Barcelona Executive Business School (BEBS)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

BEBS är en verkställande handelshögskola med internationell erfarenhet av företagsledning och utbildning. BEBS har varit i spetsen för ledarskapsutbildning, inspirerande, utmanande och bidragit till utvecklingen av nuvarande och framtida ledare i många länder och sektorer.

BEBS är en innovativ institution som gör en positiv, omfattande och konsekvent inverkan på människor, företag och samhälle.

BEBS framgång bygger på ett akademiskt tillvägagångssätt med starkt fokus på professionellt och humanistiskt tillvägagångssätt för företag och ledarskap. Under några av våra program tar våra professorer och verkställande experter reflektion, dialog, kritisk analys, projekt och initiativ för att säkerställa utmärkt utbildning , följaktligen genererar ett värdefullt bidrag till affärs- och social omvandling.

BEBS : s uppdrag ger upphov till människor runt om i världen, så att de kan bli högkvalificerade yrkesverksamma och fullt ut förstår deras roll i företaget och samhället. Vår Business School har ett starkt engagemang för intellektuell rigor och akademisk excellens, och ett tydligt fokus på människor - på deras personliga och professionella utveckling.

Vad gör BEBS annorlunda?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" är en företagsskola skapad av chefer för chefer. Vi vill att du ska lära dig genom att göra och inte bara akademiskt.
  • BEBS erbjuder mästare med dubbel ackreditering.
  • Våra lärare är en grupp av chefer och chefer med stora karriärer i näringslivet.
  • Vår modell bygger på vad företag behöver idag. Inte på gamla mönster som inte längre passar i vårt nuvarande affärssystem.
  • I BEBS söker vi inte bara det du lärde dig, men att du genomför det du lärde dig genom ett pedagogiskt, kreativt och störande tillvägagångssätt.

Vad får BEBS studenter?

· Utbildning inriktade på internationell verksamhet och drivs av innovation

· Bemyndigande för att skapa ditt eget företag

· En strategisk vision om ledarskap som inspirerar innovativa och hållbara affärsmodeller

· En känsla av socialt ansvar, som kommer med professionell kompetens och engagerat ledarskap

· Utmärkt nätverksmöjligheter genom professorer, studiebesök och praktikplatser

· Nuvarande och aktuell praktisk kunskap

· En studiemiljö som är affärsorienterad med en hög humanistisk inriktning

Platser

Barcelona

Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium