Artidi Escuela Superior

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår historia

På 80-talet började en grupp entreprenörer sin professionella verksamhet som fönsterskåpor och handlare i Barcelona. Successivt, erbjudandet av kommersiella dekorationstjänster utvidgas till andra samhällen, vilket viker under 1990 till den första fönsterkläddningskursen i Barcelona för handelskammaren och därefter utvidgas.

Under 90-talet började en formativ länk med University of Education of the University of Barcelona och undervisade 1995 den första kursen i fönsterförband och merchandising till professorer i handel och marknadsföring. Teamets mångfald gjorde det möjligt att kombinera professionella tjänster i internationellt erkända företag och skapa nya utbildningsplaner riktade till företag, rådhus, fackföreningar, föreningar och andra yrkesgrupper.

Affärsband, erkännande av utbildning och efterfrågan på yrkesverksamma gav plats för invigningen av fönsterskolan ÁRTIDI, i ett gammalt metallverk 1910, grundat med syfte att utbilda nya yrkesmän. För närvarande har vi utvidgats till att bli den största skolan i Europa inom fönsterdressing och utbildning för visuell handel och handelsutbildning.

filosofi

ÁRTIDIs filosofi är en pionjär inom utbildning eftersom vi inte bara undervisar. Våra studenter förnyar och förbättrar försäljningsstrategier för företag och handel. I ÁRTIDI erbjuder vi strategier och utbildning för att uppnå det. ÁRTIDI-studenter är kända inom näringslivet inte bara som professionella experter utan som innovatörer inom säljtekniker.

Våra elever lär sig att få information om att ha sina egna kriterier och beslut. Studenter som ger nyheterna, skapar trender och upptäcker marknadsbehov eftersom vi motiverar dem för det och lär dem att göra det.

Hur får vi våra studenter att ställa trender? På skolan undervisar de specifika klasser för att analysera marknaden och upptäcka nyheten. Runda bord där eleverna blir Coolhunter och bidrar med sin speciella vision om nya trender. Motivation och kreativitetskurser. De deltar i konferenser där de är huvudpersoner, genererar kreativa handlingar, originella och med verkliga resultat. Självtillräckliga studenter som skapar varumärketrender.

Metodiken

I ÁRTIDI lärs en erkänd, professionell, mångkulturell utbildning med en öppen och pluralistisk inställning som skiljer sig från de andra formationerna. Vår erfarenhet av mer än 20 års yrkes- och undervisningskarriär har visat oss att du måste lära dig i riktiga utrymmen och med kvalificerad professionell för att vara en bra professionell.

ARTIDI-metoden har ett verkligt internationellt erkännande som går långt utöver genomförandet av konventionella kurser. Från den mest specifika och detaljerade teorin till kunskap om de mest innovativa strategierna, i vår skola söker vi formativ excellens. Utbildningsmetoden är praktisk, effektiv och verklig eftersom bara ÁRTIDI har en infrastruktur som uteslutande är utformad för denna typ av träning.

Studenter deltar i en fullständig utbildning som täcker alla aspekter som verkliga butikfönster, design av originella och dekorativa element till visuell merchandising i en riktig butik och det senaste datorverktyget för exklusiv utbildning i vår skola. Förutom butiksdesign, möbler, 3D-produktlayout och affärsmetoder. Det formativa resultatet uppnås med de mest avancerade metoderna som främjar från utbildning till professionella värderingar, attityder och strategier.

119504_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c732a78d0904dc05a_1280.jpg

Faciliteter Visual Merchandising och Window-Dressing Area

"Vad vi lär oss att lära oss genom att göra". Detta citat från Aristoteles beskriver utbildningen i Ártidi. En fönsterbänk och en visuell handlare bör tränas. Konstruktion, konstruktion och montering är den verkliga sekvensen som dessa proffs ska utbildas i. Därför har Ártidi den största infrastrukturen i Europa avsedd för denna typ av utbildning.

Representanter för "London School of Architects", liksom andra nationella och internationella medier, har nämnt våra anläggningar som de mest utrustade för att skapa högt kvalificerade yrkesverksamma.

Teoretiska klassrum; verkstäder utrustade med flera verktyg och material; pilotbutik för att öva från produktplacering, atmosfär till företagsbilddesign; 3D-designklassrum och mer än 40 riktiga utställningar av olika typer och belysningskällor som utgör våra mer än 1000m2 anläggningar. Vi har också mer än 100 skyltdockor, riktiga produktbutiker och en uteplats utomhus.

Vår infrastruktur gör det möjligt för elever att lära sig i en verklig miljö utöver standardutbildning.

Kvalitets- och utbildningsgaranti

För närvarande är det viktigt att genomföra en utbildning för att vara en del av denna konkurrenskraftiga arbetsvärld. För detta finns det olika utvärderingsfaktorer så att intressenter kan bedöma det lämpligaste valet.

Tätningen av kvalitet och formativ garanti, är ett koncept av nationell självreglerande utbildning av fönsterförband och visuell merchandisesektor. Märke som garanterar de som är intresserade av kurser; att hantering, programmering, design och planering av utbildningsplanen samt lärarpersonalen; De har genomförts och övervakats av kvalificerade yrkesverksamma inom utbildningsteknik.

Sedan 1992 uppmuntrar vi och bidrar till utbildningens kompetens. CGF-märket identifierar Ártidi som ett träningscenter där kvalitet och garanti finns i alla dess utbildningsprogram.

Platser

Barcelona

Address
Calle de la Llacuna, 50
Barcelona, Katalonien, Spanien