Sustainability Management School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför Sustainability Management School?

Syftet med Sumas är att utbilda socialt ansvars globala beslutsfattare i framtiden som kommer att göra en verklig skillnad i världen. Dess syfte är att leverera en innovativ mix av god affärskunskap och en djup förståelse för hållbar utveckling.

Varför Hållbarhet?

En hållbar framtid är inte längre ett alternativ eller ett val, har det blivit en nödvändighet. Kommande generationer av chefer kommer att behöva tänka om affärsmetoder för att möjliggöra en hållbar påverkan på miljön, den ekonomiska utvecklingen, och på samhället i stort.

Varför Schweiz?

Att studera i Schweiz ger en unik möjlighet att lära schweiziska värden som integritet, respekt för miljön, och tolerans för mångfald. Sumas är en handelshögskola bygger helt på hållbarhet och det är den första i sitt slag.

Campus

Huvudkontoret för den internationella unionen för bevarande av natur (IUCN) i Gland, Schweiz, ger en perfekt miljö för denna unika upplevelse av att studera på Sumas.

Denna innovativa byggnad, som invigdes i juni 2010, är ​​certifierat MINERGIE ECO-P och syftar till den högsta nivån av amerikanska LEED-certifiering.

Platser

Körtel

Address
Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney
CH-1196 Körtel, Vaud, Schweiz

Schweiz Online

Address
Schweiz Online, Schweiz

Milan

Address
Via Tortona, 56
20144 Milan, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium