CICE La Escuela Profesional de Nuevas Tecnologías

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

VILKA ÄR VI?

ICC, endast Centre officiell träning över 20 multinationella företag i Spanien, är nu en gemenskap av mer än 60.000 studenter från över 30 länder, med alla godkännanden från ledande globala företag som vi ger sin officiella träning och en stab av lärare utbildade yrkesverksamma från de mest prestigefyllda spanska produktionsbolag.

Detta resultat av konstant arbete under mer än 30 års yrkeserfarenhet som professionell Training School specialiserar sig på design och ny teknik.

mission

Uppdraget för ICC är att ge yrkesinriktad utbildning som stöds av användningen av ny teknik, genom att använda de bästa tekniska och mänskliga resurser, nå avtal med större företag Sektor av ny teknik och säkerställa en förnyad medvetenhet om lärarens professionalism och hög kvalitet .

VISION

Att vara ledande inom sektorn för ny teknik Utbildning, utbildning av de bästa yrkesverksamma inom så skilda områden som design och audiovisuella produktionsområden, Digital Imaging, Application Development och Kommunikation.

Värden

  • Kundfokus - Excellence in Management - Teamwork - Innovation och kreativitet Definitionen och ovanstående ändamål, materialiseras dels, i de aktiviteter och beteenden hos alla personer inom organisationen för ICC, och en annan, i generering och överföring av kunskap för samhället (dess bolag och dess institutioner), genom en professionell relation som syftar till att göra ICC, en referensmodell inom kunskapsområden som är utmärkande.
Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister Stora Data Och Business Intelligence. Stor

Campusstudier Heltid October 2018 Spanien Madrid

Prediktiv analys är läran om att förutsäga beteendet, och är närvarande i varje aspekt av våra liv. Det tillför värde till kraften av data och påverkar varje dag göra miljoner [+]

Prediktiv analys är läran om att förutsäga beteendet, och är närvarande i varje aspekt av våra liv. Det tillför värde till kraften av data och påverkar varje dag gör miljontals beslut.

Banker, företag, politiker och organisationer använder den för att övertyga oss om vi behöver deras produkter eller tjänster.

Business Intelligence (Business Intelligence) är en metod för företagsledning som gör att en organisation för att definiera vilken information som är användbar och relevant för företagens beslutsfattande. Detta koncept hjälper organisationer att fatta bättre beslut och vinna konkurrensfördelar på marknaden.

Big Data (Big Data) som begrepp är den uppsättning av teknik och verktyg för att samla in, lagra, bearbeta och visualisera stora mängder data till en kostnad och på ett rimligt och uthärdligt av en organisation tid.... [-]