University of Deusto: Deusto Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Trots den nuvarande situationen som provoceras av COVID-19, är antagningsteamet vid Deusto Business School tillgängliga för att svara på frågor om våra masterprogram via e-post, Skype eller via telefon.

DEUSTO BUSINESS SCHOOL: EN CENTRALÖD INSTITUTION

Deusto Business School är den första handelsskolan i Spanien, med över hundra års historia som en global referens för väl avrundad affärsutbildning. Det har varit banbrytande för utbildning av företagsledare på dess två platser:

  • La Comercial, som har varit en del av Bilbao campus sedan 1916.
  • ESTE skapades 1956 på San Sebastián Campus.

Deusto Business School utmärker sig i sin överensstämmelse med århundraden gammal tradition och prestige samtidigt som de omfattar de stora trenderna som för närvarande förvandlar verksamhetsvärlden.

DBS erbjuder dig en lärarpersonal bildad av University of Deusto-föreläsare och företagsledare med bred erfarenhet. Vår varierade, moderna och interaktiva metodik fokuserar på att utveckla förmågor genom samarbete och innovation.

Som examen från DBS kommer du att gå med i ett ansedd och växande professionellt nätverk med mer än 15 000 tidigare studenter genom Deusto Business Alumni.

Genom våra program utvecklar våra studenter olika ledaregenskaper och kompetenser enligt värderingar om hållbarhet, ansvar och yrkesetik.

Med våra studentföreningar får du möjlighet att utveckla dina kunskaper och andra förmågor inom investeringar, ekonomi och konsultation.

Vår sysselsättningsgrad är 95% *. Deusto Business School-studenter arbetar i en mängd olika funktionella områden i både den privata och den offentliga sektorn: banktjänster, ekonomi, investeringar, marknadsföring, konsultation, administration.

Vi har en stark affärs-universitetsrelation. Således kommer du att kunna hjälpa till olika konferenser som ges av proffs från viktiga företag.

Deusto rankas bland de 200 bästa universiteten i världen inom ekonomi och ekonomi, och den 1: a i det baskiska universitetssystemet enligt Times Higher Education World University Ranking 2018. Deusto hedrades också med 1: a plats i University-Company ranking av Everis Foundation på grund av dess anpassning till behoven hos organisationer i den privata sektorn.

INTERNATIONALISERING

Deusto Business School upprätthåller viktiga avtal och strategiska allianser med några av de bästa handelshögskolorna och universiteten i världen, med program som undervisas gemensamt eller intensiva moduler som utförs på kända centra utomlands. Dessutom välkomnar Deusto varje år internationella studenter från hela världen.

FACILITETER OCH OMGÅRD

Bilbao Campus

University of Deusto i Bilbao har ett privilegierat läge i hjärtat av Bilbao, mittemot Guggenheim-museet på höger bredd av floden Nervion. La Comercial, en historisk byggnad med moderna renoveringar, husar Deusto Business School. Universitetets bibliotek finns precis vid floden Nervion och erbjuder omfattande individuella och gruppstudierum. På campus hittar studenter också flera matplatser och cafeterior, samt ett nyrenoverat fitness- och hälsocenter "DeustoFit" och en mängd gemensamma utrymmen.

Bilbao är en blomstrande kosmopolitisk stad öppen för Europa, belönad med titeln Bästa europeiska stad 2018. Den har genomgått storskalig miljö- och stadsförnyelse sedan 1990-talet då Guggenheim-museet öppnade sin flaggskeppsbyggnad. Efter många år som ett industriellt nav är symbolerna för den nya staden nu affär, fritid och kultur. De närliggande kustområdena är perfekta för vattensporter som surfing, vindsurfing, dykning och segling, och de närliggande bergskedjorna erbjuder vandringsutflykter i en mängd olika erfarenhetsnivåer.

1

106095_CampusBilbao.jpg

San Sebastián Campus

San Sebastián valdes till europeisk kulturhuvudstad 2016. San Sebastián International Film Festival är en av Europas mest framstående, och "Jazzaldia" och "Musical Fortnight" (jazz respektive klassiska musikfestivaler) är några av dess viktigaste kulturella händelser, utan att glömma stadens viktigaste traditionella högtider, känd som "Tamborrada". San Sebastián gamla kvarter är ett av de bästa ställena att smaka på det lokala köket, allt från de berömda "pintxos" till de bästa författarens restauranger. San Sebastián-campuset vid University of Deusto, som ligger vid Paseo de Mundaiz vid Urumea-floden och i området kring Cristina-Enea-parken, utgör ett universitetskomplex på 32 000 m 2 , mitt i stadens hjärta.

3

4

Varför studera en mästare på DBS?

  • Alla Deusto Business School-program är officiella program .
  • Alla program inkluderar ett praktikkrav .
  • Om du inte har ekonomi eller företagsekonomi , är några av Deusto Business School-masterprogrammen ett idealiskt sätt att ge dig en uppfattning om den professionella verksamheten.
  • Om du redan har en examen i Business Management, är den specialiserade Master på DBS det perfekta komplementet för att hjälpa dig att starta din professionella karriär inom ett visst verksamhetsområde.

Karriärtjänstavdelning

Följande tjänster erbjuds alla deltagare: hjälp med att hantera praktikerbjudanden, företagspresentationer, seminarier för att utrusta deltagarna med verktyg för att förbättra sina jobbmöjligheter, personlig professionell vägledning etc.

Deusto Business Alumni

Deusto Business Alumni är ett nätverk som består av över 15.000 yrkesverksamma som innehar stora företagspositioner i alla sektorer både i Spanien, i hela Europa och utomlands.

boende

University of Deusto erbjuder en tjänst som hjälper studenter att hitta boende i både Bilbao och San Sebastián. En mängd olika alternativ inklusive privat boende, hemvistelser etc. erbjuds.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Internationella relationer

Institutionen hanterar olika interna program och alla aspekter relaterade till internationella studenter vid University of Deusto.

Mer information: international.deusto.es

Campus livet

Deusto Business School tror att universitetslivet går utöver klassrummet. DeustoCampus erbjuder följande aktiviteter, bland annat: sport, teater, skrivverkstäder, debattklubb, socialt och kooperativt frivilligarbete, trosgrupper och solidaritet.

www.campusdeusto.es

Platser

Bilbao

Deusto Business School.

Address
Bilbao Campus

Hermanos Aguirre, 2

48014 Bilbao, Baskien, Spanien
Telefon
+34 944 139 441

San Sebastián

Address
San Sebastian Campus
Mundaiz, 50

20012 San Sebastián, Baskien, Spanien
Telefon
+34 944 139 441

madrid

Address
Madrid Headquarters
Castelló, 76

28006 madrid, Madrid-regionen, Spanien
Telefon
+34 944 139 441

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium