CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

KÄND CESCOMPOL: KOMMUNIKATION och politik

Den Centrum för avancerade studier i kommunikation och politisk marknadsföring Det är en privat institution tillägnad utbildning, forskning och rådgivning inom olika områden med anknytning till utövandet av politik. Baserat i Madrid fungerar centrum i landet och i olika latinamerikanska länder.

Ur ett globalt och tvärvetenskapligt perspektiv fokuserar på utbildning av tjänstemän och offentliga chefer, analytiker och politiska konsulter, samt yrkesverksamma inom den privata sektorn som är kopplade till statliga angelägenheter.

Centret består av akademiker och konsulter nationella och internationella organisationer med styrkt erfarenhet inom design, genomförande och utvärdering av offentlig politik, regeringens planer i tre nivåer, kommunikationsstrategier och politisk marknadsföring och valkampanjer .

aktivitetscenter

UTBILDNING

Forskarutbildning i samarbete med universitet och akademiska institutioner inriktade på specialisering student i politisk rådgivning, politisk marknadsföring, valkampanjer, institutionell kommunikation, medierelationer, analys av politiska scenarier , design och genomförande av allmän ordning, säkerhet, försvar, geostrategi, internationella relationer och public affairs (lobby).

UNDERSÖKNING

Publiceringen av texter, arbetsdokument och rapporter, som ett resultat av forskning om yrkesutbildning, är en av de grundläggande elementen i centrum.

KONSULTTJÄNSTER

Centrum för avancerade kommunikationsvetenskap och politisk marknadsföring hjälper regeringar i de tre regeringarna samt politiska partier och privata enheter som är kopplade till offentliga åtgärder inom specifika områden som beskrivs.

Platser

madrid

Address
Calle Trinidad, 1
Alcalá de Henares

28801 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium