Läs den officiella beskrivningen

mission

Syftet med CMI existens är att bidra till uppvakningen av samhället för att skapa en ny och bättre värld genom forskning, utveckling och innovation och människans integrerade utbildning.

Vi bygger på en ny utbildning inom organisationshantering som sätter grundpelaren i människans integritet och på alla människors ansvar med samhälle och natur, för att bidra till att lösa våra utmaningar.


Dessa är de fem huvudsakliga handlingslinjerna för CMI :

 • Som en forsknings-, utvecklings- och innovationsorganisation skapar avantgarde vetenskaplig och teknisk kunskap i harmoni och samarbete med branschagenter.
 • Erbjud träningsprodukter och tjänster för excellens i medveten hantering av organisationer, maximering av talangutveckling och förmåga hos människor.
 • Genom CMI Universal Foundation hjälper människor och grupper med ouppfyllda behov, oavsett situation eller ursprung, genom att stödja utvecklingen och förbättringen av deras kapacitet.
 • Råd och stöd för främjande och skapande av nya ansvariga organisationer.
 • Erbjuda avancerade konsulttjänster till ledare och organisationer som söker excellens till samhällets tjänst.

CMI arbetar för att växa som ett ekosystem som genererar ansvariga produkter och tjänster som täcker hela cykeln, från idéens uppfattning till slutet av dess livscykel.


utsikt

CMI framtidsplaner ska bidra globalt för att uppnå ett samhälle i fred och harmoni med miljön genom bildandet av medvetna ledare, det vill säga full och ansvarig.

CMI vision är att vara ett globalt riktmärke inom undervisning, konsultation och entreprenörskap i samband med ledarskap och medveten hantering av människor och organisationer.

 • Vår specialitet och egenskaper som skiljer oss.
 • Vi strävar efter att vara referenscentrum i Europa i medveten hantering.
 • Pioneer Institute inom forskning, utveckling och innovation inom utbildning och ansvarig förvaltning av företag och organisationer.
 • Fakulteten består av läkare och forskare i spetsen för specialområdena för CMI .
 • Vi älskar vårt arbete och sänder med passion de mest avancerade vetenskapliga och tekniska framsteg inom områdena förvaltning och administration, drivna av en anda av excellens och service.
 • Studieplaner av högsta kvalitet, utformad för att få en global omfattning och effekt.
 • Engagerade till människans integrerade utveckling.


Ande att söka efter perfektion och ständig förbättring

CMI föddes med ett kall för excellens och kontinuerlig förbättring, vilket för oss innebär att alltid erbjuda högsta kvalitet och vara trogen mot våra åtaganden.

Om oss

Vårt engagemang för excellens är grundläggande för framgången med CMI , ett institut i kontinuerlig utveckling som ger de senaste framstegen i ansvarsfull förvaltning av företag och organisationer.

entreprenörskap

Entreprenörskap är en väsentlig del av CMI . Deras professorer arbetar inom flera områden: forskning i skapandet av organisationer, råd till nystart och till stöd för entreprenörskapsprojekt av studenterna i MBA-programansvariga. Med allt detta presenterar CMI ett unikt ekosystem där en entreprenör kan hitta alla nödvändiga resurser för att maximera sina chanser att lyckas.

Alla dessa projekt delar en gemensam anda: att skapa ansvariga startups.

Naturlig, social och ekonomisk miljö

För CMI organisationer i miljöer som påverkar och påverkas av olika perspektiv som miljö, sociologisk, ekonomisk etc. så att utöva ett verkligt ansvarsfullt ledarskap är det nödvändigt att dyka in i miljöstudien med en holistisk och tvärvetenskaplig metod.

CMI forskarna dyker in i fenomenen för de olika vetenskaperna som spelar in och deras samspel, och sänder de senaste innovationerna inom dessa områden.

Kommersiell och marknadsföring

Teamet av forskarprofessorer från Commercial and Marketing Area utarbetar innovativa verktyg för att förstå, distribuera och marknadsföra dessa discipliner på högsta nivå.

Genom att optimera anpassningen till en global och digital marknad erbjuds en medveten och integrerande vision som täcker alla grundläggande faktorer i detta område för att uppnå önskad positiv påverkan i klienternas sinnen och en fortsatt och hållbar framgång.

ekonomi

Vid CMI arbetar forskare från finansområdet för att uppnå och överföra vetenskapliga framsteg inom olika områden som gör ekonomisk-ekonomisk och kostnadsanalys mer kraftfulla och användbara verktyg som gör det möjligt att täcka och hantera världens komplexa med en bredare omfattning. nuvarande och alla parter som berörs av företagsverksamheten, vilket ger en mer noggrann och engagerad bedömning av organisationens ekonomiska hälsa.

Professorerna inom finansområdet är experter på området och med framgångsrika karriärvägar inom sin bransch och som arbetar som pionjärer och ansvariga för ansvarig ekonomi.

operationer

CMI undersöker att utveckla innovationer i verksamhetsriktningen för att uppnå en positiv inverkan på samhället och miljön, säkerställa industriella modeller och ekologiska och hållbara tjänster som utnyttjar de senaste vetenskapliga och tekniska framstegen.

Professorerna i Verksamheten vid CMI täcker ett brett spektrum av erfarenheter som specialister på detta område och ligger i framkant för att utöka kunskapens gränser och överföra den senaste tekniken inom olika områden, sektorer och affärsmodeller.

Human Management

CMI innebära en stor förändring i personalets riktning: dess utveckling till mänsklig förvaltning, som slutar betrakta människor som en resurs för organisationens ändamål och erkänner hos människor sin viktiga betydelse och den sanna principen att Det motsvarar dem som människor. En helt respektfull vision som bygger på de senaste framstegen inom neurovetenskap, psykologi, administration och ledning.

strategi

I CMI strategiska område är nya utvecklingar och teorier som bland annat kommer från forskning om utvecklingen av företagens sociala ansvar och dess inverkan på begreppet och strategiskt genomförande av organisationer ledda. CMI professorerna med omfattande erfarenhet inom detta område bidrar till att tydligt förstå betydelsen och konsekvenserna inom alla strategiska områden.

kvalitet

Att sträva efter perfektion och högsta kvalitet i allt vi gör är en viktig del av CMI . Det är därför det är en tvärgående aspekt för alla ämnen i läroplanen. Kvalitetsområdets fakultet lägger fokus på alla relevanta aspekter och innovationer för att uppnå excellens som ledningssystem, administration, certifieringar, standarder etc.

I en miljö som Corporate Social Responsibility arbetar CMI med att utveckla och överföra sin egen vision om certifieringssystem.

Digital Technologies

Som en ny institution född i den digitala eran har CMI forskarprofessorer passionerade om de fördelar som vår tid erbjuder för att hantera informations- och kommunikationssystem. I ett sammanhang av branschen 4.0, sociala nätverk och växande digitalisering på alla områden erbjuder fakulteten för Digital Technology Area utbildning som innehåller de senaste verktygen och kunskapen för att hantera digitala system och teknologier med excellens.


Forskning, utveckling och innovation

CMI är ett institut för forskning, utveckling och innovation och arbetar därför för att gå utöver kunskapens gränser och utveckla teknik och innovationer inom olika områden som förvaltning av organisationer, produktionsprocesser, social innovation etc. .

CMI utgörs därför främst av doktorer eller doktorander inom institutets olika områden.

I skapandet och förvaltningen av organisationer lägger CMI särskild tonvikt på egenskaperna för forskning, utveckling och innovation, varför programmen omfattar dessa områden med två mål: att lägga grunden för att kunna hantera en organisation baserad på IDI och så att studenter förvärvar den kunskap och färdigheter som gör det möjligt för dem att utvecklas för att genomföra ett doktorandprogram i framtiden, så att de ansvariga MBAerna också uppfattas som master i forskning, utveckling och innovation, inklusive läroplanen för realisering av en forskningsarbete.

Programmen undervisas på:
Spansk

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

CMI

Mästaren i Corporate Social Responsibility och Sustainability av CMI Research Institute syftar till att positionera sig som referensmästare inom CSR och Sustainability på ... [+]

Mästaren i Corporate Social Responsibility och Sustainability av CMI Research Institute syftar till att positionera sig som referensmästare inom CSR och Sustainability på globalt område. Det erbjuds i olika modaliteter, heltid, deltid och online. Programmet samlar de senaste framstegen och bästa praxis för att göra CSR och Sustainability till de sanna drivkrafterna för en integrerad tillväxt av företag och organisationer.

CMI är en Business School fokuserad på Corporate Social Responsibility, erbjuder sina mästare i Corporate Social Responsibility och Sustainability till alla de som vill göra ett specialiserat program och referens inom sektorn tack vare sin högskoleexamen och de senaste framstegen vetenskaplig, institutionell och organisatorisk på global nivå.... [-]

Spanien Madrid
October 2019
Heltid
9 månader
Campusstudier
Online
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
CMI

Vår mästare i human management och organisationsutveckling, en magisterexamen i olika ansikte mot ansikte och online-modaliteter, börjar från och med nästa oktober för lä ... [+]

modaliteter:

Veckovis, tisdag och torsdag eftermiddag.Bi-Weekly, fredag eftermiddag och lördag morgon.Online, 100% flexibel, med personlig handledare och lektionsklasser.

Vår mästare i human management och organisationsutveckling, en magisterexamen i olika ansikte mot ansikte och online-modaliteter, börjar från och med nästa oktober för läsåret 2019-2020. Detta program representerar utvecklingen av Human Resources, och erbjuder de senaste trenderna, verktygen och kunskapen i detta grundläggande område för tillväxt i affärer.

Varför har en magisterexamen i CMIDe nuvarande utmaningarna kräver olika och effektiva lösningar för att återställa den balans som samhälle och natur kräver från företag och organisationer.Att växa som ledare, chef och som person, främja personlig utveckling.Att bli en medveten ledare och förvärva kompetensen hos ansvarig förvaltning och administration av företag och organisationer.För att få en global vision som gör att vi framgångsrikt kan möta upplösningen av de komplexa problem som ledare står inför på internationell nivå.Att förvärva den senaste kunskapen och tekniska framsteg i den digitala tiden.Att skapa och hantera ditt eget företag från början, med stöd av CMI Startups Area.För att delta i samhället CMI , fast beslutna att deras integrerade utveckling och ge den bästa servicen och fördelarna med vår institution.Kloster av programmen... [-]
Spanien Madrid
October 2019
Heltid
9 månader
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
CMI

Vår mästare i Neuromarketing, Big Data och Responsible Trade, en magisterexamen i olika former, vecka, vecka och online, börjar från och med nästa oktober för läsåret 201 ... [+]

Vår mästare i Neuromarketing och Responsible Trade, en magisterexamen i olika former, heltid, deltid och online börjar från och med nästa oktober för läsåret 2019-2020. Ett program av excellens, unikt, verkligen transformativt och innovativt för att fullt utveckla sina talanger och färdigheter för en medveten förvaltning av företag och organisationer.

Varför har en magisterexamen i CMIDe nuvarande utmaningarna kräver olika och effektiva lösningar för att återställa den balans som samhälle och natur kräver från företag och organisationer.Att växa som ledare, chef och som person, främja personlig utveckling.Att bli en medveten ledare och förvärva kompetensen hos ansvarig förvaltning och administration av företag och organisationer.För att få en global vision som gör att vi framgångsrikt kan möta upplösningen av de komplexa problem som ledare står inför på internationell nivå.Att förvärva den senaste kunskapen och tekniska framsteg i den digitala tiden.Att skapa och hantera ditt eget företag från början, med stöd av CMI Startups Area.För att delta i samhället CMI , fast beslutna att deras integrerade utveckling och ge den bästa servicen och fördelarna med vår institution.Kloster av programmen... [-]
Spanien Madrid
October 2019
Heltid
Campusstudier
Online
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska

¿Por qué elegiste CMI Business School?

El Mundo necesita líderes íntegros. CMI Business School