Swiss Education Group (SEG)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En allians med internationellt hyllade skolor som specialiserat sig på affärer, gästfrihet och kulinarisk konst.

Globalt ledande inom gästfrihetsutbildning

Med nästan 40 års erfarenhet av hospitality management och kulinarisk konstutbildning och rotad i den schweiziska traditionen av gästfrihet, är Swiss Education Group engagerad i att utrusta morgondagens proffs med ledarskap och entreprenörskap som är mycket eftertraktade inom gästfrihetsbranschen och därefter. Swiss Education Group-skolor erbjuder ett brett utbud av kurser, inklusive korta certifikat, kandidatexamen och magisterexamen, vilket gör det möjligt för studenter att välja program som passar deras individuella inlärningsbehov och intressen.

Vår globala ranking

Alla våra skolor upptar toppositioner på global och nationell rankning inom gästfrihetsutbildning. Dessa rankningar återspeglar kvaliteten på vår personal, program, undervisningsmetodik och toppmoderna anläggningar.

148479_CRCS.jpg

Nej1 *

Karriärråd
Ankomstgenomsnitt
Första natten
Hälsoförsäkring
Universitetsinriktning
Formellt välkomnande

148480_SHMS.jpg

Nej1 *

Arbetserfarenhet
Ta studenten
Academic Learning Unit
Boende kontor
Finanskontor

148481_HIM.jpg

Nej1 *

Ankomst totalt
Bra kontakter
Visa råd
Ansökan att erbjuda

148482_CAAS.jpg

Nej1 **

Culinary Arts School i världen


* Från ICE Global Premier Ranking
** Från QS Rankings

En stämpel för godkännande

Våra skolor tillhandahåller internationellt ackrediterade universitetskvalifikationer från University of Derby (UK), Washington State University (USA) och Northwood University (USA) och är erkända och certifierade av EduQua, ett schweiziskt kvalitetsmärke som riktar sig till leverantörer av programmerare för vuxenutbildning. och ackrediterat av The International Center of Excellence in Tourism and Hospitality Education (THE-ICE).

Partnerskap är nyckeln

Swiss Education Group samarbetar med ansedda gästfrihets- och kulinariska ledare för att utsätta studenter för relevant branschexpertis och möjliggöra möjligheter att få praktisk erfarenhet. Vi främjar också institutionella relationer med prestigefyllda akademiska partners, vilket ger internationella studenter möjlighet att uppleva campuslivet i Schweiz.

Utforska dina alternativ med en examen i gästfrihet

Att välja att studera gästfrihetshantering introducerar dig till gästfrihetskonsten. När du lär dig att vara medveten om andras behov främjar du en attityd av service och ödmjukhet, samtidigt som du böjer musklerna för kreativitet och smidighet och hjälper dig att växa till en bättre version av dig själv. Du lär dig att presentera din bästa sida för världen.

När du tar på dig mer ansvar och växer i självförtroende utvecklar du också viktiga färdigheter inom ledarskap, kommunikation, konflikthantering och teambuilding. Dessa mjuka färdigheter hjälper dig också att skilja dig när du utforskar vem du är och vilken karriär du vill bedriva.

På den schweiziska utbildningsgruppen lär du dig "livsförmåga för yrkesverksamma, yrkesfärdigheter för livet", värderade inom gästfrihetssektorn och därefter.

Erfarenhetsinlärning och praktikplatser ger dig möjlighet att utforska vad du tycker om att göra och hur mångsidig gästfrihetssektorn är. Att kunna tillämpa gästfrihetskunskaper i en mängd olika sammanhang, från evenemang till kryssningsfartyg, medicinska centra, nöjesparker, spa och restauranger, för att lista upp några, hjälper dig att upptäcka vad du blir mest upphetsad om.

147889_pexels-photo-167692.jpeg

Varför Schweiz

Schweiz rykte som födelseplats för modern gästfrihet etablerades för mer än 100 år sedan. Idag är det hem för världens bästa skolor för gästfrihetshantering.

Schweiz ligger i hjärtat av Europa och erbjuder några av världens vackraste landskap med ett eklektiskt kulturarv. Schweiz är en idealisk plats för att kombinera högre utbildning med en mängd olika livsstilsalternativ.

Schweiz har en mycket internationell miljö som gör den attraktiv för studenter vid högskolor. Studenter interagerar med människor från hela världen samtidigt som de exponeras för det lokala språket (Schweiz har fyra nationella språk) och kultur.

Schweiz är en idealisk plats för studenter att kombinera högre utbildning med en mängd olika livsstilsalternativ. Skidåkning eller vandra i de schweiziska Alperna, utforska vackra städer, upptäck utsökta viner och lokala rätter, fördjupa dig i den lokala kulturen, öva ett nytt språk (tyska eller franska), Schweiz erbjuder oändliga möjligheter!

Schweiz berg, dalar, sjöar och glaciärer erbjuder studenter året runt möjligheter till utomhusaktiviteter, som mountainbike, forsränning, segling, vattenskidor, golf, ridning och skärmflygning. Med nästan 200 vintersportorter över hela landet finns det också många aktiviteter för att hålla dig upptagen på vintern, som skidåkning, kälkåkning, skridskoåkning, hockey, isklättring och bergsklättring.

Schweiz erbjuder ett omfattande utbud av sport- och kulturaktiviteter. Världsberömda utställningar som Geneva International Motor Show och musikevenemang som Montreux Jazz Festival, äger rum under hela året och tillfredsställer alla smaker.

Hotel Institute Montreux

Hotel Institute Montreux blandar kända schweiziska gästfrihetsmetoder med samtida amerikansk affärskompetens. Specialiseringar inom finansiell analys och välfärdshantering, humankapital och utveckling, ledning för Senior Living Industry, Franchise Business Management och Luxury Brand Management erbjuds i nära partnerskap med framstående globala branschledare inom företag och management för att ge dig den kanten du behöver i den internationella näringslivet.

Specialutbildning från branschexperter

Våra internationella ackrediteringar och anslutningar säkerställer att dina kvalifikationer erkänns över hela världen, vilket ger dig bästa möjliga karriärmöjligheter.

Expertkunskap, enastående kvalifikationer

Att studera vid Hotel Institute Montreux (HIM) ger dig den affärs- och gästfrihetskunskap du behöver för att skapa en framgångsrik karriär - samt en amerikansk universitetsutbildning som är högt ansedd och professionellt erkänd runt om i världen. Du kommer att utexamineras helt kvalificerad och redo att göra ditt märke.

"Att vara omgiven av så många kamrater från hela världen, allt i en mycket produktiv och professionell inlärningsmiljö, hjälpte mig att utvecklas mycket, inte bara professionellt utan också personligen."

Martin Schaefer (Tyskland) Chef för internationell medicinsk samordning vid Genolier Patient Services i Zürich, examen från Hotel Institute Montreux

Swiss Hotel Management School

På Swiss Hotel Management School (SHMS) kan du bo och lära dig gästfrihet i fullt fungerande historiska palatshotell på fantastiska platser.

SHMS erbjuder en klassisk gästfrihets- och evenemangsutbildning samt unika Pathways , såsom hotell-, resort- och hälsostyrning; Gästfrihet och designhantering; Hospitality Management och Digital Value Creation.

Som den första gästfrihetsskolan i världen och det första högskolan i Schweiz som fick det prestigefyllda ”Apple Distinguished School” -kännetecknet använder SHMS teknik för att förändra utbildningsupplevelsen, så att eleverna kan ta kontroll över sitt eget lärande och framtida utveckling , som elever och yrkesverksamma.

Lär dig och arbeta tillsammans med branschikoner

Våra unika partnerskap ger dig några av de mest kända företagen inom gästfrihet och evenemang. Branschledare hjälper oss att utveckla våra kurser, så att du lämnar en erfarenhet som är relevant för några av världens mest eftertraktade arbetsgivare. Och våra praktikmöjligheter ger dig chansen att ansluta och lära dig med experter som arbetar i hjärtat av gästfrihet.

Kvalifikationer som öppnar dörrar

Du lär dig inte bara de praktiska färdigheterna du behöver för att bli gästfrihetsledare - du får också de kvalifikationer som du får uppmärksamhet av arbetsgivare över hela världen. Våra kurser genomförs i samarbete med University of Derby (UK), vilket innebär att du lämnar en högskoleexamen som är högt ansedd och professionellt erkänd var du än är.

"Det finns många faktorer som bidrar till skolans enastående inlärningsmiljö, men det som verkligen lockade mig är hur läroplanen går utöver att bara undervisa teorier och fakta och fokuserar på att utveckla tankesätt hos eleverna."

