Bau Design College of Barcelona

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

PRESENTATION

Bau är ett centrum som ger högre utbildning inom området design. Belägen i barcelona, En av de ledande städerna i området design är BAU ligger i ett industriområde på över 6000 m2 utrustad med särskilda rum för undervisning och mångsidiga utrymmen som är avsedda att främja forskning, skapande och innovation.

Den utbildning som erbjuds vid Bau materialiseras på universitetet grader i grafisk, audiovisuella, inredning och mode design samt Mästarens och påbyggnadsexamina. Det finns även andra kurser såsom Examen i Design 'Bau Nit' (Bau Evening), i inriktningarna i grafisk design och inredning, och Sommaruniversitetet, Förutom en mängd olika kurser, monografiska kurser och verkstäder.

historia

Bau Design College of Barcelona, ​​grundades 1989, På initiativ av en grupp professionella designers med en stark utbildning och undervisning kall, som en modern, innovativ och tvärvetenskaplig hög nivå mitten av studier i design, för att komplettera de modeller av mer traditionella utbildningscentra som existerar vid den tidpunkten i Barcelona.

År 2003, Bau åtar sig att en övergång till distriktet 22 @, nu innovation och design distriktet i staden, där det åter och renoverar en magnifik industriområde på över 6000 m2.

2009 var en viktig milstolpe i historien om vårt Centre: inom ramen för det europeiska området (EHEA) Högre blev BAU ett centrum knuten till universitetet i Vic (UVic). Det blev därmed en banbrytande centrum för att ge universitetsstudier för kandidatexamen i design.

Kvaliteten på utbildningen vid Bau, som utvärderas av den katalanska University Quality Assurance Agency (AQU Catalunya), garanterar vår samtid och vår framtid.

Pedagogiska systemet

Syftet med Bau och dess lärare är att utbilda samtida, förhör, kreativa, öppensinnade designers som kan förstå sociala, kulturella och ekonomiska förändringar och arbeta för en hållbar utveckling för att möta de föränderliga behoven i samhället.

Utbildningen modellen Bau ger en solid humanistisk, kulturella, konstnärliga, den tekniska och metodologiska utbildning som kännetecknas av up-to-date undervisning, kopplad till den verkliga professionella världen från odlingen av projektplanen. Bau garantier små klasser att uppmuntra omfattande utbildning, teamwork och personlig undervisning, och är noga med att se över forskningen av både lärare och elever som underlag för att förbättra kreativa färdigheter och innovation.

Den Bau lärarlag gäller innovativa, metoder kvalitet undervisning baserad på tillämpligheten av lärande genom utveckling av projekt, och undervisar studenter att arbeta noggrant och systematiskt för att uppnå professionaliseringen av den kreativa processen.

Bau syftar till att främja flerspråkighet för yrkesmässiga ändamål och i synnerhet behärskning av det engelska språket, som den väsentliga språk för konkurrenskraft på arbetsmarknaden inom design samt för att utöva yrket, samt att bidra till den internationella rykte sina studenter.

Platser

Barcelona

Address
Escuela Superior De Diseño Barcelona
c/ Pujades, 118

08005 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium