Barreira Arte + Diseño

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

131426_BarreiraADluz-low.jpg

Att välja att studera i Barreira AD är att välja att gå in i en annorlunda, mångfaldig, kreativ miljö; en miljö där du kan vara den du vill, eftersom elever och lärare inte bara respekterar skillnaden utan också konstruktionen av personlighet, talang och själva rösten.

Barreira AD, med mer än 60 års erfarenhet, lär ut modedesign, grafisk design, interiördesign, 3D-animering, videogamesdesign och film i olika officiella program - mellan- och högre grader, högre studier motsvarande universitetsgrad - och i Internationella mästare , med en metod baserad på tillämpad kunskap: våra elever lär sig när de arbetar med kreativa projekt med verklig korrespondens inom den yrkessektor de riktar sig till.

Våra klassrum och verkstadsklassrum är utrustade med de senaste tekniska medlen så att studenten har till sitt förfogande de verktyg som han kommer att arbeta med när han avslutar sina studier i centrum.

För om det söks efter något i Barreira AD, förutom att utveckla individuella och kollektiva talanger, är det att förbereda våra studenter och studenter på ett sådant sätt att de lämnar arbetsmarknaden med den garanti att det de har lärt sig gör att de kan välja att arbeta på Högsta nivå tack vare skillnaderna som gör dem unika. Det gör dem mer.

Vad är "VAR MER" för oss?

BE MORE är inte bara Barreira AD, det är du. Människor som du som har trott på att välja en annan väg, alla de människor som tack vare sin kreativitet skapar en bättre värld. Du som har lagt bort det konventionella och valt dig själv för att vara mer.

Om du väljer att drömma snarare än konform, om du väljer det innovativa istället för det vanliga, om du väljer att omvandla, om du väljer att skapa, ... väljer du att vara mer.

Studera i Valencia (Spanien)

Valencia är den tredje viktigaste staden i Spanien, det kommer att vara världens huvudstad i design 2022, och det är den europeiska destinationen som tar emot fler utländska studenter, och det förvånar oss inte: huvudstaden i Valencia-gemenskapen badad vid Medelhavet ger en fantastisk livskvalitet för dess invånare, det vanliga och tillfälliga. Säker, varm, vänlig, grön, kulturell, levande, väl ansluten: att bo i Valencia är en upplevelse präglad av ljus, glädje och möjligheter för personlig tillväxt som staden erbjuder.

Lärningsmetod

Barreira AD-metodiken är i huvudsak baserad på studenters kompetens.

Vi differentierar oss genom att sätta in våra studenter i de bästa jobben tack vare följande pelare:

  • Det bästa lärarteamet. Det är vårt märke och det mest berömda av vårt centrum. Vi har aktiva yrkesverksamma, som har en position med stor relevans inom designvärlden, och säkert erbjuder studenten en verklig och elitisk vision, som leder dem i deras framtida yrkeskarriär, utökar sitt kontaktnät och till och med stöder deras verkliga professionella projekt.
  • Avtal med företag. Barreira AD erbjuder 3 positioner i professionell praxis för varje student, utöver verkliga projekt och workshops. Vi har ett omfattande nätverk av avtal med höga och ansedda företag, som: IKEA, Porcelanosa, Samsung, Google, Fantasy, Centro Sperimentale di Cinematografia, Agatha Ruiz de la Prada, Dolby Labs, Polimoda, Istituto Marangoni, Habitat, IBM , AMIN, Leroy Merlin, SKY Television, El Corte Inglés, CANADA, HBO Spanien, Ogilvy, Telva, Casual hotell, 3D-dubblar, NUKE, ...
  • Professionell verklighet. Studenten från den första dagen som börjar i Barreira AD utbildar sig i verkliga professionella aspekter. Båda kontakterna med proffs, realisering av verkliga projekt för företag där de vårdar sina kunskaper samtidigt som deras CV.
  • Internationalisering. Det är viktigt att våra elever har olika perspektiv, att de livnär sig från olika kulturer och att alla dörrar har dem öppna. Därför integrerar alla utbildningsprogram i Barreira AD utbildningsresor, lärare och internationella projekt (CUMULUS, ELIA, ERASMUS).
  • Innovation. Det ständiga engagemanget för att undervisa innovation och användningen av ny teknik som grundläggande stöd.

Platser

Valencia

Address
Gran Vía Fernando el Católico 69
Valencia, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium