fysiska principer. Men skapandet av nya datorer kräver genombrott på många områden: för nya datorer behöver vi avancerade material, bygga mycket ny hårdvara, skapa ny mjukvara för att designa dessa datorer, utveckla nya operativsystem för att köra dem, och vi måste också bygga ny algoritmer och applikationer. Det här är stora utmaningar, och de bör lösas för att om du löser dem kan du lösa många mänskliga problem.

På grund av detta grundade vi ett nytt universitet - Schaffhausen Institute of Technology , som fokuserar på vetenskap, teknik och utbildning - en enorm (cirka $ 10 ton) marknad för datorer, fysik och företag som gör en obegränsad inkomstström genom fastigheter, utbildning, vetenskaplig omvandling tjänster, spin-offs och startups, riskkapital, lärande och ett universitetshanteringssystem.

137097_pexels-photo-1438072.jpeg

Schaffhausen Institute of Technology senast 2030 år

SIT University

 • Topp 50 under 50
 • Global topp 100 inom CS, fysik, affärer
 • 2 500+ studenter på huvudområdet
 • 25 000+ blandad grad
 • studenter utanför campus
 • 250 000+ icke-examensstudenter online

SIT Research Center

25 + stolar inom: cybersäkerhet och informationsintegritet, AI / ML, programvaruteknik, robotik och autonoma maskiner, kvantteknologier, avancerade material, digital hälsa, digital sport, ny generation av företagsledning, AI i konst och datordesign, digital rätt

SIT Tech Park

 • 250+ SITs startups och FoU-centra för
 • 100+ branschpartner - inom gångavstånd från universitetet

SIT Fakta

 • 100 MUSD investeringar under 8 år
 • 500 MUSD + årlig intäkt på 15 år
 • 2,5B + marknadsvärde på 15 år (40% + IRR)
 • 5+ campus runt om i världen
 • 500 000+ m2 fastigheter världen över

Våra 5 campus kommer att koncentrera sina ansträngningar på dessa specifika områden, och vi planerar att nå en skala på cirka 2 000 studenter på huvudcampus, cirka 25 000 blandade studenter utanför campus och ett mycket stort antal icke-examensstudenter online. Vi satsar på dessa tre områden eftersom vi tror att framtiden specifikt ligger i cybersäkerhet och informationsintegritet, artificiell intelligens och maskininlärning, programvaruteknik, robotik och autonoma maskiner, kvantteknologi och avancerade material, samt inom ett antal områden inom företagsvetenskap.

137099_pexels-photo-1595391.jpeg

Hur SIT kommer att uppnå framgång

Vi bygger universitetet i samarbete med Carnegie Mellon, som är nummer tre i topp-5 i varje år datavetenskapliga skolan i världen, och National University of Singapore (NUS). Vi bygger det med våra styrelser: ordföranden i vår strategiska rådgivande styrelse är Nobelprisvinnare i fysik Konstantin Novoselov, medlemmarna är Nicolas Gisin - en av de mest kända entreprenörerna inom kvantteknologi och som också är en av de mest citerade levande fysikerna av Schweiz på universitetet i Genève, Artur Ekert i NUS, Mikhail Lukin i Harvard, Mark Kamlet som var en provost i Carnegie Mellon.

Vår vision och värderingar

SITs uppdrag är att driva transformativa framsteg inom vetenskap, forskning och teknik. SIT fokuserar på de strategiska forskningsdomänerna för kvantteknologi, avancerade material, AI, djup inlärning och cybersäkerhet.

Dessa involverar både grundläggande och tillämpad forskning inom programvara, hårdvara, system, nätverk, webb, databaser, IoT och informationssäkerhet samt mänskliga, juridiska och integritetsaspekter. Inom alla dessa områden riktar sig SIT till grundvetenskap och utvecklar den till applikationer och företagsskapande.

SIT är tvärvetenskapligt av design och sammanfogar traditionella och progressiva undervisningsmetoder med ett starkt virtuellt och förstärkt element.

Varför Schaffhausen

SITs hem i Schaffhausen, Schweiz, ligger bara 45 km från Zürich, med tillgång till Europas största industri- och teknikbas, som omfattar Schweiz, södra Tyskland och norra Italien.

Ekonomin i Schaffhausen kännetecknas av en spännande blandning av internationella leverantörer av företagstjänster och innovativa företag med högt utvecklade teknikfunktioner. Kantons regering har under de senaste 20 åren konsekvent genomfört en målinriktad strategi som har lockat cirka 600 företag att starta verksamhet i Schaffhausen. Dessa utgör nu en del av det lokala affärslandskapet tillsammans med mycket innovativa företag som specialiserat sig på avancerad tillverkning och FoU.

Platser

Schaffhausen

Address
Schaffhausen Institute of Technology,
Vordergasse 59

8200 Schaffhausen, Schaffhausen, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium