CEI Escuela de Diseño

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpgCEI Escuela de Diseño","author_url":"","source":""}" alt="136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpg" />

Om oss

CEI - Center for Innovations Studies - är en digital designskola från 2000-talet, grundad på 1900-talet (1991). Vi är ett officiellt utbildningscenter för Adobe, Apple, IBM, Maxon och Google Partner , specialiserade inom digital marknadsförings- och designsektor, med kontor i Madrid, Sevilla och snart i Lissabon. Våra kurser, magister och högre grader utvecklas inom fyra områden: Grafisk design , webbutveckling , digital marknadsföring och digital videoredigering och postproduktion (VFX) och rörelsegrafik .

Nu vet vi att vi hade rätt när vi satsade på kvalitetsundervisning som designskola 1991. Vårt högsta var, är och kommer att fortsätta att vara att när skolperioden slutar kommer eleven att hantera de tekniker som undervisas under sin utbildning. Av den anledningen har den stora majoriteten av de tusentals studenter som har gått igenom våra klassrum gått in på arbetsmarknaden eller har förbättrat sina arbetsvillkor efter att ha avslutat sina studier vid CEI: School of Design .

Med mer än 29 år i sektorn, mer än 15 000 utbildade studenter och ett team av högt kvalificerade yrkesmän, syftar CEI att förbättra sina studenters färdigheter genom att ständigt anpassa sig till de starka kraven på den globala arbetsmarknaden. Dessutom har vår skola tilldelats utmärkelserna för utmärkelser för utbildning 2018 och 2019 som bästa utbildningscenter för ansikte mot ansikte, bästa utbildningsprogram för professionell insättning, webbplats för bästa utbildningscenter för ansikte mot ansikte och bästa utbildningscenter för professionell utbildning.

Vår metod

Vill du veta CEI-metoden: School of Design?

Dessa är några av de viktigaste funktionerna:

Klassrum och onlinekurser

Vi vet att det bästa sättet att lära sig de teoretiska och praktiska koncept som utgör våra kurser, magister och högre grader är under ansikte mot ansikte och permanent närvaro av den specialiserade läraren i ämnet som övervakar och leder studentens lärande på ett konstant och personligt sätt, garanterar maximal användning av dem.

Men alltid med avsikt att anpassa sig till alla våra studenters behov och omständigheter, och framför allt för dem som inte kan komma till våra anläggningar dagligen, erbjuder vi också våra distans- eller onlinestudier.

Små grupper

En bra utbildning bör undervisas i små grupper, eftersom kvaliteten på undervisningen ökar, vilket resulterar i högre studentprestanda i varje ämne som utvecklats under kursen eller master. Det största klassrummet i CEI Madrid och Sevilla har en kapacitet för 15 studenter och det minsta för 8 personer, där grupper om cirka 10 personer är normala.

Garanterat undervisningssystem

När studenterna är inskrivna har studenten, om de så önskar, möjligheten att upprepa kursen, magisterexamen eller högre redan gjort vid CEI: School of Design helt gratis, vilket garanterar full inlärning av det valda ämnet.

136283_136168_escuela-de-diseno.jpgCEI Escuela de Diseño","author_url":"","source":""}" alt="136283_136168_escuela-de-diseno.jpg" />

Schemalagda mångfald

Det är vi som måste anpassa oss som en skola till elevernas behov och inte tvärtom. Av denna anledning har CEI: School of Design morgon-, eftermiddags- och kvällsscheman för alla sina studier för att göra den bästa utbildningen kompatibel med någon annan akademisk eller professionell uppgift.

Job Board

Efter utbildningsperioden begränsar vår skola sig inte uteslutande till att upprätthålla en databas över våra studenter och studenter. Vår 28 års erfarenhet och kontakter i denna miljö gör vår Jobbank till ett extremt effektivt verktyg för våra studenter att få ett jobb. Finns för alla våra studior , helt gratis.

Skriftlig arbetsgaranti

Genom att anmäla dig till någon av våra professionella magisterexamina eller högre examen kan du dra nytta av vår skriftliga arbetsgaranti genom vilken vi har åtagit oss att hitta dig ett jobb relaterat till dina studier inom en period som inte överstiger 6 månader.

Fraktionering av mängden av dina studier

Vi underlättar förverkligandet av våra kurser, bootcamp, master och högre grader genom att automatiskt och omedelbart bevilja finansiering av centret själv genom att dela studiens belopp med direktdebitering. Du kan betala för dina studier i termer av 3, 6 eller upp till 10 månader.

Huvudkontor

Madrid

CEI Madrid har två utrymmen, åtskilda med 100 meter: skolan, som helt och hållet är dedikerad till utbildning och å andra sidan Coffice, där skolcafeteriet är inrymt, ett samarbetsområde för studenter och studenter och ett utrymme för leverans av workshops, workshops och masterclasses.

sevilla

CEI Sevilla har nya anläggningar. Ett utrymme på nästan 300 m2 i stadens centrum med många nya funktioner som ett bibliotek, fotograferingsstudio, ritrum och digital illustration.

Vad inkluderar dina studier gratis?

  • 3 timmar akademisk eller professionell inriktning per student
  • Delad arbetsyta
  • Flera masterclasses och workshops varje månad
  • Obegränsad Google-enhet för alla studenter, för alltid
  • Online-klasser de dagar du inte kan delta personligen
  • Möjlighet till utbyte mellan Madrid, Sevilla och Lissabon (2020/2021)
  • .Com-domän och egen värd för varje student, under ett år
  • Jobbbank och / eller skriftlig jobbgaranti
  • Hel eller delvis repetition av studierna, om studenten begär det

Platser

madrid

Address
Calle de Rodríguez San Pedro, 2 y 10,
28015 Madrid

madrid, Madrid-regionen, Spanien

sevilla

Address
Calle Conde de Cifuentes, 4, 41004 Sevilla
sevilla, andalusien, Spanien

Online Spanien

Address
madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium