CEI International Affairs Escuela Diplomática de Barcelona

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

CEI International Affairs är en institution som arbetar med och för professionella inom diplomati och internationella relationer. Huvudsyftet är att hjälpa dem att förbättra sin kunskap och utveckla sina personliga färdigheter eller förmågor i syfte att uppnå kvalitet. samt utbilda nya yrkesverksamma för att få tillgång till diplomatisk karriär, den internationella offentliga funktionen, den regionala och lokala förvaltningen, icke-statliga organisationer eller specialisera sig i offentlig och företagsdiplomati.

Denna uppgift, tillsammans med forskning och dialog, som främjas genom seminarier och konferenser, definierar de tre grundläggande linjerna i de internationella förbindelserna för internationella förbindelserna.

30 års ledarskap på detta område stöder oss. CIS Internationella frågor i Barcelona föddes i december 1987 och skapades av utrikesministeriet, Europeiska unionen och samarbetet, universitetet i Barcelona och bankstiftelsen "la Caixa". Sedan dess har dess åtagande varit att arbeta runt internationella relationer, diplomati, lag, ekonomi och multilateral politik.

CEI International Affairs är ett centrum knutet till universitetet i Barcelona.

111530_20190306uv0vxtc0p7rZcZtP_5ku6H_large.png

Platser

Barcelona

Address
Finca Agustí Pedro Pons
Av. Vallvidrera, 25
08017 Barcelona

Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium