Human Capital (Singapore)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Human Capital (Singapore)

Människor är den enskilt, mest potenta, resurs som en organisation har att nå sina mål. Under årens lopp har HR-funktionen utvecklats och bör inte längre ses som en separat stödjande verksamhet begränsas till HR-chefer och praktiker bara.

Istället är HR chefens roll att arbeta med andra chefer för att uppnå organisationens strategiska mål. För chefer med andra linjefunktioner, är människor förvaltning fortfarande en integrerad del av sitt ansvar, oberoende av deras specialområden och trots det faktum att "HR" inte uttryckligen anges på sina namnskyltar.

Med tanke på att personalledning är en viktig del av arbetet i alla chefer, vi på HCS Academy syftar till att utbilda, utveckla och tränare proffs och människor chefer att vara T-formade chefer. En T-formad chef utmärker sig sitt eget arbete funktion samtidigt avsevärt bidrar till andra funktioner i organisationen samtidigt.

Human Capital (Singapore) bildades i april 2009 som nationellt centrum för vidareutbildning och yrkesutbildning, och en leverantör av rådgivningstjänster för humankapital excellens. Fungerar som en partner av arbetskraften Development Agency (WDA) i att rulla ut arbetskraftens kompetens Kvalifikationer (WSQ), HCS Academy kallar konferenser och kompetensbaserade workshops, prognoser och bedömer trender och föra chefer och ledare tillsammans för att lära av varandra.

Human Capital (Singapore) är en one-stop institution som erbjuder utbildning och personalhantering kapacitet utvecklingstjänster, guidar individer uppnå karriärmål och ger råd företag på organisationsutveckling.

HR Träning

Folkets chefer utbildats på HCS Academy kan re-design kritiska HR-processer, identifiera och bygga behövs kompetens, och distribuera bästa HR-rutiner till sitt arbete och till de förändrade behoven i deras organisationer. HCS Academy hjälper dem också främja praktiskt lärande på arbetsplatsen.

Personal Yrkesvägledning

Vi erbjuder en karriär rådgivning som hjälper individer att uppnå sin fulla potential. HCS ger insikter i karriärmöjligheter och förbereda yrkesverksamma för karriärutveckling och anställningstrygghet beredskap för att säkerställa en rätt passform.

Platser

Singapore

Human Capital Singapore

Address
11 Eunos Road 8, #05-01
Lifelong Learning Institute

408601 Singapore, Singapore
Telefon
+65 6423 0388

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: