CPA Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den bästa garantin för konkurrenskraft för den bästa utbildningen.

CPA Salduie född frukten av avtal mellan CPA (Audiovisual Training Center) och San Valero Foundation ett företag med mer än 60 års erfarenhet av undervisning.

En banbrytande teknik och omfattande professionell och erfarenhet av undervisning av vår fakultet, konfigureras CPA Online som en enda referens i panorama av mediefostran i vårt land, som är pionjär inom online-metodik.

Vårt mål är att utbilda framtida yrkesutövare inom skapande och produktion av audiovisuellt på bio, radio, video och TV samt scenkonst.

År 2009, i samarbete med högre studier SEAS Open, drar igång linjen distansutbildning, utöka vårt erbjudande och bryta geografiska hinder. Bildandet av CPA Online kombinerar de erfarenheter som gjorts under åren i klassrumsutbildning med bekvämligheten av att studera när och var du vill, utan att förlora kvaliteten på undervisningen.

Fortsatt engagemang för att erbjuda den bästa utbildningen i de specialiteter mest i efterfrågan på marknaden, Online CPA företag i september 2010 ett avtal med Universidad San Jorge, I vilken erkännandet av alla våra examina som av denna universitetsexamina är etablerad.

Platser

Zaragoza

Address
Fundación CPA Salduie
Avda. Alcalde R. Sáinz de Varanda, 1-3
(Escuela de Negocios CAI)

50009 Zaragoza, Aragon, Spanien