DEXS Digital Experience School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är DEXSers Och du?

Vill du veta vem som står bakom DEXS? Om svaret är ja, gratulerar vi dig eftersom det betyder att ditt DNA matchar vårt. DEXSer-teamet är innovativt, ständigt föränderligt och alltid i framkant inom teknisk utbildning.

Vårt DNA: innovation, samarbete och globalt

DEXS är ett utbildningsföretag som föddes inom ekosystemet för teknisk excellens hos atSistemas. Vårt mål är att forma talanger och utbilda proffs för att vägleda dem mot en marknad full av möjligheter.

  • 25 års erfarenhet
  • 1400 yrkesmän
  • 12 internationella huvudkontor
  • 5% av intäkts-ID i

Nyckeln: smidig metodik

Vi är medvetna om de färdigheter som de profiler som vill ingå i tekniska utvecklingsprojekt måste ha. Vi integrerar en smidig arbetsmetod i alla våra program så att detta är möjligt och du når dina mål på alla nivåer.

Således ser vi världen i DEXS

I DEXS vet vi att den nuvarande utbildningsmodellen behöver en bro som kopplar den till företagens verkliga efterfrågan. atSystems är den bron.

Därför anställningsåtagandet . Detta samarbete säkerställer de bästa profilerna som föreslagits jobb efter att ha avslutat för att belöna deras excellens.

Vi vill att denna möjlighet ska vara tillgänglig för alla och det är därför vi beslutade att erbjuda våra program i ett onlineformat och streamingklasser.

130487_5ee4dc4b4850b108f5d08460962f30771139d9e34e507441752779d7924ac0_1280.jpgStartupStockPhotos / Pixabay

Vårt team

Hos DEXS har vi de bästa aktiva proffsen i branschen. Profiler som leder bra projekt och som kommer att vägleda dig i din transformationsprocess så att du når dina mål.

Sergio Lecuona

Med mer än tio års erfarenhet av Middleware och systemtekniker för företag som Blanco eller General Directorate of Traffic. För närvarande Technical Leader Cloud på atSystems samarbetar med olika kunder.

Alfredo López-Palafox

Han är för närvarande en del av Expert Center for Mobility in atSystems som konsult med mer än 20 års erfarenhet inom konsultsektorn och lång erfarenhet som tekniktränare.

José Ángel Corral

Han har nästan 20 års erfarenhet inom konsult- och bankteknologisektorn, ledande företag som The Graffter och JACYAR. För närvarande teknisk ledare för lösningsarkitektur och teknisk chef för Blockchain-området på atSistemas.

Angel Miguel Martinez

Analyst och utvecklingsarkitekt i blockchainprojekt på atSistemas. Ansvarig för utbildning av tvärvetenskapliga team, han har lång erfarenhet inom konsultsektorn.

Alejandro Nieto Boza

Som en del av DevOps community of atSistemas och med erfarenhet av design och installation av Kubernetes arkitektur, har han lång erfarenhet inom olika områden, till exempel infrastruktur som kod, CI / CD, molnarkitekturer eller observerbarhet.

Veronica Moreno Wise

Datoringenjör med mer än 10 års erfarenhet som utvecklingskonsult och QA för företag som mtp. Scrum Master för olika kunder, för närvarande ledare för Agile Community of atSistemas, som följer företaget i sin omvandling.

Daniel Hidalgo Ruiz

Direktör för DEXS som har avslutat en MBA med mer än 10 års erfarenhet av ledning av utbildningscentra och lärare för ekonomisk utbildning. Specialiserat på hantering av utbildningsprojekt e-Learning och Scrum Master.

Patricia García Martínez

Examen i latinamerikansk filologi med lång erfarenhet som lärare och ledning av utbildningscentra. Under de senaste åren har han specialiserat sig på projektledning i e-Learning i digitala skolor. För närvarande akademisk koordinator för DEXS.

Platser

madrid

Address
madrid, Madrid-regionen, Spanien

Program

Skolan erbjuder också: