Allwomen

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi tror att vilken bakgrund som helst är rätt bakgrund för att bli en kvinna inom teknik. Det är därför vi utformar våra program för dig att gå från 0 till 100, och vi erbjuder mentorskap och hjälp från början till slut. Eftersom ditt förflutna inte borde vara ett hinder i din framtida karriär!

Genom våra program lär vi dig hur du blir datavetare, produktchef eller UX-designer baserat på dina ambitioner. Varje klass är anpassad till våra elevers egna intressen och är inspirerad av att hitta lösningar på verkliga problem. Detta kulminerar i en möjlighet att bygga ditt eget projekt som drivs av dina personliga passioner.

För närvarande saknar kvinnor säkra och positiva miljöer där varje person kan känna sig fri att lära av (och med) varandra. Därför bestämde vi oss för att skapa en akademi som ger detta utrymme specifikt för kvinnor. Men vi älskar fortfarande våra allierade, som är välkomna att delta i våra evenemang och speciella tillfällen!

Våra program är designade och undervisade av professionella kvinnliga tekniska experter, som förbereder dig för att behärska de färdigheter du behöver för att lyckas i din tekniska karriär. Framtiden för teknik behöver fler kvinnor - och vi är här för att få det att hända.

Platser

Barcelona

Address
Av. de Francesc Cambó, 17
08003 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: