Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Management Development Institute of Singapore (MDI)

Management Development Institute of Singapore (MDI), som grundades 1956, är Singapores äldsta icke-vinstdrivande branschorganisationen för livslångt lärande. MDIS har två huvudsakliga dotterbolag: Management Development Institute of Singapore Pte Ltd (MDIS Pte Ltd) för att övervaka sina Singapore akademiska verksamhet, och MDIS International Pte Ltd för att främja sin globaliseringsstrategi.

MDIS ger väl ackrediterade kurser, seminarier och managementtjänster och möjligheter för individer att utveckla professionellt genom akademiska program i Business and Management, teknik, mode design, informationsteknik, hälsa och Life Sciences, Mass Communications, psykologi och Resor, turism och Hospitality Management . Dessa program erbjuds i samarbete med högt hyllade universitet i Australien, Frankrike, Storbritannien och USA.

I september 2008, MDIS inrätta sin första utländska campus i Tasjkent, huvudstaden i Uzbekistan i Centralasien, att erbjuda världsklass högre utbildning för studenter från Centralasien. Ett landmärke affären också uppnås med EduCity @ Iskandar i Johor, markerar den första gången en privat singaporianska högskole har gjort en razzia i Malaysia. Detta kommer att vara den andra MDI "utländska campus och kommer att öppna sina dörrar för 2.000 studenter runt 2015. Efter avslutad tredje byggskedet i 2023, ser campus inställd att tillgodose mer än 10.000 studenter. MDIS har representationskontor i Kina, Indien, Indonesien, Sri Lanka, Thailand och Vietnam, samt agenter i hela Asien, Afrika och Mellanöstern.

MDIS faciliteter

MDIS har en historia av att ge utbildning och utbildningstjänster till samhället och nationen. S $ 35.000.000 MDIS Campus i Stirling Road upptar en tre hektar markområde och ståtar med state-of-the-art klassrum, biovetenskap och datorlaboratorier, en gästfrihet träningscenter, en masskommunikations studio, teknik laboratorium och verkstad, som samt en mode studio. Campus har också en amfiteater för att hysa konst föreställningar och andra evenemang, samt fullt utrustade sportfaciliteter som ett gym och badminton.

Campus är Wi-Fi-aktiverad, så att eleverna tillgång till World Wide Web var som helst på campus. Dessutom MDIS förbättrar elevernas lärande med Blackboard Learning System och video streaming-teknik som gör det möjligt för online-tillgång till föreläsningsanteckningar, lärresurser och inspelade lektioner när som helst, var som helst.

MDIS har en annan lärcentrum, MDIS Dhoby Ghaut, på Orchard Road.

Uppnåendet av EduTrust certifiering

Framgången för MDI "akademiker beror på institutets starka engagemang för höga kvalitetskrav utbildning. Uppnåendet av EduTrust certifiering (4 år) som utfärdas av rådet för privat utbildning i 2010 är en milstolpe för MDIS eftersom det vittnar om institutets exemplariska utbildnings- och affärs excellence standarder. MDIS är också bland det första partiet av privata utbildningsinstitutioner (PEIS) som ska registreras i enlighet med Enhanced Registreringsframework.

MDIS Integrerad Campus of the Future

MDI Residences @ Stirling är den allra första vandrarhem i Singapore som ska tilldelas den gröna Mark Gold Plus Award. Kostar S $ 80 miljoner nya 15-våningar vandrarhem består av 782 luftkonditionerade rum, 14 sviter, en föreläsningssal och cafeteria. Den miljövänliga vandrarhem kan rymma några 1700 studenter och är fullt integrerat så att eleverna kan leva, lära och spela i en interaktiv och främjar miljön.

Platser

Singapore

Address
501 Stirling Road
148951 Singapore, Singapore

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium