University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Neuchatel, Faculty of Economics (Université de Neuchâtel, Faculté des Sciences économiques) University of Neuchatel är en schweizisk universitet som erbjuder kurser på kandidat-, master- och doktorandnivå, liksom "tredje cykel" och fortbildningskurser. Vid University of Neuchatel, är studenten i fokus. Vi är stolta över att skapa framtidens ledare, tack vare våra innovativa undervisningsprogram.

University of Neuchatel är:

ett trivsamt organisation tillmötesgående omkring 4000 studenter, med stöd av 860 anställda varav 120 professorer

höga krav på undervisning, särskilt på grund av en student / lärare unikt inom Europa

ett internationellt rykte, särskilt när det gäller biologi, antropologi och hälsa lag, liksom Economic Research Institute (IRENE) och Centrum för förståelsen av sociala processer (MAPS)

Fakulteten för ekonomi Fakulteten för ekonomi vid universitetet i Neuchâtel rymmer cirka 600 elever övervakas av etthundrafemtio lärare, forskare och administratörer. Den uppmärksamhet som professorer och assistenter betala till läroplanen för varje elev samt kvaliteten på undervisningen har påpekats i flera undersökningar på sina studenter. Den Faculy erbjuder hög nivå utbildning tack vare kompetensen hos lärare och kvaliteten på den forskning som bedrivs av dess sju institut. Forskningsprojekt, både nationellt och internationellt, liksom uppdragen för federala och lokala myndigheter och företag, förstärka synlighet fakulteten och även främja olika pedagogiska program. På grund av utrymmesbrist, kan den nya mästare på journalistik inte visas här men relevant information finns på följande webbplats: http://www.unine.ch/maj

Platser

Neuchâtel

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

Address
Avenue du 1er-Mars 26
CH-2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Schweiz
Telefon
+41 32 718 1500

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium