Läs den officiella beskrivningen

BEBS är en verkställande handelshögskola med internationell erfarenhet av företagsledning och utbildning. BEBS har varit i spetsen för ledarskapsutbildning, inspirerande, utmanande och bidragit till utvecklingen av nuvarande och framtida ledare i många länder och sektorer.

BEBS är en innovativ institution som gör en positiv, omfattande och konsekvent inverkan på människor, företag och samhälle.

BEBS framgång bygger på ett akademiskt tillvägagångssätt med starkt fokus på professionellt och humanistiskt tillvägagångssätt för företag och ledarskap. Under några av våra program tar våra professorer och verkställande experter reflektion, dialog, kritisk analys, projekt och initiativ för att säkerställa utmärkt utbildning , följaktligen genererar ett värdefullt bidrag till affärs- och social omvandling.

BEBS : s uppdrag ger upphov till människor runt om i världen, så att de kan bli högkvalificerade yrkesverksamma och fullt ut förstår deras roll i företaget och samhället. Vår Business School har ett starkt engagemang för intellektuell rigor och akademisk excellens, och ett tydligt fokus på människor - på deras personliga och professionella utveckling.

Vad gör BEBS annorlunda?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" är en företagsskola skapad av chefer för chefer. Vi vill att du ska lära dig genom att göra och inte bara akademiskt.
  • BEBS erbjuder mästare med dubbel ackreditering.
  • Våra lärare är en grupp av chefer och chefer med stora karriärer i näringslivet.
  • Vår modell bygger på vad företag behöver idag. Inte på gamla mönster som inte längre passar i vårt nuvarande affärssystem.
  • I BEBS söker vi inte bara det du lärde dig, men att du genomför det du lärde dig genom ett pedagogiskt, kreativt och störande tillvägagångssätt.

Vad får BEBS studenter?

· Utbildning inriktade på internationell verksamhet och drivs av innovation

· Bemyndigande för att skapa ditt eget företag

· En strategisk vision om ledarskap som inspirerar innovativa och hållbara affärsmodeller

· En känsla av socialt ansvar, som kommer med professionell kompetens och engagerat ledarskap

· Utmärkt nätverksmöjligheter genom professorer, studiebesök och praktikplatser

· Nuvarande och aktuell praktisk kunskap

· En studiemiljö som är affärsorienterad med en hög humanistisk inriktning

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Barcelona Executive Business School (BEBS)

Mellan framgång och misslyckande finns det bra projektledning eller brist på det. Vem vill misslyckas? Svaret på denna fråga är anledningen till att projektledning har bl ... [+]

Mellan framgång och misslyckande finns det bra projektledning eller brist på det. Vem vill misslyckas? Svaret på denna fråga är anledningen till att projektledning har blivit stjärnverktyget för företag de senaste åren.

Att sätta mål i verkligheten kan vara lättare sagt än gjort för många företag. Den nuvarande affärsmiljön är hyperkompetent och globaliserad, där förändring sker varje dag. Det innebär att företagen måste fatta snabba beslut samtidigt som de är osäkra på vad som kan vara nästa. Ett sätt att göra tillväxten hållbar är att en bra plan är på plats och att dra nytta av förändringarna, snarare än att se dem som hinder. De mest framgångsrika företagen materialiserar idéer genom att omvandla dessa förändringar till projekt och genomföra dem genom välplanerad projektledning.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Engelska,Spansk
Heltid
10 - 12 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Befälhavaren i internationell turism och gästfrihet består av att ge kunskap om aktuella ämnen som är inriktade på turistsektorn och human capital management och dess inf ... [+]

Befälhavaren i internationell turism och gästfrihet består av att ge kunskap om aktuella ämnen som är inriktade på turistsektorn och human capital management och dess inflytande på turistmarknaden samt uppmuntra innovation och evolutionära förbättringar på detta område. Denna grad syftar till att utveckla elevernas karriär som direktörer, områdeschefer eller entreprenörer, så att de kan förvärva de kunskaper och färdigheter som krävs för beslutsfattandet inom denna sektor.

Inom turism och gästfrihet är kunskap om planering och hantering av turism avgörande för en ledarkarriär i det spännande yrket för gästfrihetsstyrning eller turism.

Därför uppmuntrar denna mästare till innovation och evolutionära förbättringar och utbildar professionella specialister inom turismens förvaltning inom alla sina områden genom att utveckla en komplett affärsplan relaterad till sektorn.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Engelska,Spansk
Heltid
10 - 12 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Den internationella mastern i e-Supply Chain Management syftar till att utveckla de nödvändiga kriterierna för att du ska få en tydlig, aktuell och övergripande överblick ... [+]

Den internationella mastern i e-Supply Chain Management syftar till att utbilda yrkesverksamma på att ha en strategisk vision så att de inte bara behärskar logistiken utan att de fokuserade på att utveckla internationaliseringen av företaget, som går utöver transport och lagring, så att de behärskar allt behov och områden som planering, förvaltning och kontroll av logistikstrategi och internationalisering av företaget.

Programmets moduler

Modul 1: En strategisk och global vision för Supply Chain Management (SCM) - 6 hp ECTS

Modul 2: SCM Innovation och optimering - 9 hp ECTS

Modul 3: Efterfrågan, strategi, inköp, inköp och inköp i SCM - 6 hp ECTS

Modul 4: Distribution, lagring, hantering, transport och omvänd logistik, strategisk hantering av aktier i SCM - 9 hp ECTS... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Engelska,Spansk
Heltid
10 - 12 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Mästaren i International Business Innovation (IMBI) förbereder dig för att kunna innovera i en global miljö där förstå vikten av ny teknik, personlig förbättring etc. låt ... [+]

MBA i internationell affärsinnovation (IMBI) strävar efter att utveckla förmågor och färdigheter för företagens personal från olika sektorer och avdelningar för att göra det möjligt för dem att svara på det nya utmaningar de står inför i det nuvarande samhället. En miljö som har lidit en strukturell förändring behöver en annan, mer entreprenörs närma sig.

Academic Curriculum

Kapaciteten att förnya: en av få varaktiga konkurrensfördelar - 9 högskolepoäng

Nyckelfaktorn för innovation: Människor - 6 högskolepoäng

Identifiering av innovationsutmaningar (innovationsstrategi) - 9 högskolepoäng... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Engelska,Spansk
Heltid
10 - 12 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Barcelona Executive Business School (BEBS)

MBA i Talent Management and Leadership (HR) av BEBS förbereder proffs att utvecklas i sin karriär som ledare inom mänskliga resurser (HR) och tillhandahålla lösningar på ... [+]

Oavsett om du bedriver karriär inom ett stort företag eller en ung start, finns det ett område som är det mest utmanande för något av dessa företag att hantera - mänskliga kapitalet. När man arbetar med människor är det inte alltid tillräckligt att vara en bra chef, det är också nödvändigt att vara en bra ledare också.

MBA i Talent Management and Leadership (HR) av BEBS förbereder proffs att utvecklas i sin karriär som ledare inom mänskliga resurser (HR) och tillhandahålla lösningar på dagens utmaningar inom detta område.

Förutom att lära sig principerna om HR, har eleverna möjlighet att lära sig begrepp om mänskliga kapitalhantering, såsom motivation av anställda, talangförvärv och retention, förändringshantering och organisationsbildning, vilket gör det möjligt för dem att få välbehövlig coachning. Som HR spelar en strategisk roll i utförandet av globala organisationer, ger detta program eleverna allt svårt... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Engelska
Heltid
10 - 12 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonia, Spanien
Telefon
false