Sprachschule Schneider

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sprachschule Schneiders filosofi

Vi lär ut alla som är intresserade av att lära sig ett språk. Vi bidrar till kommunikation mellan människor med olika modersmål och fäster vikt vid de kulturella och sociala aspekterna av språket.

METODER

Vår pedagogik bygger på följande punkter: små grupper av 3 till 6 deltagare livliga lektioner, vilket möjliggör många möjligheter att tala individuella och flexibla kursformer uppmuntrar nöje i att lära Mini-grupper Deltagare erfarenhet motiverande lektioner och en behaglig atmosfär och uppmuntras att aktivt delta i klassen. Du kommer att få många tillfällen att tala och kommer att förlora några initiala hämningar snabbt.

undervisning

Våra lärare är utmärkt kvalificerade i både språkvetenskap och didaktik. Lektionerna är planerade enligt deltagarnas lärandemålen och beakta eventuella individuella önskemål om kursstrukturen.

Framgång

För att alla deltagare slutföra sin kurs med framgång, uppmuntrar vi alltid glädje i lärandet under lektionerna. Nå ditt mål underlättas och motivation att verkligen upptäcka språket är garanterad!

Platser

Zurich

Address
Renggerstrasse nr. 3
CH-8038 Zurich, zurich, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium