Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UPF Barcelona School of Management är Pompeu Fabra Universitys förvaltningsskola, ett av de bästa universiteten världen över enligt stora internationella rankningar. Det ingår i fortsättningsutbildningsinstitutet för Pompeu Fabra University, ordförande vid universitetets rektor. Vårt uppdrag är att utveckla proffs som ska förvandla samhället genom att utmana normerna för vetenskap och social medvetenhet. Vi erbjuder masterprogram, doktorandkurser och specialiseringskurser inom företagsekonomi och ledning, juridik, politik och offentlig förvaltning, kreativitet och teknik, ekonomi, hälsostyrning och vetenskap, kommunikation, journalistik och översättning, marknadsföring och branding, redovisning och ekonomi och mänskliga Medel. Vi definierar ledningen som en resurs som är grundläggande för någon form av professionell utveckling. det är inte bara kopplat till affärsverksamheten eller ledarrollen. Vi ser utbildning som ett band mellan universitetet och företaget. Därför utvecklas alla masterprogram och forskarutbildning gemensamt av UPF: s mest prestigefyllda akademiker och respekterade yrkesverksamma från ledande företag och offentliga myndigheter.

608_img4.jpg

Varför välja oss?

Eftersom det är Business School of Pompeu Fabra University, ett av världens bästa universitet enligt de viktigaste internationella rankningarna:

  • Rangerat som 12: e bästa universitetet i världen under 50 år enligt Times Higher Education Ranking (2015).
  • Topp 10 bland Europas bästa universitet enligt U-Multirank (2015)
  • På de högsta 400 universiteten enligt Världshögskolans akademiska ranking (2014). Det högsta spanska universitetet inom samhällsvetenskap

För sin nationellt och internationellt kända undervisande personal; kombinera de bästa UPF-föreläsarna, ledare inom undervisning, forskning och vetenskaplig produktion, med högkvalificerade direktörer och professionella från de bästa företagen på marknaden. På grund av sin omfattande, mångfacetterade vision av förvaltningen, som definieras som en resurs som är grundläggande för någon form av professionell utveckling. det är inte bara kopplat till affärsverksamheten eller ledarrollen. Att njuta av en internationell lärande erfarenhet på alla sina campus. 2015:

  • 45 nationaliteter representerade bland studentkåren
  • 82% av stipendierna tilldelade internationella studenter
  • 71% av lärarutbildningens lärare utbildad vid prestigefyllda universitet utanför Spanien

För sin starka koppling till industrin. 2015:

  • Över 900 studenter tog en praktikplats.
  • Över 1200 praktikavtal tecknades med företag

För sitt magnifika läge i den dynamiska, kosmopolitiska staden Barcelona och dess emblematiska faciliteter: Ciutadella Campus, Balmes-byggnaden, Poblenou Campus och Mar Campus. För sitt stöd till och engagemang för talang och motivation för sina elever. Förra året:

  • 29 Civilingenjörsstudenterna gynnades av ett MSc-stipendium
  • 26 Talent Stipendier tilldelades till de mest lysande Barcelona School of Management studenter

Eftersom 91% av studenterna skulle rekommendera skolans masterprogram och forskarutbildningskurser till en vän.

Platser

Barcelona

UPF Barcelona School Of Management

Address
Barcelona School of Management
Balmes, 132-134


08008 Barcelona, Katalonien, Spanien
Telefon
+34 935 42 18 00

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited