University CEU - Cardenal Herrera

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den CEU Cardenal Herrera University är en del av San Pablo CEU University Foundation, utbildningsinstitution, ideell ägs av ACDP och en hög av mer än 75 års erfarenhet inom utbildningsområdet. Stiftelsen invigdes i Valencia 1971 och godkände lagen om inrättandet av universitetet 1999, tillåter oss att vara den första privata universitetet i Valencia i internationella ranking och de fyra spanska universitet.

Den CEU Cardenal Herrera University erbjuder en utbildning och program innovativt lärande där studenten spelar en central och aktiv roll, efter modell av de mest prestigefyllda universiteten i världen genom att erbjuda en gedigen utbildning, kvalitet och med en verklig internationell vilja. Varje grupp som bildas för det praktiska arbetet består av ett litet antal elever. På detta sätt, våra elever när deras utbildning är klar, kommer in i arbetslivet i något europeiskt land, vilket ger dem ett brett spektrum av möjligheter. Dessutom har vi många avtal som tillåter eleverna att göra praktik i externa, inte bara i Spanien utan också i godkända stationer som finns i de flesta europeiska länder och i många institutioner utanför Europa.

vårt uppdrag

Vi är ett Catholic University, en pionjär inom utvecklingen av innovativa utbildningsprojekt. Vårt mål är att se till att människor som studerar här omfattar den disciplin de lär sig och det kan därefter utveckla sitt arbete med integritet och ansvar. Vi upprätthåller humanistiska värden för Christian inspiration som definierar vårt sätt att tänka och agera för det goda samhället.

Vi strävar efter att få till det globala samhället:

 • Folk fullt utbildade och beredda att bidra till samhällets utveckling och förbättring av sin omgivning.
 • Bra forskning genererar kunskap och innovation.
 • Entreprenörsanda som kan tillämpas på de ekonomiska och sociala projekt.

vår vision

Vi strävar efter att stärka vår universitetets webbsidor internationell, Dess innovativa anda och företagande åtgärder, så att den överför dessa värden till universitetssamfundet som senare överlämna dem att vända sig till företaget.

Vårt mål är att tåg kvalitet människor i alla avseenden - intellektuell, professionell och människa - och vi ständigt efter att förbättra utbildningen.

Universitetet kommer att ha i sig eller genom sina studenter, en inverkan på samhället genom att bidra till att förbättra den. Man vill också att bli en internationell referens inom högre utbildning.

8 skäl att välja den CEU Cardenal Herrera University

1. Excellence, allmän och personlig uppmärksamhet utbildning

Vi lägger stor vikt vid akademiska och yrkesmässiga kompetens och utbildning av våra studenter. Att lära utöver den enkla ramen för kursen och för oss är personlig utbildning av största vikt.

Vid universitetet CEU Cardenal Herrera, tror vi att det första året är en möjlighet för eleven att välja sin framtida inriktning och tillträder sin akademiska engagemang som kommer att bli ombedd under sina studier. Från den första dagen, kommer studenten att stödjas tack vare närheten upprätthålls av alla lärare, personliga möten och universitet service.

Lärarna är väl medvetna om att deras roll är inte bara att lära, men också för att säkerställa att eleverna lär sig och mogna intellektuellt. För att göra sin undervisning arbete sträcker sig långt bortom kursen.

2. Språkinlärning: en viktig tillgång

En av våra främsta prioriteringar är också språkinlärning. Våra studenter har tillgång till många kurser som vår språktjänsten erbjuder under hela året:

 • Kines
 • Engelska
 • spanska
 • tysk

3. Praktikplatser och sysselsättning

Universitetet ger studenterna lämplig infrastruktur till deras utbildning, där de kommer att möta verkliga situationer. Det är där de inser sina tidiga skeden.

Dessutom uppmuntrar ett universitet specifik tjänst och förvaltar studentpraktik i spanska eller utländska institutioner.

4. De nationella och internationella utbyten

Under läsåret, erbjuder vi möjlighet för studenter att studera i andra europeiska universitet inom ramen för Erasmus utbytesprogram +.

Den CEU Cardenal Herrera University har mer än 250 partnerskapsavtal som undertecknats med europeiska och amerikanska universitet.

Vår Mobility Office organiserar hela året informativa sessioner för att informera elever i alla internationella utvecklingsmöjligheter som finns tillgängliga för dem. De ger samma service till studenter åker utomlands.

5. Utrustning

Vi erbjuder våra elever de bästa resurserna och anläggningar för att kunna slutföra sin utbildning (laboratorier, tandvård klinik, djursjukhuset, gård, datorsalar, bibliotek ...).

6. International Calling

Mer än 1300 studenter i vårt universitet är internationella. De kommer från hela världen har valt CEU Cardenal Herrera University inte bara för akademisk excellens, men också för dess plats.

Internationella studenter integreras också väl med vårt universitet som nationella studenter. Alla har tillgång till de tjänster som erbjuds av vår institution. Vi erbjuder även exklusiva tjänster anpassade till de särskilda behoven hos internationella studenter.

7. Klassificering och vetenskaplig forskning

Den CEU Cardenal Herrera University rankas bland de fyra spanska universitet för forskning (Shanghai ranking Expanded, INär, ranking Inter SCImago). Hon är också den privata universitet högst rankade Valencia.

Vår anläggning är engagerade i vetenskaplig forskning (mer än 1,3 miljoner euro i investeringar och mer än 40 projekt) för att utveckla och optimera akademisk excellens som gynnar våra studenter och sammantaget företaget .

8. Föredragna Plats

Regionen Valencia har ett privilegierat läge vid Medelhavskusten. Det ligger på den östra kusten av den iberiska halvön, som tillåter honom att njuta av ett tempererat klimat och trevlig under hela året. Med en yta på 23,505 km2 och cirka 500 km kust är det avgränsas i norr av Katalonien och i söder av regionen Murcia, och gränsar till samhällen i Kastilien-La Mancha och Aragon i väster.

Regionen Valencia är indelad i tre provinser: Alicante, Castellón och Valencia, huvudstad. Universitetet CEU Cardenal Herrera i de tre provinserna i campus. Valencia i siffror:

 • 800 000 invånare
 • 3: e stad i Spanien
 • 2000 års historia
 • 7 km stränder
 • 45 museer
 • 16 teatrar
 • 30 parker och trädgårdar
 • Mer än 300 monument, byggnader och historiska platser
 • Över 1700 restauranger
 • 600 konferenser / evenemang per år
 • Årlig Temperatur: 17,9ºC
 • Mer än 300 soldagar per år

Platser

Moncada

Universidad CEU Cardenal Herrera

Address
46113 Moncada, Valencian Community, Spanien
Telefon
+34 961 36 90 00

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium