EADA Business School Barcelona

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EADA - Escuela de Alta Dirección y Administración

Financial Times nuvarande ranking: 84 Vår institution bygger på värderingar av ansträngning, engagemang och arbete väl gjort. Vårt uppdrag är att bidra till en rättvisare, mer balanserat och hållbart samhälle. Founded in 1957, EADA var en av de första spanska institutionerna att ge utbildningar som riktade näringslivet.

Vi har alltid varit kända för våra strikta akademiska och praktisk metod inriktad på att tillämpa kunskaper till den verkliga dagliga företag världen. Våra pedagogiska metoder främja "learning by doing". I över 50 år EADA har varit i frontlinjen av chefsutbildning och företagsintern utbildning program för näringslivet. Våra långvariga relationer med över 350 intressebolag utgör ryggraden i vår utbildning och har för avsikt att tillgodose behoven hos näringslivet genom att uppmana deltagarna på våra program för att ta en aktiv roll i sin egen karriärutveckling. Över 120.000 deltagare från över 40 länder har anförtrott sin utbildning till oss, vilket i sig visar att EADA är ett av Europas mest innovativa och prestigefyllda handelshögskolor. EADA är en öppen, plural och varierande institution. Vi hoppas kunna samarbeta med dig för att förstå och ta itu med dina utbildningsbehov.

Mission

Vi är en oberoende, icke-vinstdrivande institut som grundades i Barcelona (Spanien) 1957. Vi tror på organisationer och företag med mänskliga värderingar. Vi är dedikerade till utbildning och utveckling av människor och att främja professionell kompetens. Genom forskning och utbildning vi har för avsikt att utbilda chefer i företag och organisationer som är ekonomiskt effektiva, socialt ansvarstagande och miljövänlig. Vi har för avsikt att fortsätta med tiden för att kunna bära en påverkan på samhället. Vi sköter oss själva på ett effektivt sätt. Vi måste göra en vinst genom vår verksamhet i syfte att säkerställa en sund och hållbar framtid för vår institution.

  • Vi tror att bra chefer har emotionell intelligens, problemlösningsförmåga och ledarskapsförmåga. Av denna anledning deltagare som deltar i den unika Professional Development Programme (PDP) i EADA's bostadsträningscenter. PDP har en plan för personlig och professionell utveckling och deltagarna att utveckla de mjuka färdigheter som behövs för att lyckas i affärsvärlden (kulturell mångfald, Presentationsteknik, förhandling tekniker, Ledarskap och integration)

Platser

Barcelona

Address
EADA
C/ Aragó 204 - 08011

CP 08011 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar