EAE | Programas Distancia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Hur människor lär sig har förändrats

Distansutbildning är en realitet i dag över hela världen. Mycket av europeiska, asiatiska och amerikanska universitet erbjuder masterprogram och avstånd. Educational innovation har skett tack vare uppkomsten av nya tekniska stöd, som förändrar människors sätt att lära sig, skapar enorma möjligheter.

EAE Business School, medveten om denna nya verklighet, beslutade 2007 att i sina program för utbildningsmetoder Avstånd Online och Blended blandas. Så att deras elever kan dra nytta av de många fördelarna med att kunna studera på distans:

Förenar arbete och familjeliv

Aktiv användning av ny teknik gör det möjligt att förena utbildningsaktivitet med yrkes- och familjeliv.

På din egen takt

Utan tvekan, en av de stora fördelarna med att kunna studera på distans. Programmet har EAE Avstånd Online och Blended Blended låta varje elev att anpassa studierna i sin egen takt, som den akademiska kalendern är flexibel och anpassningsbar till behoven hos varje elev. Den akademiska rådgivare kommer att följa studenten under träningsprocessen i den takt som detta märke, med tanke på det har upp till 3 år för att avsluta masterstudier och 2 år för överlägsen program. 80% av våra studenter avsluta studier under en period av 12 till 18 månader.

Var och när som helst

Bestämmelser Avstånd Online och Blended Blended tillåter studerar på tid och plats att studenten önskar. Den pedagogiska modell av EAE program anpassade till alla omständigheter (tillgången på tid eller geografisk placering, till exempel).

Denna flexibilitet gör den lämplig för varje situation åtkomst till online campus och fortsätta sina studier. Dessutom behöver eleverna inte bära läromedel, avyttra dem i digital version på Campus.

Du sparar tid

Med distansutbildning formerna online eller Blended Blended sparar tid: det är inte längre nödvändigt att gå till den plats där klasserna hålls. Det är studenten som avgör var han vill studera.

Var kreativ

Studenten är centrum för vår utbildningsverksamhet: allt innehåll och pedagogisk modell kretsar kring dina behov. Metodiken av EAE Business School är indelad i tre områden, som tar studenten som kärnan:

  • Learning bygger på erfarenheter: anpassa och tillämpa alla teoretiska begrepp till den verkliga världen.

Learning bygger på problem: Studenten måste reagera på olika motgångar och tillämpa de kunskaper som förvärvats. Utbildningen bygger på fallstudier: lärare simulera verkliga fall i klassrummet för att stimulera elevernas lärande.

Dessutom har eleverna online Campus EAE Business School och resurser, tjänster och aktiviteter för att ytterligare utveckla sin inlärningsprocess. Alla dessa element är anpassade för att stödja de krav och farhågor för varje student.

Platser

Spain Online

Address
Spain Online, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium