COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Coco School är en privat högskola som ligger i Alicante (Spanien). Coco School, en skola som grundades 2003, har specialiserat sig på ett brett utbud av professionella magisterexamen relaterade till olika delar av design, fotografi och reklam kreativitet. Det prestigefyllda katolska universitetet San Antonio i Murcia (UCAM) utfärdar alla kvalifikationer Coco School och därmed få dessa akademiska karaktär.

För närvarande är graden av specialisering och förträfflighet COCO växer dagligen tack vare den professionella framgången av deras fakultet inom industrin design och kommunikation på nationell och internationell nivå.

Vår ledmotiv anges i tron att utbildning bör vara användbara i praktiken, så att alla våra kurser år rita efter år, baserad på den senaste i användningen av ny teknik och nya kommunikationsmetoder, kommer på detta sätt i linje med det dagliga flödet av branschen ständigt förändras i en dynamisk baserad på maximalt utnyttjande av tid, hantera, uppmuntran och krav. För att göra detta, studenter i master och dubbla stora program som har passerat relevanta tester och har lämnat och godkänt sin portfölj och önskan, ingår i påsen och anställningspraxis och som vi genomfört en aktiv sökning.

Coco är en kosmopolitisk skola, välkomna studenter från andra samhällen som Murcia, Valencia, Madrid, Castilla La Mancha, Andalusien och Galicien, liksom internationella studenter från länder som Ryssland, Polen, Colombia, Venezuela, Mexiko, Ecuador, Guatemala, Chile, Nederländerna, Brasilien, Portugal, Frankrike, England, Peru, Panama etc.

Platser

Alicante

Address
Avenida de Elche nº 157
03008 Alicante, Valencian Community, Spanien

Alicante

Address
Carrer Portugal, 2
03690 Alicante, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium