The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vad är bioregenerativ vetenskap?

Bio-Regenerative Science (BRS) är en tvärvetenskaplig gren (fält) av biologisk vetenskap, som forskar och dialogar tillämpningen av ämnen med naturligt ursprung, naturligt förekommande ämnen och produkter av bioteknologisk produktion, som riktar sig till skadade celler, reparerar och / eller ersätter skadade vävnader och organ, samt, i egenskap via interferens och stimulering av biologiska processer på cellulär nivå, vilket resulterar i biologiska ålder återföring, en omkastning av patologiska mekanismer som ligger bakom degenerering och aktivering av Pathways .

Överbrygga vetenskap och estetik

I bioregenerativ estetik kommer fokus att ligga på hur BioRegenerative Science kan återställa det naturliga tillståndet i det integumentära systemet (huden) och dess motsvarande patofysiologi, den estetiska farmakologin för bioförnyelse, smärtbehandling, estetisk dermatologi och mycket mer. Programmet är också utformat för att förmedla de erforderliga företagslednings- och entreprenörskapsförmågorna som krävs för att estetiker ska kunna driva sin verksamhet och till och med gå vidare mot franchising.

Din Pathway till professionalism

Du bedriver bioregenerativa vetenskaper för estetiker [kosmetologer] för att bli en:

  • Certifierad bioregenerativ estetiker inom bioregenerativa vetenskaper.
  • Utövare när du avslutar Advanced Diploma.
  • Master Specialist när du avslutar Masters in Bio-Regenerative Esthetics.
  • Dr. Consultant Specialist när du avslutar doktorsexamen i bioregenerativ estetik.

135160_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Vad är det industriella gapet som EWAA fyller?

  • Den allvarliga bristen på ett professionellt akademiskt organ som kan tjäna tillväxten av regenerativa vetenskapsutövare.
  • Det avgörande klyftan ligger i området kontinuerlig yrkesutbildning för utveckling av regenerativ vetenskap utöver konventionell vetenskaplig uppfattning.
  • Det oundvikliga faktumet att regenerativ vetenskap praktiken växer i en prisvärt blixtnedslag och lämnar en avgrund av okontrollerad, oanalyserad och en okänd överflöd av kunskap.
  • Den växande inkvisitionen kring regenerativ vetenskap som ironiskt nog inte har ett enskilt campus som borde ge de nödvändiga vetenskapliga insatserna och feedbacken både till för- och efterleveransarbeten för ivrige elever och utövare som växer stadigt i momentum globalt.

Visionen

Att erkännas som en förstklassig institution som kommer att vara en referens och en världsstandard som utvecklar, analyserar, utvärderar, innoverar genom forskning och andragogiska åtgärder - Sciences of Bio-Regenerative Science in Beauty and Esthetics.

Avsiktligt kommer bioregenerativa vetenskaper att ledas av denna institution att omfattande vara inkluderande i naturen där utvecklingen av lösningar och vetenskaperna för lösningarna studeras för tydligt definierade resultat. Denna institution är också den önskade institutionen för samarbeten med industrin och andra institutioner som är centrala för regenerativ vetenskap eller som tror på lösningens kapacitet inom detta vetenskapsområde.

När du reser med oss speciellt genom Advance Diploma, Masters and Doctorate, kommer du att stiga upp i behärskningen av hur du skulle utföra aktiviteten hos klientarbetare, formulera lösningen baserad på precisionslösningar för deras estetiska mål och definitivt bli ledande inom detta bransch med en kvalifikation du kommer att vara stolt över att ha. Förutom detta kommer du också att integreras i den ständigt växande European Wellness (EW) International Group där det internationella vetenskapliga bidraget är ständigt dynamiskt och kommer att ge dig en enorm fördelaktig avkastning till dig som praktiserande Bio-Renegerative Esthetician.

Förord från EW Academy

Styrelsen för EWA.

Utbildning är mycket viktigt för samhällets totala framsteg och människors välbefinnande. I denna moderna era har Bio-Regenerative Sciences förmågan att förändra hur människor åldras med det ständiga dilemmaet av ständigt växande stress och utmaningarna i dess ledning. Dessa utmaningar kan hanteras och hanteras effektivt när branschens kretsar samarbetar och arbetar samtidigt som ett stort team för att hantera, styra och påverka resultatet med en fågelperspektiv och på kontrasten, även med mikroskopisk analys.

Endast med behärskning av vetenskapligt stödda koncept kan estetikern kunna tillhandahålla tjänster utöver de topp-till-tå-tjänster man vanligtvis skulle erbjuda. Som sådan kommer den bioregenerativa vetenskapen som lärs ut till våra elever att lägga en oöverträffad vikt till deras befintliga praxis och forma framtiden för nybörjare som bara vågar sig in i branschen.

Med andra ord, när det medicinska brödraskapet ständigt innoverar etiska sätt att hantera åldrande och dess sammanhängande utmaningar, är behovet av paramedicin och estetiker / kosmetologer och andra intressenter att arbeta mot ett enda stort mål tillsammans med den vetenskapliga och medicinska broderskap. Det enda sättet vi kan arbeta över olika discipliner är genom samlad kunskap. Denna kunskap är dynamisk och början på elevernas resa är bara tändningen för upplevelsen av livslångt lärande.

Önskar det bästa till de som har och de som kommer ombord på denna resa med kunskap med oss när vi tillsammans pionjärer, förespråkar och växer inom detta område tillsammans! Tack för din tro på oss!

Platser

Lugano

Address
Lugano, Ticino, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium