Barcelona Executive Business School (BEBS)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

BEBS är en verkställande handelshögskola med internationell erfarenhet av företagsledning och utbildning.

BEBS har varit i spetsen för fortbildning, inspirerande, utmanande och bidra till utvecklingen av nuvarande och framtida ledare i många länder och sektorer. BEBS strävar efter att vara differentiell, vilket leder till en positiv, omfattande och konsekvent inverkan på människor, företag och samhälle.

BEBS framgång bygger på en akademisk strategi, men framför allt professionella och humanistiska of Business och ledarskap: under någon av våra program våra lärare och chefer proffs ta reflektion, dialog, kritisk analys, projekt och initiativ för att säkerställa utmärkt utbildning innebär följaktligen ett värdefullt bidrag till företag och social omvandling.

BEBS mission är att ge människor runt om i världen så att de kan bli mycket kompetenta och förstår sin roll i företaget och samhället. Vår Business School har ett starkt engagemang för intellektuell stringens och akademisk excellens, och ett tydligt fokus på människor - på deras personliga och yrkesmässiga utveckling.

Tre skäl till varför vi är olika:

 • BEBS "Barcelona Executive Business School" är en handelshögskola som skapats av chefer för chefer. Vi vill att du ska lära genom att göra och inte bara akademiskt.
 • BEBS erbjuda Masters med dubbla ackreditering.
 • Våra lärare är en grupp av chefer och chefer med stora karriärer i näringslivet.
 • Vår modell bygger på vad företagen behöver i dag. Inte på gamla mönster som inte längre passar in i vårt nuvarande affärssystem.
 • Vi är inte en skola för teoretisk utbildning. I BEBS söker vi inte bara att du lärt dig, men att du i praktiken vad du lärt dig, genom en pedagogisk, kreativ och störande strategi.

Vad BEBS erbjuder dig?

BEBS strävar efter att erbjuda genom sina utbildningsprogram, en global utveckling upplevelse där den akademiska världen möter affärs en, här med en helt viktig roll: som en följd av det, kommer du att ha ett innovativt, differential, globala erfarenhet, oavsett om du är student, chef eller en verkställande. Med denna inriktning bidrar BEBS till:

 • Främja en innovativ strategi of Management.
 • Öka innovationsprocessen, försäljningstillväxt och internationalisering i företag.
 • Impuls företagaranda genom att främja den globala utvecklingen av affärsmän och kvinnor.
 • Främja strategiska vision, som är en sådan stort behov av våra ekonomier, så att deras ledare kunde utforma och främja innovativa och hållbara affärsmodeller.
 • Utveckla socialt ansvar i företaget med team som kan kombinera yrkeskompetens med engagerat ledarskap och service till samhället.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Spansk

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Internationell Magister I E-supply Chain Management

Campus eller Online-studier Deltid 10 - 12 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

Denna Master syftar till att utbilda yrkesverksamma att ha en strategisk vision, så att de inte bara behärskar logistiken men att de fokuserat på att utveckla internationaliseringen av företaget, som går utöver transport och lagring, så att de behärskar alla behov och områden såsom planering , förvaltning och kontroll av logistikstrategi och internationalisering av företaget. [+]

Den Internationell Master i e-Supply Chain Management syftar till att ge kunskaper och färdigheter för människor som vill att framgångsrikt möta de nya utmaningar som vi står inför idag i vårt samhälle. Det krävs en ny operativ strategi för en miljö som kännetecknas av en strukturell förändring på alla sätt. På en global marknad, företag borde ständigt skapa och utveckla nya idéer för att få en god positionering och få nya konkurrensfördelar. Hanteringen av leveranskedjan motsvarar kombinationen av dagens teknik och bästa globala affärsmetoder. Att förbättra den interna verksamheten, sänka kostnaderna och uppnå större besparingar, fördelar och en ökning av kundtillfredsställelse är några av de mål som bidrar till det. Detta program är inte avsedd att teoretisera om leveranskedjan, men att utveckla de nödvändiga kriterierna för att du ska ha en tydlig, aktuell och omfattande överblick över verksamheten och se hur de effektivt samverka i vår nuvarande miljö. Detta program sålunda syftar till att utbilda yrkesverksamma att ha en strategisk vision, så att de inte bara behärskar logistiken men att de fokuserat på att utveckla internationaliseringen av företaget, som går utöver transport och lagring, så att de behärskar alla behov och områden sådana planering, ledning och kontroll av logistikstrategi och internationalisering av bolaget. I programmet teoretiska angreppssätt används endast för att förmå studenten att "lära genom att göra" övningar såsom debatter och fallstudier, som syftar anrikningen av deltagarna, genom att identifiera alla möjliga lösningar och alternativ till de olika affärssituationer. Detta Master erbjuder dubbla ackreditering från BEBS och universitetet i... [-]

Magister I Internationalisering Av Företag Och öppna Nya Marknader

Campus eller Online-studier Heltid Deltid 10 - 12 månader Öppen antagning Spanien Barcelona + 1 fler

Master i Business Internationalisering och öppna nya marknader kommer att förse sig med de verktyg du behöver för att genomföra internationalisering av ditt företag. [+]

Master i Business Internationalisering och öppnandet av nya marknader kommer att ge dig de verktyg du behöver för att genomföra internationalisering av ditt företag, Syftet med detta program är: Främja internationaliseringen av företag och främja utrikeshandeln verksamhet. Deltagarna utveckla en bred vision och en ram för att förstå de olika delarna av affärsrelationer internationellt. För att ge yrkesverksamma och företag användbara verktyg och riktlinjerna för prestanda, praxis och uppdateras både strategisk och operativ, för att styra säkerheten och garanti för framgång utmaningen med internationalisering. Och fungera som en motor vändpunkt för företag och yrkesverksamma att genomföra sin plan för internationalisering, särskilt små och medelstora företag. Tillhandahålla lösningar inom alla områden som är involverade i både kommersiell nivå (försäljning, dokumentation, betalningsmekanismer, säkring) och operativ nivå (logistik och global verksamhet). Medelvärdet för deltagarna en professionell och personlig kvalitativt språng, bidrar inte bara till utvecklingen av teknisk kompetens, men också personliga, ledning och ledarskap tillväxt, viktiga aspekter när de utför sina uppgifter i företaget. Skapa professionella och affärsmässiga frågor i samband med den internationella handeln. Master erbjuder dubbla ackreditering med universitetet i Murcia, en av de äldsta universiteten i Spanien och i världen. Adresserat till SMF entreprenörer och chefer vars mål är internationalisering av företaget och öppnings marknader utomlands. Chefer och VD och avdelningschefer, alla med tidigare och motiverade att utöka sina egna ledningskompetens inom ramen för global erfarenhet. mellanchefer från olika områden i företaget, med erfarenhet, är intresserade av att utöka sin yrkesskicklighet, utveckla sin entreprenörs vision och professionellt främjas. [-]

Master I Internationella Affärer Innovation

Campus eller Online-studier Heltid Deltid 10 - 12 månader Öppen antagning Spanien Barcelona + 1 fler

Målet att studera Master in International Business Innovation (MBI), inte har för avsikt att tala om vad innovation är, men förbereder dig för att kunna förnya i en global miljö där förstå vikten av ny teknik, personlig förbättring, etc. [+]

När en social, företag eller teknisk modell når sin mognadsfasen, kommer det till en punkt där det används för att arbeta inte längre fungerar. , Innovation i nya produkter, tjänster och processer är fortfarande nödvändigt men inte tillräckligt idag. För att hålla vara konkurrenskraftig är det nödvändigt att anpassa sig till en ny miljö, som har nya funktioner och tekniker. Målet att studera Master in International Business Innovation (MBI), inte har för avsikt att tala om vad innovation är, men förbereder dig för att kunna förnya i en global miljö där förstå vikten av ny teknik, personlig förbättring, etc. gör att du kan bygga störande affärsmodeller, vilket skulle ge nytt värde till samhället och ökad positionering för ditt företag. Detta Master erbjuder dubbla ackreditering från BEBS och universitetet i Murcia, en av de oldesst universitet i Spanien och i världen. Metodik Den metod för Master in International Business Innovation (MBI) bygger på aktivt deltagande av studenter via vår online Campus i många aktiviteter, såsom analys och lösning av verkliga affärs erfarenheter och fallstudier. Därför vår metod bygger på "learning by doing" metodik. En ny miljö kräver nya sätt till lära sig och på Executive Business School i Barcelona, ​​om vi är olika på någonting, är det konkret i detta. Detta program är inte avsett att teoretisera om innovation, men lär sig att förnya genom att fokusera ansträngningarna på att optimera lösningar som hade en stor inverkan på samhället. Innovation handlar om anpassning, och det är precis vad det här programmet... [-]

Kontakt

Telefonnummer