Nouruldeen Hafiz (Kanada) Housekeeping Supervisor på Hotel Ottawa - Groupe Germain, Swiss Hotel Management School examen

César Ritz Colleges Schweiz

César Ritz Colleges Schweiz drar nytta av nästan 40 års erfarenhet och etos från den schweiziska pionjären César Ritz att erbjuda studenterna en inlärningsupplevelse på flera campus med fokus på entreprenörskap och företagsledning.

Med tre campus i de franska och tyskspråkiga delarna av Schweiz, erbjuder vi studenterna en unik mångkulturell upplevelse, små klassrum ledda av erfarna fakulteter, ett bransch-godkänt program och fullt ackrediterade kandidatexamen och magisterexamen.

Verklig upplevelse med livslånga anslutningar

Vårt unika partnerskap och praktikmöjligheter öppnar dörrarna för några av de största globala namnen över affärs- och gästfrihetsvärlden. Få ovärderlig upplevelse, nätverk med människor i hjärtat av verksamheten och lär dig av de stora - både i klassrummet och på arbetsplatsen.

Fullt kvalificerad, var du än är

Vårt tillvägagångssätt kombinerar det bästa av en praktisk och akademisk läroplan, vilket ger dig den kunskap du kan använda i den verkliga världen och en universitetsexamen för att säkerhetskopiera den. Våra kurser genomförs i samarbete med de bästa brittiska och amerikanska universiteten - vilket innebär att du kommer att avsluta din utbildning med kvalifikationer som är högt ansedda och professionellt erkända över hela världen.

”César Ritz Colleges hjälpte mig att få mitt första jobb. Känslomässigt och tekniskt väl förberedd kunde jag tillämpa allt jag hade lärt mig på min roll. Jag insåg snabbt att familjen César Ritz Colleges är lika fördelaktig i verkliga livet som den är på campus. ”

Roland Henkel (Tyskland) Grundare och partner för Jerah SRL Gastronomy, César Ritz Colleges Schweiz examen

Culinary Arts Academy Schweiz

Vårda din talang, mata din nyfikenhet och bygg starka fundament för att lyckas på en av världens finaste kulinariska skolor. Vår omfattande läroplan förenar en topprankad kulinarisk konstutbildning med praktisk affärsteori.

Våra instruktörer i världsklass, som har arbetat i restauranger med Michelin-stjärna eller har lagat mat för kungligheter, tillhandahåller expertis, inspiration och support under hela din kulinariska resa. Praktiska mästarkurser med branschikoner låter dig uppleva att arbeta sida vid sida med legender från den kulinariska världen och få värdefull insiderkunskap i processen.

Visste du?

Culinary Arts Academy Schweiz har uppnått skillnaden att vara den enda kulinariska skolan som rankas i QS World University Rankings, vilket återspeglar den fantastiska kvaliteten på sin undervisning och faciliteter.

Öva i världens mest prestigefyllda kök

Schweiz är hem för några av de bästa Michelin-stjärniga restaurangerna i världen, och våra praktikmöjligheter öppnar dörrarna för några av världens mest berömda kök. Dessutom innebär våra branschpartnerskap att du ofta kommer att möta branschledare ofta - vilket ger dig chansen att få kontakt med människorna i hjärtat av verksamheten.

Fullt kvalificerad för arbetsplatsen

Vi arbetar nära César Ritz Colleges Schweiz för att dela kunskap och tillhandahålla en väl avrundad utbildning som låter dig lära dig av ledare inom affärer och gästfrihet samt kulinariska storheter. Detta gör att vi kan tilldela helt ackrediterade kandidatexamen och kandidatexamen genom University of Derby.

"När du arbetar med den bästa utrustningen hjälper det dig att hålla jämna steg med framstegen inom teknik och ger dig självförtroende som kock att använda alla verktyg under din karriär."

Siddharth Chogle (Indien) Hospitality Consulting Group, RT Hospitality i Mumbai, Culinary Arts Academy Schweiz examen

Platser

Montreux

Address
Avenue des Alpes,27
1820 Montreux, Vaud, Schweiz

Montreux

Address
Avenue des Alpes 15
1820 Montreux, Vaud, Schweiz

Leysin

Address
Avenue Léopold de Reynier
1854 Leysin, Vaud, Schweiz

Le Bouveret

Address
Route Cantonale 51a
1897 Le Bouveret, Valais, Schweiz

Lusern

Address
Löwenstrasse 16
6004 Lusern, Lusern, Schweiz

Online

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium