Escuela Albufera

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tillhör L'Albufera nationalpark, är vår akademi en stor chans att lära sig spanska i Spanien. Naturen är allt omkring, och du kan njuta av att bo på våra lyxiga trä gjorda bungalows, i harmoni med miljön. Inte nog med att vi erbjuder spanska lektioner men även vi erbjuder en makalös semester, för att lära sig, ha roligt och att hålla på med människor från andra länder och kulturer.

Kultur knutpunkten i Valencia är här!

Albufera Skolan erbjuder även olika fritidsaktiviteter som vandring, paella matlagningskurs, cykel hyra, salsadanslektioner och stadsturer. Eller om du vill kan du bara ligga i solen och njuta av en färsk sangria samtidigt ha ett dopp i vår varma stränder eller du kan koppla av efter en bra siesta i vår privata pool under en palm.

Alla dessa egenskaper gör Albufera skolan inte bara en språkskola, men en idealisk öde för att tillbringa din semester och njuta och upptäcka lite mer om Valencia och Spanien.

Vår skola ligger i en underbar natur, L'Albufera nationalpark, i El Saler.

El Saler är ett distrikt i Valencia, bara 5 km från staden. Det är ett område med en stor naturarvet och den perfekta platsen att upptäcka båda, den kosmopolitiska och det traditionella, sidor av Valencia och gräva i rötterna av denna vackra kultur.

Living Arrangemang:

Platser

Valencia

Address
Carrera Del Riu 556
El Saler

46012 Valencia, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: